Jump to content

(V) 120-180 CRISTINA, 33 ani, 0760974481, Calea Calarasilor


gotti
 Share

Recommended Posts

Ma mir ca nu a vizitat-o nimeni de pe acest forum pana acum.

 

E vorba de Cristina, 26 ani (dar ii dai mai putin), fata cu ochii verzi, ce-ti suge pula de nu te vezi… (scuzati, alta rima n-am gasit).

 

 

SEXY,oral neprotejat cu fin. orala si inghitire, swallow, fin. faciala, fin. corporala, normal in orice pozitie, cunni, 69. D-soara sexy, educata, satena, te astept imbracata cu tinuta din poze, 12 Aug 11:00 0760974481 ( 0760.974.481 ) ( 0760.974.481 ) ( 0760.974.481 )  Bucuresti

 

 

 

Voi incepe cu finalul: UN RAPORT CALITATE/PRET EXCELENT!

 

Convorbirea telefonica: Asadar, o prind la tel 0760974481 ( 0760.974.481 ) ( 0760.974.481 ) ( 0760.974.481 ), amabila si rabdatoare, fac programarea inainte cu 30 min, respectata intocmai. Fara probleme. 30 min- 100 lei.

Ca program o gasiti de pe la 10-20, de luni-vineri, uneori si sambata.

 

Locatia: apartament pe bd. Decebal, langa cafeneaua Mossano (il imparte cu Roxi de aici http://www.ddcforum.com/index.php/topic,13554.msg78259.html#msg78259, dar fiecare cu clientii ei, fara interactiuni), curat, liniste, discretie, pat matrimonial cu saltea confortabila, nu scartaie nimic, baie curata + prosop mare+ papuci+ apa de gura+ gel dus. Locatie – nota 9. Portar inofensiv.

 

Fetita: m-a asteptat pe tocuri de 12 cm, in body-ul negru din poze, cam 165 cm fara tocuri/ 65 kg, impanata, dar fara fi grasa, carnea intinsa, o mica burtica, pielea fina, fund bombat si tare, sani nr.3, bronzata cu urme de bikinei, Corp – nota 8. La fata e normala, putina gusa, dragutica, zambeste des, ochii verzi iti capteaza atentia, parul blond-saten putin dezordonat (un vopsit si un coafat ar face minuni). Fata – nota 8. Ca si atitudine (GFE), e lipicioasa, doritoare sa satisfaca, nu grabeste de niciun fel, amabila, serviabila, grijulie, atenta sa te serveasca cu ceva rece, as aprecia un GFE – 8. Pacat ca nu accepta FK, nici macar sarutul inofensiv pe buze, altfel, GFE-ul ar fi fost la cote mai inalte, in opinia mea. Trateaza clientul dupa cum e tratata.

 

Prestatia: auzisem prin targ ca fata o suge foarte bine si am vrut sa ma conving: incepe cu sarutari pe gat, sfarcuri, imbratisari, trece la un lins de oua foarte senzual, cu pofta de jucat cu bilele, lins pana aproape de anus, umed, stie sa se joace cu scula, iar cand observa ca i-a captat atentia, trece la supt: deepthroat ”de-adevaratelea”, limbi pe capul pulii, saliva din belsug, o suge cu patos, accepta s-o indesi cu mana pe ceafa. Un oral foarte bun (comparativ cu al Rahelei si al Luizei - Mosilor).

A supt-o in diverse pozitii excitante pt subsemnatul, dar am vrut si normal, pus prezervativ – lady on top, unde se misca de asemenea foarte bine, miscari de negresa, plus strans din pizda (adica in limbaj academic – muschi vaginali), Normal nota 8,5 pt cat am probat.

Dorinta mea a fost indeplinita fara nicio problema: dupa normal (la care m-am abtinut cu greu sa nu termin) am rugat-o sa ma termine oral cu swallow: dupa ce a supt-o in DT, mi-am dat drumul si a inghitit tot, fara sa lase pula din gura, a continuat cu dezmierdarea si a lins-o cateva minute. Repet: un oral foarte bun, cu inghitire, nota 9,7. (ma abtin sa dau 10).

