Jump to content

(V) Delia 0737542962


ovidiu27
 Share

Recommended Posts

DELIA, vino la mine pt. o ora de sex total, oral deep nep cu fin unde doresti, normal si anal in orice pozitie, (cunn., ann., masaj de relaxare, fk, dus impreuna), igiena si discretie maxima, te astept . 0737.542.962 Pret: 150L ora

 

[attach1][attach2][attach3][attach4][attach5][attach6][attach7]

 

Dragi prieteni ,

 

Cum primavara a cam venit si se apropie turneul de tenis pe zgura de la Bucuresti si apoi Roland Garros , si sunt in urma cu pregatirea ,  m-am gandit sa o provoc pe Delia la o partida …sa vedem ce a iesit …

 

Participanti  :

 

Delia ( Jelena Jankovic …..ca sa avem un nume consacrat , nu am gasit nici pe aproape vreo asemanare cu vreo jucatoare celebra …) , 25 – 27 ani , inaltime cca. 167 – 170 cm , greutate cca. 72 – 75  kg , rasa caucaziana , bruneta cu par frumos , lung peste umeri , ochi caprui , la fata draguta , dantura OK  , la corp robusta , rubensiana , cu forme pline , sani nr . 5 . S-a prezentat intr-o lenjerie sexy , scotand la iveala sanii si toate formele disponibile …Pozele sunt conforme cu realitatea .

 

Eu ( Marat Safin) , vezi foto , poza reala !! , 46 - 49 ani ( nu imi aduc aminte clar , am fost si bolnav … ) , inaltime cca. 180 cm , greutate cca. 77 kg .

 

Loc de desfasurare : pe terenul Deliei , locatia de la Ruby Tuesday , foarte aproape de restaurant ….Este o garsoniera spatioasa , bine aranjata , la baie am gasit curatenie , sapun , geluri de dus , toate conditiile , prosop curat , apa calda repede ….terenul de joc se prezenta bine , 2 x 2 m , cam mic fata de un teren normal , dar  suficient pentru scopul vizitei …curatenie , camera aerisita , un TV cu muzica …..si pentru reluari de faze ( Hawk Eye ! ) …Mai are o colega , pe care nu am vazut-o , era ocupata in bucatarie.

 

Date contact : meciul a fost aranjat telefonic cu 24 de ore inainte , numar :  0737542962 ( 0737.542.962 ) , am mai dat o confirmare sms cu circa 30 minute inainte de ora oficiala de incepere .

 

Program desfasurare  :  15.15 – 16.45 , se pot programa meciuri de pe la pranz pana seara , deci puteti juca si in nocturna …

 

Detalii servicii : normal pro , oral nepro ( COB , fara  CIM ) , sarut , FK , anal , deci destul de complet ....

 

Tarifare ( costul terenului , alte cheltuieli , etc ) : 150 Lei / ora , sau 250 Lei / o ora si jumatate , am optat pentru a doua varianta ( ca sa jucam cel mai bun din 3 seturi !! ), nu mi-a cerut banii , i-am lasat eu din proprie initiativa la inceput . Am venit si cu un buchetel de flori si cu ceva dulce ( la cafea …).

 

Detalii intalnire ( partida )  : Dupa introducerea de rigoare ( doar eram la prima intalnire  ,nu ? ), am hotarat ca partida sa fie amicala , si sa nu conteze in palmares , de asemenea sunt permise unele abateri de la regulament …asta ca sa mi fac curaj …

 

Actiune Setul 1 : Am debutat cu saruturi usoare peste fileu , apoi am pus mana pe cele doua mingi din fata ale Deliei , care sunt formidabile , si am propus sa ne jucam cu ele ( s-au mai mult cu ele… )  , adica sa inlocuim  Babolaturile  cu care venisem eu …. apoi am zis sa preiau initiativa cu serviciul  dar nu s-a putut caci Delia a atacat cu o minge lunga , apoi a sarit fileul si m-a dat pe spate / fundul terenului , incepand sa si caute de lucru cu racheta mea si cu  mingiutele mele , pe care le a alintat si le a lins cu spor …..uite asa a facut un 2-0 scurt la ghemuri ….dar racheta mea s-a intarit si eu am preluat initiativa si ea a trecut in defensiva , iar eu peste ea , …ha, ha …, si dai , si dai  , lovituri de forehand si de backhand …asa ca am trecut in avantaj 3-2 la ghemuri , apoi am continuat sa joc in atac si din voleu am reusit sa o intorc pe dra. cu spatele la fileu si deci la mine , si am continuat sa punctez pe la spate (5-2 ) , dar Delia nu s-a lasat si a contrat exceptional cu cateva passinguri , de era sa mi rupa racordajul ( 5-3)….apoi a schimbat tactica , si incet incet a trebuit sa trec in defensiva , iar dra . m-a incalecat complet , punctand fara nerusinare (5-5) … a accelerat pe aceasta pozitie ritmul loviturilor , astfel incat am rugat-o ( ce dracu , e amical , nu ? ) sa o lase mai usor ,ca iar e in pericol racordajul , s-a conformat ….uite asa m-a tot atacat cu diverse scheme de joc ale ei …in sfarsit s-a ajuns la 6-6 si am intrat in tie break …..cu ultimele resurse de energie am reusit sa rastorn corpul voluptos al Deliei pe spate , si am atacat decisiv si in forta cu racheta pe centru si …urrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa , 7-6 pentru mine , set castigat !! Incredibil !! Primul set castigat in cca. 45  de minute , la mare lupta !!

