Jump to content

(V)150 Amada - 0733178558 (O. Goga)


tommy_boy
 Share

Recommended Posts

AMADA 30 ani, 1,80 m, french kiss, normal, oral neprotejat cu finalizare, cunnilingus si 69. Open mind la mai mult cu o persoana potrivita. Poze noi din locatie. Acum in Vitan (O. Goga), fara colege, pana la 19:00. Pupici

tel : 0733178558 ( 0733.178.558 )

 

tarif : 100L/fin ; 150/ora

locatie : Octavian Goga (se ajunge foarte usor)

e tipa din poze , arata ok ... atmosfea placuta

specialitati :

oral - slabut , foloseste mult mana

normal - mai bine

concluzie : se putea si mai bine

 

  width=100 height=75http://img13.imagevenue.com/loc509/th_035722837_12455357_123_509lo.jpg[/img] width=100 height=75http://img17.imagevenue.com/loc534/th_035723866_12455359_123_534lo.jpg[/img] width=100 height=75http://img284.imagevenue.com/loc506/th_103572451_12464601_123_506lo.jpg[/img]width=100 height=75http://img134.imagevenue.com/loc162/th_035725777_Ador_saruturile__sexul_normal__1592355_123_162lo.jpg[/img]     

 

Link to comment
Share on other sites

Apartamentul in care presteaza arata bine, este curat. Despre tipa vreau sa spun ca are o atitudine mai deosebita, adica degajata total si incercand ca faca pe plac clientului.

Ca fizic: este inalta si are destule kg, dar totusi arata bine -dupa parerea mea. Sanii sunt frumosi, se vede si in poze. Mi-a facut OWO care mi-a placut, la sex normal am ales eu pozitiile, au fost puse in aplicare fara comentarii dar cu buna implicare din partea Amadei. N-am ce sa-i reprosez. Pentru mine a fost o experienta ok.

 

Am platit 150 lei pentru 1h si un pic, fara sa existe atentionari de genul : "cred ca a trecut timpul" sau "mai sunt 5 minute din ora" sau "mai sunt doi afara care asteapta"

Link to comment
Share on other sites

Guest blackman

Eu am vizitat-o acum vreo 2 saptamani, cand inca era in locatia din Dr. Taberei.

Locatia respectiva nu o mai detaliez, nemaivand relevanta.

 

Servicii: oral si normal, oralul se poate si neprotejat, 150 lei/ora.

 

Aspect fizic: o tipa pe la 178 inaltime, un pic plinuta (mai degraba avand constitutia unei handbaliste, fara a fi grasa sau dizgratioasa). Sani frumusei, daca erau un pic mai mari se incadrau perfect in constitutia ei un pic mai masiva. Pozele sunt reale, bruneta, ochi verzi, simpatica la fata, creaza o atmosfera destinsa si relaxanta.

 

Prestatia: Am inceput cu un oral protejat (la cererea mea), destul de ok in conditiile astea. Am trecut dupa cateva minute la normal, cu ea deasupra (aveam asta in gand de cand am plecat spre ea). Ne-am luptat asa o perioada, pana a obosit. Am schimbat apoi pe la spate, am prestat muncitoreste vreme de vreo 15 minute, rastimp in care si registrul ei sonor se intetea. Am ejaculat insa in prezervativ inainte insa sa termine si ea...

 

Concluzii: o tipa lipicioasa (cel putin asa a fost cu mine), pupacioasa (accepta FK), simpatica la fata, relaxata in atitudine, ok la orizontala.

Am platit 150 lei ceruti de ea la inceput. Poate o vizitez si in noua locatie.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Salut.

Am fost si eu la aceasta tipa. Locatie : zona Nerva Traian- blv Octavian Goga, langa un Jerry's Pizza ; apartamentul curat, ok ca si aspect.

Doamna-domnisoara este plinutza bine , are in jur de 30 ani, inalta si cu forme interesante. Lucreaza doar la ora, tarif 150 ron.

Prestatia nu e cine stie ce, se vede ca e incepatoare : - oral slab, maini multe :) ; - normal- ok, dar nimic deosebit. Atitudinea este buna, sociabila, dar a vorbit de 5-6 ori la telefon cat am stat acolo. Eu unul nu mai revin , sunt destule variante.

Link to comment
Share on other sites

Am fost la domnisoara, locatia e cea descrisa mai sus, langa Jerry's Pizza. Apartamentul curat, baia la fel, prosop curat, uscat, parfumat.

