Jump to content

(V) 100-200 Andreea Doamna rafinata 33 ani- 0767725603 Coltea


Root
 Share

Recommended Posts

Salutari la confrati! si doamnei pe care am avut placerea de a o cunoaste.

S-a intamplat acum ceva vreme, dar nu am apucat sa prezint intalnirea pana acum.

Dupa ce am vorbit cu doamna un pic despre unele detalii, am convenit sa ajung in 15-20 de minute. Am fost punctual si am mai sunat odata pentru a ma ghida spre cuibusorul de nebunii. Ajuns acolo, m-a primit intr-un neglijeu foarte sexy, crem deschis parca care m-a incitat de la inceput. M-a invitat sa beau ceva sa destindem atmosfera si sa stam un picut de vorba. Ne-am placut de la inceput (am facut click) si ne-am sorbit din priviri vorbind despre verzi si uscate. M-a intrebat daca am ajuns la ea in urma informatiilor din forum si i-am spus ca da. Am cerut un prosop si mi-a dat unul destul de mare si m-am dus la dus. M-am intors si s-a dus si doamna, de unde a venit fresh si imbietoare, parfumata si numai buna de jumulit. In timp ce statea picior peste picior, mi l-a facut pe ala mic sa creasca si am trecut la mangaieli si sarutari pe gat, spate si mi-au alunecat degetele in piersicuta, care se udase deja foarte misto. Desi nu este vreo tinerete, m-a trezit detot si am rugat-o sa il imbrace pe cel mic. A trecut la un oral bine executat, cu ruperi de ritm, ajutata un pic de mana, dar care m-a incantat. Am trecut la un umeri-craci, bun, continuat in misionar cu muscat usor de tzatze, sarutari pe gat si strans in brate. Am schimbat in caprita, unde dadea niste contre chiar pe gustul meu. M-am oprit de vreo 3 ori, ca sa nu explodez asa repede si intr-o ultima pozitie, cu ea pe burta si eu calare, am terminat glorios si extrem de incantat. M-am simtit de parca as fi reusit sa o fut in sfarsit pe profa de franceza..., dupa ce am balit vreo trimestre dupa ea.

Ce sa mai este o doamna in toata puterea cuvantului. Dupa ce am mai stat un pic de vorba, ma pregateam sa ma duc la un dus pentru episodul 2, cand al dracului telefon m-a obligat sa ma intorc la birou. Am lasat 100 de lei pe noptiera, fara sa ii ceara, m-am scuzat ca numai pot sta si am plecat, balabanindu-ma binisor.

 

SA NU RATATI NICIUN FUTAI! SI O ZI FAINA!     

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • neveralone

    17

  • gerontosaurusRex

    3

  • TomaDaniel

    3

  • hadi282

    2

Doamna lucreaza cu intermitente in aceeasi locatie, si dupa mine o face bine.

Pentru cui ii place segmentul asta de varsta , nu trebuie sa o rateze, desi are ceva kg in plus.

200 lei o ora cu ea, fara graba , masaj de relaxare prilej doar de vorbe,oral incet si normal cu o priveliste super.

nu face finalizare orala, pacat, una peste alta o prezenta peste medie.

Link to comment
Share on other sites

WTF!!! E blonda acum?!?

Si de ce umbla cu poze furate?!?

 

"DOAMNA senzuala, supla, 34 ani, poze noi, ofer masaj relaxant si companie intima (oral, nomal, posibil neprotejat pt. casatoriti, exclus anal). Ultracentral, Universitate, singura, seriozitate, 100 L/ fin., 12-21, 24 Oct 15:09

0767725603 ( 0767.725.603 )"

[attach1][attach2][attach3][attach4]

[attach5][attach6][attach7][attach8]

post-2502-15039236712_thumb.jpg

post-2502-150392367121_thumb.jpg

post-2502-150392367122_thumb.jpg

post-2502-150392367123_thumb.jpg

post-2502-150392367124_thumb.jpg

post-2502-150392367124_thumb.jpg

post-2502-150392367126_thumb.jpg

post-2502-150392367126_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ti-am trimis PM.