 

Actiune Setul 2 si 3 : aici o mare dezamagire ….din cauza ritmului intens impus de Delia in primul set ,am cedat fizic , si am abandonat ….!! Scor 0-6 , 0-6 !! Rezultat final : Jelena Jankovic ( Delia )  - Marat Safin ( Eu ) 6-7 , 6- 0 , 6-0

Declaratii dupa meci ( la cald ) :

 

Jelena Jankovic ( Delia ) : A fost un prim set echilibrat , in care as fi putut castiga , dar nu m-am concentrat suficient  in tiebreak ,  oricum eram sigura ca nu va rezista la ritmul meu de joc in setul 2 si mai ales 3 ….victoria mea nu poate fi pusa la indoiala !

 

M. Safin ( Eu ) : Sunt bucuros pentru calitatea tenisului prestat in primul set , partenera mea a fost de mare calitate , din pacate din cauza lipsei de meciuri si a slabei pregatiri fizice nu am putut continua ….in final am iesit  si batut si cu banii luati !

 

Acum sa vorbim si serios : fata presteaza foarte bine , este pe gustul meu ca si fizic , si ii merge si mintea , ai ce vorbi cu ea ( nu divulg mai mult ….) , vesela si foarte lipicioasa . Pentru prima intalnire nu putea iesi mai bine , asa zic eu ….Evolutie buna in toate pozitiile testate ( misionar , doggy si cow girl ) , implicare buna , FK , GFE excelent ,  a depasit toate asteptarile mele .Ritm cam mare la pozitia cow girl , am mai temperat-o un pic , dar asa este genul , s-ar putea sa fiti usor dezamagiti daca sunteti mai romantici …. dar asta este , tipa este puternica , tanara , corpolenta , e de lucru , la greu ….

 

Notele acordate  :

 

Locatie : 9,00 ( central , parcare fara probleme , curat , etc )

 

Aspect fizic : fata : 8,00 , ochii : 9,00 , corp : 9,00 ( posteriorul 9,50 , sanii 9,50 )

 

Normal : 9,00

 

Oral : 9,00

 

Anal : nu am incercat , N/A

 

GFE : 9 ,00 (enorm pentru prima intalnire !! )

 

Igiena : impecabil , 10,00 .

 

Nota generala : 9,25.

 

Concluzia finala : o recomand , mai ales celor care le plac femeile voluptoase , rubensiene , puternice , cu forme , sau celor care vor GFE ridicat . Eu doresc sa mai fac si partida revansa cu ea  . Este o escorta de calitate , poate ajunge in top daca continua asa . Clar are toate atuurile in acest sens .

 

Sa auzim numai de bine !

post-3897-150392357997_thumb.jpg

post-3897-150392357998_thumb.jpg

post-3897-1503923580_thumb.jpg

post-3897-150392358001_thumb.jpg

post-3897-150392358004_thumb.jpg

post-3897-150392358008_thumb.jpg

post-3897-150392358011_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Desi pozele induc un pic in eroare, sunt 99% sigur ca pe fatuca asta impreuna cu http://www.ddcforum.com/index.php/topic,13206.msg73385.html#msg73385 le-am combinat intr-un outcall interesant. A fost o lupta grea din care cred ca eu am slabit cateva kile. Ele nu sunt mari, doar sunt ...mari.

Ideea e ca la numarul asta nu mai raspunde nimeni de ceva timp, primisem o adresa de messenger (dellia+cevaomienouasutetoamna) pe care bineinteles nu am retinut-o. De urmarit totusi, poate reapare...

Link to comment
Share on other sites

Adresa de mess pt intalniri outcall era delia_delice01.

Spun ”era” pt ca de la sfarsitul lunii aprilie nu mai presteaza. S-a retras.

 

In schimb, prietena ei din apartamentul de pe Decebal (recte Julia) presteaza in continuare.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...