Tipa e placuta, are trasaturi frumoase. Intradevar e robusta, dar nu e grasa. Are carnea tare pe ea se simte ca a facut sport. :D

Este o fire deschisa, vorbareata, dezinhibata, inteligenta si primitoare. M-a intrebat daca beau ceva si m-a servit cu o votca. Am stat putin de vorba, stie ce se scrie despre ea pe aici si pe alte forumuri, ne-am amuzat un pic pe tema asta.

Sexul a fost intens, oralul e foarte bun, nici vorba de "maini multe". ;)

 

Multumit de prestatie, am decis ca voi mai reveni.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest soricelul

Acra/sictirita/artagoasa

 

Am cautat un singur cuvant, exhaustiv, acoperitor, pentru prezenta pe care am intalnit-o, dar nu am gasit.

 

Orice tentativa de lega o urma de dialog cu ea a fost respinsa, dracu stie de ce, a incetat sa ma intereseze in primul minut dupa ce am iesit pe usa.

M-am simtit ca zugravul trimis de vecin sa-i repare tavanul proaspat inundat. Ma dusmanea, fara sa ma dusmaneasca neaparat personal. Bietul de mine, curva de ea.

 

Greseala este a mea, intrucat am incalcat o regula pe care mi-am impus-o de mai multi ani, aceea de a nu merge la pomul laudat. Deloc.

 

Prezenta fizica: inalta, butucanoasa, cu forme, acele forme ale fruntaselor muncii.

Atitudine: se poate cu minus?

Prestatie: a luat-o in mana si a inceput sa o izbeasca in falci, ca ciocanitoarea. Reeepedeeeeeee

Dupa nici macar un minutel mititel, ma intreaba acea intrebare atat de rostita in cuiburile de tiganci de prin oras: punem prezervativul?

Sexul normal a fost normal si atat, pana in momentul in care mi-a strecurat o amenintare in urechiusa mea de amant de ocazie. Ce mi-a zis? Nu mai conteaza.

Ideea este ca, din punctul meu de vedere, individa nu merita nici pula, nici banii, nici timpul meu.

 

Am citit pe netul asta mare ca ar avea sange italian. Metaforic vorbind, dat fiind faptul ca Italia este plina de taranci romance care spala la cur octogenarii lor, da, putem spune ca domnita in cauza ar putea trece ca italianca nascuta si crescuta in Romania, pana in ziua in care a ajuns sa trudeasca in peninsula.

Am mai auzit ca timpul nu este o limita pentru dumneaei. In cazul meu, am fost avertizat de la bun inceput in privinta presiunii necrutatoare exercitate de pularaii inscrisi pe lista ei de curva.

Alegerea este a dumneavoastra, domnilor.

 

Al vostru,

Soarece

Link to comment
Share on other sites

hello all !

first I want to  to apologize that I writing in english .

 

Today I called to Miss Amada and I ask to get her service.

in our conversion on the phone I told her that I not have spaciel requirement and i just want to have fun..

I ask her if to bring something with me to drink or to eat and we agreed that i'll bring some alcohol ( bear)

whan I arrive to her place I saw some guy going out from her apartment and it was very clear to see that his angry

I let him to go out and I enter to her apartment 

uselly whan I going to this kind of meeting I try to find some chemistry before I going to bad with the lady.

she ask me If I smoking I told her I am not and I offer her to smock while we drinking I took my bear from my bag and I also had kit-kat

i offer her to drink and we strat to talk

it was a nice conversion we laugh together,

now I  am a guy that have planty of sense of humor

and miss Amada look to be amused

 

suddenly! from nowhere she told me that I am mean guy

I thought she jocking with me and answer her maybe a little bit but dont get the wrong impression I am very nice

my freinds,I swear I was nice all the this time becouse i want her to fell  as comfortable as can

she told me to get out and to leave

I was in shock! its naver happen me before!

 

so first of all maybe its my blame that I try to be more nice than I need

On one hand it was easy to enter to her place to give the money no taking and lets go direct to action

but on the outher hand I not like to work like that

I happy that this event ouccr before we enter to the bad and not after

 

in botton line I not writing any recommendation

every one will make his own conclusion

 

thank you all and have a nice week!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jack, did she ask for the money beforehand? or did you give it to her before she throwed you out?

Thanks for sharing the encounter, especially because it was bad

 

PS: Yea, not really conviced

Link to comment
Share on other sites

Eu am fost si nu mi-a placut nici ca fizic nici ca prestatie.

