Jump to content

Gabi 0752415459


The_man
 Share

Recommended Posts

Avand in vedere ca in ultima vreme am fost un mic parazit, fara sa aduc contributii de la redeschiderea forumului, azi fac si eu o mica recenzie.

Am luat un anunt din piata on line : tanara unguroaica fac masaje la domiciliu clientului-pret 50 roni.

Am sunat: prezentarea ei-tanara,draguta, 23 ani,sani medii, inaltime 165, greutate 55kg, pret 50 ron /finalizare sau 100 ron ora, punct de ridicare Manastur. Imi surade pretul si datorita unei dorinte matinale de eliberare ii comunic ca as dori o intrevedere, dar ca nu pot veni dupa ea. Imi ofera alternativa sa vina singura, daca am rabdare ca dureaza mai mult depinzand de RATB...accept.

Buuuuunnn: ajunge fata, imi da un telefon, ii dau indicatiile si in sfarsit ne intalnim.

Realitate vs descriere: inaltimea corespunde, varsta eu zic ca undeva in jur de 30 ani, burtica binisor cu celulita(un mare minus pt. mine), greutate asa un 65kg, sani medii lasati, urme de vergeturi pe ei, constitutie catre moale, sfarcuri maricele, ne-epilata recent (cioturi maricele), si cel mai mare impediment...dantura praf!!! aspectul pozitiv, dupa ce a fumat o tigara m-a rugat sa o las sa faca un dush (daca nu spunea din propria intiativa , o rugam eu - altfel spuneam 100% pas).

Aceasi trista poveste ca la multe - lipsa bani,sot,copil,etc ca si motiv de munca...si in bransa de cca 1 an.

Sincer destul de dezamagit de aspectul fizic general imi faceam probleme ca soldatul o sa refuze desertul, dar dorinta de golire a fost suficienta pana la urma. upa dus mergem in camera, fata dezbracata, ma dezbrac si eu - saruturi nici nu am in cercat/nici nu am dorit, i-am cerut un oral fara prezervativ sa il trezeasca (ea a pregatit un prezervativ dorind un combinat). A inceput un oral destul de acceptabil sa il trezeasca la viata pe sol strangandu-l intre buze sa il stimuleze ceva gen senzatie de "muls", ajutata si de mana, dupa trezire a coborat catre oua pe care le-a lins si incerca sa le prinda in gura (placuta senzatie), ulterior in timp ce stimula cu mana dadea cu capul de limba ei scoasa si tot aceleasi manevre repetate destul de ritmic si in aceasi succesiune. In acest timp am inceput sa ma joc cu pestera ei, fara mirosuri neplacute, umectare naturala (dupa cateva minute bune de stimulare). Cam totul a durat vreo 20 minute, am anuntat-o ca ma termin si parca usor mai pornita a inceput sa suga mai energic , finalizarea fiind la ea in gurita, dupa care decartat soldateii la baie.

Tigara dupa, la care si-a cerut scuze ca nu a putut face deep troath ca cica as fi prea mare pentru gurita ei, dar ca i-ar fi placut sa facem sex normal, ca acolo nu e o problema si ca , chiar ii place.

Aspecte pozitive: comunicanta, a facut dush

Negative: DANTURA!!! si plinuta.

Prestatie: nimic deosebit

Pret: bun, fara negocieri si deplasare inclusa.

Recomandat doar ca si fast foot in loc de o laba trista. A avut si ceva locatie in Manastur, dar cica nu renta ca erau prea multe si acolo pretul era de 130 ron per combinat- care si ei i se pare mult. Disponibilitate :10-24 zilnic, seara doar in Manastur - aproape de casa. Sotul = bodyguardul ei care stie tot timpul unde se afla in caz de nevoie pt interventii rapide.

Link to comment
Share on other sites

Pot confirma cele scrise de colegul, fiind vorba de tipa care o aminteam acuma cateva saptamanani ca venea la mine cu 30. Confirm inclusiv faptul ca o face din saracie, ceea ce se si vede. Cu siguranta nu putem vorbi aici de cineva care o face sa-si finanteze luxul. Compenseaza insa prin decurgerea simpla a lucrurilor. Daca doresti pur si simplu sa te golesti fara prea multe ganduri e foarte convenabil pt. ca vine destul de rapid nu se poarta discutii, se trece direct la treaba, toata lumea e fericita.

In rest: daca o rogi te suge si de doua ori si face si sex fara prezervativ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

[Attach1]

Aflu de la un coleg (de forum) ca domnita vorbeste despre mine, inclusiv adresa unde stau. Asta dupa ce in anunturi scrie ca discretie absoluta, blabla. Na, nu-i nimic, atunci nici eu nu ma simt obligat sa mai pastrez discretia, atasez o poza cu ea. Cum se vede la corp e ok, la fata mai putin, desi daca s-ar aranja ar arata poate chiar bine. La fel se vede si mediul in care traieste si cam asa si miroase. Eu totusi ma impacam bine cu ea, dar chestii de astea sa spuna la alti clienti unde stau pur si simplu nu se fac, eu nici n-o voi mai chema, e de la sine inteles.

post-439-150392350505_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Pt o golire rapida, eu zic ca ii cea mai buna varianta, 50 lei oralul , il face binisor , finalizare in gura..

Ca o informatie noua , momentan  lucreaza  pana dupa-masa , nu mai lucreaza si seara, nu stiu cat timp va mai face, ca vrea sa se lase sa lucreze in alt domeniu .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...