Jump to content

(V) 120-180 CRISTINA, 33 ani, 0760974481, Calea Calarasilor


gotti
 Share

Recommended Posts

Asadar, cu mai multe cuvinte...

Cred ca de fapt gresala a fost in capul meu. Nu stiu de ce, dar din cauza ca mi-a fost destul de greu sa-mi stabilesc o intalnire (pur si simplu mandra nu raspunde la telefon), aveam in cap un fel de versiune romantata a ceea ce urma sa mi se intample.

Adevarul (care ne zbarleste parul) este ca la locul faptei este o fetica de dupa blocuri, relativ coerenta in exprimare, dar care n-are nimic romantic sau sexos in ea. Desi prestatia este corecta, experienta in sine nu este de repetat. Fata presteaza "finalizari" la scorul de 100 lei bucata sau 150 lei ora. Sa ne intelegem: nu este fast-fuck nicidecum. Cum ziceam, prestatia este corecta. Face nici mai mult nici mai putin decat ce a zis la telefon. Dar din punctul meu de vedere este un loc in care sa te duci sa te slobozesti, nu sa te simti bine...

Acuma na... fiecare are alt scenariu in cap. 

In cazul in care esti prin zona, ai coaiele umflate si tot ce-ti doresti e "sa-ti dai drumul" - atunci vei fi placut surprins ca mandra nu e o cioara borata si stirba, ci o fetica blonda si relativ draguta. Daca vrei altceva... atunci mai cauti!  

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ba raspunde, da' greu al naibii. Eu am sunat luni in sir de cateva ori pe zi, iar cand intr-o buna zi a raspuns era sa scap telefonul din mana de surpriza...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Si eu am revenit la Cristina, dupa nenumarate incercari de programări, dar incununate de esec, pentru nepotriveala calendaristica.

Dar, programarea reusita duce clar si la o finalizare fericita, in cazul meu. Nu vreau sa repet, dar enumăr: oral neprotejat foarte bun cu DT (mai ales in 69), umed, cu saliva din belsug, lins coaiele soft si cu drag, anillingus bifat, cunni idem, trecut la normal protejat ”doamnă deasupra” unde mi-a reîmprospătat memoria cu acele contracții vaginale de tot efectul, cu opt-uri excitante....si un doggy-style de final fericit.

Nu face parte din escortele frumoase si sexy, dar e corectă si oferă servicii bune, în opiinia mea.

Cu toate că a mărit tariful la 120/finalizare si 180/ora (parcă, că nu mă duc la ora), consider că oferă un raport bun calitate/preț!

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • Futuloiu changed the title to (V) 120-180 CRISTINA, 33 ani, 0760974481, Calea Calarasilor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...