Am vazut ca pe alt forum a ajuns escorta de top mult laudata, eu va recomand sa nu va lasati pacaliti asa de usor. Cititi cu atentie toate recenziile.

Fatuca e supra supra evaluata, nu am nimic cu ea, dar de ce sa aruncam cu banii pe fereastra.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Dragi prieteni ,

 

 

Am trecut si eu pe la Amada , acum 1-2 zile .

 

O am pe radar de mult , dinainte de Paste , dar am dat greu de ea …la telefon raspunde greu , sau poate am sunat eu la ore nepotrivite , nu stiu ….apoi am incercat pe mail si a raspuns , in sfarsit dupa vreo doua tentative nereusite reusesc o programare dimineata pentru pranz .Intre timp dimineata am o problema medicala si ajung la spital , unde am o interventie scurta chirurgicala , cu anestezie locala ….totusi nu renunt , zic in sinea mea : hai sa merg , ca vad eu ce fac ….sa vedem ce a iesit :

 

Locatia : garsoniera strada Brasov , sect. 6 , un bloc din ala ceausist cu multe etaje , 150 m de intersectia cu Bdul Timisoara , locuri de parcare disponibile , daca depasiti blocul si faceti la dreapta  . Este singura in garsoniera . Garsoniera este micuta , confort 2  , bucataria practic este in camera , are un perete despartitor doar  , ca mobilier un pat mare , o masuta cu 2 scaune  , un fel de balansoar pe care a facut cateva poze care apar pe AT  , baia micuta , apa calda OK , dar nu merge instalatia electrica , deci te speli pe intuneric sau lasi usa deschisa .

Amada a facut cam maxim cu locatia asta , mai mult cred ca nu se poate . Pe mine nu ma incanta locatia actuala . Fata este cu mult peste locatie , parerea mea !

 

Date contact : Tel 0733178558 ( 0733178558 ( 0733.178.558 ) ) ( 0733178558 ( 0733.178.558 ) ) , programare cu 3-4 ore inainte , nu face programari cu o zi in avans .

 

Program : din cate am inteles nu exista intervale orare , la intelegere ...

 

Detalii servicii : normal pro , oral  nepro ( COB , CIM ) , sarut , FK , anal nu am intrebat ....

 

Tarifare : 120 Lei / ora .

 

Aspect fizic : o bruneta de 30-32 de ani de cca. 180 cm fara tocuri / cca. 77 kg , par peste umeri , mediu , la corp masiva , umeri lati  , voluptoasa , fizic de sportiva care s-a cam lasat de sport , sani frumosi  nr. 4  , maricei , obraznici , mameloane mortale , talie putin evidentiata  , plinuta , putina burtica , picioare lungi , frumoase , lucrate , un posterior mediu  , ochi caprui  frumosi , zambet reusit , dantura OK , dar se observa o tenta de galben , e de la fumat ( as recomanda sa se lase de sportul asta …)

 

Genul de femeie care cel putin pe mine ma atrage dpdv . sexual . Confirm pozele , parca totusi s-a mai implinit putin ….

 

Detalii intalnire :

 