Copy/paste din AT era pentru colegii mai putin "inzestrati", nu? Sa nu se zapaceasca, saracii, in atatea anunturi. Admirabila implicare cetateneasca!

 

WTF, puteai sa-mi dai un telefon!

 

Regards,

 

Andreea

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

@Steroidu - Scopul principal al anuntului din AT este urmatorul: cand apare anuntul, sunt in tara - cand nu, nu. Destinat persoanelor cu care ma vad constant si frecvent.

 

Cu drag,

 

Andreea

 

 

[attach1]

post-4922-150392367864_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

@steroidu - Dupa indelungi cautari, am gasit o poza de prin aprilie. N-o fi relevanta pentru scopul forumului, dar "anuleaza" dezamagirile :) .

 

Cu drag,

 

Andreea

 

 

[attach1]

post-4922-150392367912_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ziua buna tuturor,

 

Anunt modificari:

1. Program luni - vineri, in intervalul orar 12.00 - 18.00

2. Banuti 150 ora ("promotie pentru pacatosi", citat colegu' Blackman  :) )

3. Dupa sarbatori, intentionez sa ma retrag. A fost o placere (la propriu!) sa ne cunoastem, insa in viata unui om la un moment dat prioritatile se schimba.

 

Va doresc multa liniste, un an nou mai bun, mai spornic, mai cu noroc!

 

@Futuloiu - Daaaaa.....gradinaritul e un hobby in care am avut "norocul incepatorului". Dupa indelungi si aprofundate studii pe net, ma mandresc cu o gradinuta "cu de toate" :).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Da. Decei fusei si eu la doamna anul trecut, ce-i drept fara sa trambitez cine sunt si de unde vin..  vorbeste foarte mult obositor de mult, e inteligenta, nu-i cea mai inteligenta.

Am ajuns la timp, nu am asteptat. Loc de parcare la universitate parcajul subteran. Locatia garsoniera mica vis-a-vis de coltea, curat, baia curata(cu ceva urme de inundatie), prosop curat. Am fumat o tigara inainte, in sala de ostilitati, si am conversat un pic, (ratio 1/30) un cuvant eu, 30 ea  :) , Cerut la baie, dushat. Dushat si ea. inceput ostilitatile cu un oral, peste medie. FK permis. Aici s-a rupt filmul. Domnisoarei ii miroase gura ! cred ca este efectul a ceva probleme de tract digestiv. De asemenea nu am reusit sa confirm inceperea tratamentului stomatologic , posibil sa fi lucrat numai in spate la masele. Mirosul m-a deranjat extrem de tare. Am trecut la normal, multiple pozitii, finalizat in misionar, in caciulitza. Dushat, luat la revedere si plecat. Fara problema cu mirosul, ar fi fost o experienta in regula, GFE ridicat.  As fi tentat sa mai trec o data cand si daca se rezolva problemele cu gura.

Aspect fizic : ingrijita, inalta,

Oral: 8

Normal: 8

 

Link to comment
Share on other sites

Ziua buna,

 

@ilcorte - E drept, nu-s cea mai inteligenta. Daca eram, as fi inteles de la bun inceput ca eu incercam sa destind atmosfera absolut inutil, tu venisesi "la futut"...si cam atat. Hai sa clarificam> beau ness si cafea naturala fara zahar, ceea ce intr-adevar lasa un gust neplacut. Daca ai fi spus ca ti-e important FK, un Orbit mentolat rezolva problema. Dar deh, ala 1 cuvant n-a fost suficient, se pare. Acel GFE ridicat are exact scopul de a face musafirul sa se simta ca in vizita la o veche cunostinta. Nici eu, nici voi nu suntem tampiti. Si eu stiu de ce ma aflu acolo, si voi stiti de ce veniti, dar am incercat ca intalnirile sa nu fie triviale. Am vrut sa ne savuram momentele impreuna. Am convingerea ca un barbat zdravan la cap se simte bine atunci cand si partenera lui se simte bine, indiferent de tipul relatiei.

Apreciez intentia de revedere (cand si daca...), insa, asa cum spuneam, am decis sa ma retrag la sfarsitul acestei luni, de la 1 februarie inchid un capitol, deschid altele. :)

 

Cu drag,

 

Andreea

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...