 

Concluzii: best buy la aceasta ora, daca apreciati o tipa putin plinuta/impanata, dar cu un GFE ridicat, si un oral foarte bun asezonat cu swallow.

Am platit pt 40 min – 100 lei. Pt. 1 ora/ 2 finalizari doreste 150 lei.

Accepta CIM, COF, COB, 69, tits-fuck, si cireasa de pe tort – SWALLOW. Nu face anal si FK.

 

Recomand din toata pula. Eu o voi revizita sigur.

Link to comment
Share on other sites

 

Am fost.

Varianta scurta: recomand, de revenit.

 

 

Varianta (un pic mai) lunga:

 

Fata este O.K. Nu este fotomodel, este rotunjoara la figura si corp. Are ochii verzi.

 

Atitudinea ei este foarte placuta, foarte orientata spre client. In locatie este foarte curat, cu tot ce trebuie (prosoape curate, geluri de dus, AC functional, sucuri, apa, scrumiera). Programarea respectata fara probleme. La intrare este un paznic, batranel si chior, care isi face datoria sa te intrebe unde mergi. Ce raspunzi nu mai are importanta. Eu i-am raspuns ca ma duc la o ruda...

Am cerut o ora jumatate, mi-a cerut 230 de RON.

 

Primul nr. a fost numai oral, pt. asta venisem. Nesperat, fata a reusit sa contribuie la declansarea si finalizarea celui de-al 2-lea numar, in intervalul de timp mai sus mentionat. A inceput cu oral, si am terminat in clasicul doggy style.

 

Acum, oralul este unul de exceptie. Deep, intr-adevar, dar nu extrem deep (do you remember Carmen graviduta?). Finalizarea in gura, nu in gat, dar cu inghitire. Nu stiu de ce ma (ne) fascineaza chestia asta. Dar da, a papat tot, nu a fugit nicaieri. Dupa am stat, am discutat.

 

Cam atat.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Buna,

 

Eu sunt Cristina, 0760974481 ( 0760.974.481 ), 25 ani - titulara acestui topic.

 

Tin sa va multumesc pentru parerile obiective si vreau sa va confirm:

 

1. servicii: oral neprotejat cu fin orala si inghitire, fin facial sau corporala, normal in orice pozitie obligatoriu protejat, cunni, 69, sex intre sani.

 

2. 100lei / finalizare - 30 minute

    150lei / ora - 2 finalizari

    230lei / 90 minute - 3 finalizari

 

3. program: 10-20, L-V, sambata program mai scurt.

 

      Multumesc.

                                    Criss

Link to comment
Share on other sites

Am trecut si eu pe la Cristina,confirm cele spuse mai sus de colegi.

 

Apartamentul este situat in blocul cu Mossano,chiar langa Mossano

Pentru cei ce ajung mai devreme o cafea este bine venita la Mossano,valabil si pentru cei care ies usurati de povara stresului :)

 

Apartamentul curat,mai are o colega,nu am vazut-o dar le-am auzit discutand si mi-a confirmat si Cristina,fiecare cu dormitorul propriu de delectare a clientilor.

Baia curata dar simpla,nimic spectaculos.

Cristina,un pic rubensiana dar cu carne tare,sanii foarte frumosi,fundulet maricel dar tare,este tanara si se vede intr-un mod placut.

Per total o prezenta foarte agreabila cu care ai ce sa discuti,dezghetata si placuta,glumeata si volubila.

 

Am fost servit cu un oral placut cu accente de deep si intr-un mod rapid,scuipat pe pula,tacam complet servit la oglinda sa se vada :D

Omuletii au fost serviti in gat unde au si disparut!

