Jump to content

Miruna 0737539249 Plaza


tommy_boy
 Share

Recommended Posts

  • 2 months later...

Am sunat azi la 0737539249 ( 0737.539.249 ) si este inchis apoi am sunat si la 0720244575 ( 0720.244.575 ) mi-a raspuns o domnisoara, am intrebat daca pot sa trec pe la ea .......ea ofuscata ca  de unde am numarul ei ia-am zis ca de pe un site dupa care mi-a spus ca daca nu vreau sa ii spun de unde am numarul ei sa nu o mai sun niciodata.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Atras de pozele cu craciunita, am sunat-o eu pe domnisoara.

 

Nu a raspuns la primul numar, ci la0720244575 ( 0720.244.575 ). Pozele sunt reale, doar ca nu sunt chiar recente. A mai pus ceva pe ea, i-am si spus chestia asta, dar nu m-a deranjat - aparent nici pe ea, dar stiti cum sunt femeile...

 

Este pe Drumul Taberei, undeva pe langa biserica aia adventista dintre Moghiros si Favorit.

O garsoniera la etajul 9, mobilata clasic(old style) dar foarte curata. In baie 3 prosoape uscate, oricum mie mi-a dat altul din dulap.

Tipa degajata (un pic cam pudica - ceea ce eu am perceput ca un plus), vorbareata si sociabila.

 

Eu sunt mai rigid, ma duc sa ma fut nu sa ma indragostesc, asa ca nu am solicitat fk si am cerut totul protejat, asa ca nu stiu ce sa va spun despre chestiile astea.

 

Am  baut un suc, am stat la taclale vre-o ora, o ora jumatate, nu am vazut ceas sau semn ca ar trebui sa respect vre-o ora. Telefoane n-au sunat, deci nici aici nu am nimic de reprosat.

 

"Halatul" a fost 100 lei. Eu am sa revin, m-am simtit bine si am primit ceea ce cautam: o partida de sex si cateva momente de palavragit si relaxare la un pret decent.

 

Este prima mea recenzie, asa ca va rog sa fiti intelegatori...

 

P.S. M-a intrebat de unde stiu numarul, i-am spus ca de aici.

Multa vitamina D va doresc!

Link to comment
Share on other sites

interesant, ati vorbit o ora, ora juma', da' de futut nu te-a futut? ca daca vreau sa vorbesc aiurea sun la un robot de la vodafone si-mi spune o gramada!

Link to comment
Share on other sites

Draga futacios,afla cu stupoare ca i-am supt-o si l-am si futut,in 4 pozitii mai exact.Daca ofer sex pe bani nu inseamna ca primesc doar oameni care cauta o gaura pt descarcare.Daca vrei sa vorbim,sa iti fac un mic masaj,(fara talente profesionale) eu o fac.Nu sunt precum majoritatea escortelor care desfac cracii si treci si fute-ma.Sunt barbati care dupa ce au futut bine de tot vor sa mai schimbe o vorba,altii vor sa stie mai multe despre femeia respectiva pentru a inlatura macar 10% din sentimentul "cu ce scarba o face asta!" Deoarece in momentul in care incepem o conversatie ma destind si devin mai prietenoasa ceea ce am inteles ca e pe placul celor care imi calca pragul.Sper ca esti multumit de raspuns,insa daca tot ai dubii,te invit sa imi faci o vizita...asta daca tine...O zi buna

 

 

Am sunat azi la 0737539249 ( 0737539249 ( 0737.539.249 ) ) ( 0737539249 ( 0737.539.249 ) ) si este inchis apoi am sunat si la 0720244575 ( 0720244575 ( 0720.244.575 ) ) ( 0720244575 ( 0720.244.575 ) ) mi-a raspuns o domnisoara, am intrebat daca pot sa trec pe la ea .......ea ofuscata ca  de unde am numarul ei ia-am zis ca de pe un site dupa care mi-a spus ca daca nu vreau sa ii spun de unde am numarul ei sa nu o mai sun niciodata.

 

 

Draga Marian,afla ca daca suni cu nr privat sau nu spui de unde ai nr foarte multe tipe te vor intampina cu aceasi ostilitate,deoarece uneori se mai trezeste cate un nenea cu grade pe umar care vrea sa futa moca sau sa ia ceva bani doar ca are grade.Nu am avut intentia de a te jigni cu ofuscarea mea dar sunt destul de precauta cu cine imi calca pragul pentru ca si deoarece imi place libertatea si viata fara amenzi sau vizite inoportune.o zi buna iti doresc

Link to comment
Share on other sites

Pentru cei care doresc sa ma viziteze.... prestez doar oral si normal,ambele protejat.poze noi voi posta in cateva zile sa nu existe dubii :P kiss

 

 

P.S. va rog nu mai sunati cu nr privat sau sa spuneti ca nu mai stiti de unde aveti nr.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Din pacate nu mai detin locatie.voi anunta cand revin,pana atunci distractie placuta tuturor masculilor de aici.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...