Plec de la spital cu un taxi , ajung la timp , cu 5 minute mai devreme chiar , imi dau seama ca am uitat cadoul pentru ea la birou , sunt dezamagit , nu imi place sa merg la o fata fara ceva la mine , mai ales la prima intalnire , eu sunt de moda veche , pregatisem o sticla de vin rosu de colectie pentru ea ( nu fac cadouri de 2 bani niciodata …) , asta este ….de data asta sunt badaran …  Amada ma asteapta , este desculta , cu  camasa ei alba din poze , compar repede inaltimea ei  cu a mea si ne cam potrivim , deci fata are cam 180 cm . Ma asteptam sa fie pe tocuri si sa ma uit in sus  , dar nu a fost cazul . Remarc ca sutienul nu e bine aranjat , si tatele ei dau pe afara , sau poate ca o face dinadins , nu stiu ….imi place fata , e amazoana , e inalta , zdravana , asa cum doresc eu , raman fara discutie , ma descalt , imi iau papuceii din dotare si ma asez la masa la o vorba .Cer o apa plata , o primesc si incepem sa vorbim de toate , vrute si nevrute , ca doi vechi prieteni , ne amuzam de una , de alta ….mai radem , mai o gluma de a mea cu originile ei slave , alte abureli de ale mele , Amanda e vesela si rade pe rupte , ne intelegem bine , eu stiu sa vorbesc si sa ascult , dar ma uit la ceas si deja trecusera 30 min  ca nimic , asa ca  ii spun fetei ca raman 2 ore , nu vreau sa ma grabesc , si vreau sa o cunosc mai bine , apoi decartez banutii pe masa si plec la baie dupa ce primesc prosop curat de la Amanda . Ma intorc si o ridic de pe scaun ( era la laptop , bata-le dumnezeu de calculatoare …) , si incepem sa ne sarutam usor , bag sama ca fata ma place un pic , asa ca continui sa o sarut si incep sa o mangai pe corp ….are o carne tare , tare de tot , buna rau !! Nu mai pot astepta si o culc pe pat , ma gandesc sa o incalzesc putin asa ca ma bag cu botul la floricica si incep un mic cunni in timp ce ii masez sanii , fata reactioneaza pozitiv , incepe sa geama , dar nu am rabdare sa o termin , nici nu stiu daca as fi reusit , oricum trece Amada la actiune si incepe sa se ocupe de soldatelul meu , oralul ei este deosebit , nu foloseste mainile deloc , ataca si pe la oo , zic ca se pricepe fata ….apoi soldatul meu este in forma si o invit la un lady on top …Amada alege pozitia pe vine , nu ii spun nimic , dar imi dau seama ca desi are picioare puternice va obosi relativ repede ….eu prefer ca fata ca se pozitioneze cu genunchii jos si sa ma incalece complet , dar nu e cazul acum , Amada alege un ritm mediu , incepe sa gafaie ( scoate un sunet mai ciudat , nu l-am mai intalnit la nimeni pana acum …) , ataca de sus in jos foarte bine , o simt bine , ii framant sanii cu entuziasm , dar dupa cum preconizam oboseste si schimbam pozitia , alegem un doggy , sa vedem ce pot eu acum , ma excita bucile si curul ei , ma apuc de treaba muncitoreste , e de lucru aici taticu , dar deodata mi se face rau …..de unde o fi ? De la anestezia de dimineata , de la problemele mele cardiovasculare ? nu stiu sigur , dar Amada se prinde si luam o pauza , imi da un pahar de apa plata si usor , usor imi revin ….Amada fumeaza o tigare si eu ma odihnesc putin in pat ….reluam actiunea , incepem cu saruturi si un pic de FK, apoi Amada iarasi se ocupa cu gurita de soldatel , care revine spectaculos ca pasarea Phoenix , ca sa nu depun efort mare vine Amada iarasi peste mine , de data asta alege corect pozitia , se culca efectiv cu corpul peste mine , si lucreaza admirabil din fundulet , intelege ritmul meu preferat fara sa ii spun nimic ( tango , mai putin sportiv ) , ii simt toata greutatea si asta imi da putere , o sarut repetat de gat , pe sani , etc , Amada are gafaitul ala al ei caracteristic , nu mai pot sa ii rezist , termin cu strigaturi sub ea …..ramanem imbratisati , nu pleaca , si ii trag o gluma in ruseste care o da pe  spate si radem in draci ….mai luam o pauza , mai vorbim , mai radem , trag concluzia ca nu ar fi bine  sa mai incerc ceva dat fiind faptul ca nu sunt 100% fizic , trec de la baie , ma imbrac si imi iau la revedere .

 

 

Note :

 

Locatie : 6,50

 

Aspect fizic : fata : 8 , ochii : 9, corp : 9 (  posteriorul 8,50 , sanii 9 )

 

Normal : 9,50

 

 

Anal : n/a

 

Oral : 9

 

GFE : 9

 

Nota generala : 8,60

 

 

Comentariu & concluzia finala : fata este OK . Eu am avut o experienta pozitiva cu ea . Recomand pentru cei ce doresc o femeie puternica , inalta , voluptoasa , cu GFE inalt . Daca dpdv fizic doriti o tipa mai firava , mai scunda ,sau chiar normala , cautati in alta parte . Amada are potential excelent ca si escorta , saruta , poate fi pasionala , cred ca este interesanta pe termen lung pentru cei care o viziteaza mai des , participa la actiune si are curaj . Are un psihic bun pentru a fi escorta de calitate . Daca vreti voi Amada este ca un diamant neslefuit . Dar mai este timp …. Ii recomand sa schimbe locatia , sa aibe mai multa grija de ea ( sa renunte la fumat , sa reinceapa sa faca sport , etc ) , si sa-si imbunatateasca considerabil autocontrolul .

 

 

Sa auzim numai de bine !

 

 

 

O.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...