 

100 lei,recomand,eu mai revin.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Intr-o zi m-am hotarat sa merg la Cristina, desi stiam ca la capitolul GFE nu sta chiar bine. M-am programat, iar la ora stabilita m-a primit in apartamentul de pe bd.Decebal, unde mai presteaza o fata pe care n-am vazut-o. Apartamentul este curat, camera de lucru destul de luminoasa, baia este curata. Am primit prosop curat, papuci.

Este o fata scunda, cu ceva kg in plus, dar este foarte ingrijita si curata.

A avut o atitudine foarte placuta pe toata durata vizitei, chiar nu gasesc nimic sa-i reprosez, este o gazda foarte buna :)

 

Intr-adevar, Cristina face un sex oral bun si apreciez faptul ca a tinut cont si de preferintele mele (dar nu in totalitate). Cu siguranta va fi mai bine data viitoare, pentru ca i-as spune de la inceput cum imi place, in conditiile in care am vazut ce tehnica are, ce face si ce nu face.

 

Am platit 100 lei pentru o finalizare.  Fara ezitare afirm ca merita banii.

 

Daca serviciile oferite de Cristina ar fi inclus si un GFE bun pe langa oralul exceptional, atunci ar fi fost de revizitat cat mai des. Din pacate nu ofera combinatia asta...

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Am vizitat si eu ieri. Confirm rit ceea ce s'a scris pana acum. Din pacate pt mine insa, cred ca ma asteptam sa fie macar un pic mai slabuta macar cu 3-5 kg. Restul aprecierilor facute de antevorbitori sunt exacte. Din punctul meu de vedere o pot compara cu statueta aceea antica ce intruchipeaza fertilitatea. In rest, actiunea in sine a fost un oral nepro cu swallow, descris deja, dar nefiin mare amator de grasunele, nu am mai optat si pt o a doua descarcare. Cu toate astea am stat o ora , la tigara de dupa ai ce vorbi cu ea. Am decartat 150 ron, nu pentru ca mi i'ar fi cerut, ci pt ca am stat in fapt o ora, si pt ca mi'a placut atitudinea. De revenit ? Nu cred, avand in vedere categoria de greutate care pt mine poate fi uneori frustranta. Repet, pret corect , atmosfera ok, atitudine naturala, prestatie buna spre f. buna

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest Futuloiu

Fost, futut, placut.

          In afara de cele descrise de colegi as mai avea de adaugat faptul ca parcarea in zona poate constitui o problema serioasa pentru necunoscatorii zonei, tataie de la poarta (mos pervers) se ridica de pe scaun sa verifice daca chiar urci cu liftul la etajul la care declari ca urci.

          Programarea a fost telefonica, cu 30-40 de minute inainte, respectata. Fata presteaza in aceeasi locatie cu Roxi, care la momentul la care am ajuns se manifesta zgomotos/placut in sufragerie, respectiv gemea sculator, impulata de un alt futac. Am inteles ca fetele au telefoane separate, nu isi amesteca clientii si nu isi prezina colega clientilor pescuiti prin telefonul propriu. Poate vreunu' care stie ceva marketing o sa-mi explice vreodata chestia asta, ma rog.

        Fatuca arata bine, anii declarati corespund cu realitatea din teren, nu stiu unde vad unii colegi "impanata", bine, nici slim nu e, dar de la cum arata fata pina la "grasunica" mai sint vreo 10-15 kile, zic eu... Corp frumos, pielea intinsa  si carnea tare, toti dintii la locul lor si cu culoarea care trebuie.

        Atenta, isteata, client-oriented, m-a intrebat daca vreau apa, suc, am spart nitel gheata si m-am transportat la baie, care era curata si cu tot ce trebuie, inclusiv papuci. Aici trebuie mentionat ca mersul la baie se face dupa ce fetele verifica daca e careva pe hol sau la baie, existind un risc (foarte mic) sa dai nas in nas cu vreunul . Revenit la locul faptei, unde am inceput ostilitatile cu un oral executat multumitor, cu DT cam 3/4 (aici e vina mea, poate cu altii ii iese total), cu scuipat pe pula, batut peste fata, zgomote de sampanie, pus un cauciuc si prestat un pic misionar, dupa care iar oral, CIM si swallow, ca mai mult pentru asta venisem. 

    Sters cu servetele umede, dus si eu si ea, vorbit un pic, ocazie cu care am constatat ca fata e mobilata corespunzator la mansarda, poate sustine o conversatie natural, nu se incurca in termeni. Umerasul doi a debutat tot cu oral, pus cauciuc si schimbat citeva pozitii, ea on top, unde dadea impresia ca ii place, si finalizat in misionar. NU accepta FK, am intrebat care e motivul si a scaldat raspunsul, nu am insistat.

    150 donati la sfirsit, nesolicitati, dupa aproximativ 1h10' petrecute placut in compania ei.

Daca recomand ? Sigur ! Raport prestatie/pret si pret/calitate bun, eu nu am a-i reprosa decit faptul ca nu accepta FK. De revenit si de incercat si colega, ca din threadul lui Roxi se intrevad doar lucruri bune...

 

Link to comment
Share on other sites

Fost mai de mult, atras de oferta de swallow.

Tipa mi-a placut cum arata - de altfel insista inca de la bun inceput pe chestia asta, adica te intreaba daca esti ok cu ceea ce vezi.

Apoi insista pe detalii tehnice si m-a intrebat cum as vrea sa decurga intalnirea.

Mie mi se taie la astfel de intrebari, fiindca sunt de parere ca lucrurile trebuie sa curga in mod natural.

Oralul nu m-a impresionat foarte tare, desi fata si-a dat silinta. Am incercat si normal, dar a fost departe de ideea mea de sex.

Nu ii pot reprosa aproape nimic, fiindca e clar ca se muleaza pe cerintele pietei.

Din pacate, in cazul nostru, cererea nu a reusit sa intalneasca oferta si am plecat bifand swallow, dar cam frustrat de restul experientei.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Buna ziua,

 

Programul este: 11-20, l-s; duminica 13-18. (program orientativ)

 

Va rog, stergeti pozele vechi. Multumesc.

 

Cristina

 

 

[attach1][attach2][attach3][attach4]

post-7373-150392372647_thumb.jpg

post-7373-150392372667_thumb.jpg

post-7373-150392372675_thumb.jpg

post-7373-150392372693_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Am revenit cu placere, de vreo 2 ori la Cristina. Serviciile cum le stiti. GFE-ul maricel. Locatia, descrisa in titlu.

Ca noutati:

- trebuie sa insistati cu telefonul, sta singura si cand lucreaza, nu raspunde.

- a mai slabit, si cred ca arata mai bine ca inainte, de aceea probabil a rugat sa-i fie sterse pozele mai vechi.

Link to comment
Share on other sites

Guest papuasul

Veste buna cu slabitul. Am fost si eu cand era la inceput in locatia de pe Decebal. M-am dus special pentru swallow si nu m-au nemultumit serviciile insa avea 5-7-10 kg peste greutatea optima (si gustul meu) asa ca a doua vizita nu a mai fost. Imi iau elan sa o revizitez daca a slabit.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Da, a mai slabit cam vreo 5 kg (din spusele ei), acum estimez greutatea undeva la 58-60 kg pt 162-165 cm inaltime.

 

Locatia tot in zona (bd. Decebal, Ruby Tuesday), dar a schimbat apartamentul intr-o garsoniera curata dotata cu cele trebuincioase, ce asigura discretie, fata locuind singura.

 

Prestatia a ramas la aceleasi cote inalte: oral neprotejat cu DT, ball-licking, spit, saliva din belsug (pt cine apreciaza), a supt pula in diverse pozitii demne de filme porno, dupa care am incercat si un normal scurt (atat am putut) pe la spate, pe fotoliu, in care se misca si dadea contre excitante. Finalizat in prezervativ, curatat cu gurita.

 

O companie placuta, negrabita, stat cam 35-40 min, platit 100 lei.

Recomand.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest soricelul

Am fost din nou pe la domnisoara Cristina si n-a fost rau deloc. Aceeasi prestatie buna, chiar foarte buna, m-am simtit (a se citi futut) ca in studentie. A mai slabit, subscriu la cele enuntate de Gotti, arata bine, ai pe ce pune mana. Am conversat ca doi vechi amici la un pahar de cico in lipsa unei atmosfere apasatoare de rulaj continuu.

Pentru cei care fut si camerele, locatia este placuta, curata, ai cu ce te spala, ai cu ce te sterge, papuci la baie si Asternuturi curate.

In mod cert, voi reveni.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Manat de impresiile de aici, am reusit sa ajung si eu la Cristina ieri. Pe ansamblu, nu pot decat sa confirm cele scrise mai sus.

Domnisoara m-a asteptat doar intr-o pereche de chilotei, gen fustita cu franjuri, si pantofi.

E volubila, te intretine, te serveste cu diverse de baut daca ai nevoie, nu te grabeste in nici un fel.

Locatia e OK, desi mie mi s-a parut putin batranicioasa. In schimb e curat si ai de toate - papuci, baie, geluri de dus, prosop si liniste, fiindca sta singura. A, si cand am intrat si cand am iesit portarul nu se afla la post asa ca n-a trebuit sa spun ca merg cine stie unde.

Datorita programului de "lucru" incarcat n-am putut ramane decat pentru un oral. Care a durat aproximativ 30 de minute si si-a meritat toti banii si toate eforturile. Vazut, placut, lins, supt, DT, the whole shebang.

Halatul, marimea 100, l-am lasat la urma.

Mie unul mi-a placut si o sa mai revin cand mai am drum prin zona.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Am fost de trei ori si pot spune ca domnisoara Cristina are corp/fund frumos, piele fina, raportul calitate/pret fiind foarte foarte bun.

 

Note:

Locatie: 9 (garsoniera la 1 minut de Piata Alba Iulia, portar cuminte, baie ok, aer conditionat)

Oral: 10 (exceptional, tot ce ti-ai putea dori, pentru mine este pe primul loc la acest capitol)

Igiena: 10 (no comment)

GFE/Atitudine: 10 (comunicativa, orientata catre solicitarile clientului, foarte placuta, sociabila, programare respectata)

Cadou 100lei/finalizare

[ot]Alte detalii nu am rabdare sa scriu[/ot], ideea este ca domnisoara merita vizitata.

 

Recomandare: DA

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Locatia a fost schimbata din Decebal in zona Piata Muncii pe calea Calarasi.

 

Prestatia la fel cum a fost descrisa mai sus si din partea mea.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Saptamana trecuta am revizitat-o pe Cristina in locatia de pe Calea Calarasilor. Isi mentine oralul neprotejat printre cele mai bune de pe piata: full deep, sustinut pana la gagging, umed, anillingus soft dar binevenit, futai la cote inalte (muschi vaginali ce lucreaza fff bine). N-am reusit sa finalizez CIM, fiind prea incins la normal.

Pacat ca nu accepta FK si nu mai accepta swallow.

Recomand! 35 min - 100 lei, singura, curatenie si o pizda super epilata!

Sfat: fiți diplomați cu ea si veți fi tratați ca atare!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Futuloiu changed the title to (V) 100-150 CRISTINA, 29 ani, 0760974481, Calea Calarasilor
  • 4 weeks later...

Alta la care m-am dus ca la pomul laudat. Iar la pomul laudat e bine sa te duci cu toporul, nu cu sacul.

Zicea cineva ca nu sta prea bine la capitolul GFE. Asa e. Are atitudinea unei gaste care se fute pe bani si atat.

Vad ca unii tovarasi nu mai contenesc cu chiotele de entuziasm. Ce sa zic... cred ca n-au fost tinuti in brate cand au fost mici.

Link to comment
Share on other sites

  • Futuloiu changed the title to (V) 120-180 CRISTINA, 33 ani, 0760974481, Calea Calarasilor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...