Jump to content

Fata noua la Salon Alexia


Americanul
 Share

Recommended Posts

[Attach1]

Nu stiu daca o fi reala poza, dar daca da m-as duce. O fost cineva? Oare a preluat bunele obiceiuri ale colegei mai in varsta, doamna Ela?

post-439-150392346566_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

ITI raspund chiar cu riscul sa ma injuri, fata este de citeva saptamini,NU am fost dar am vb cu secretara la tel si mi-a spus ca este numai fata noua,mi-a dat fiinta la telefon si pe fata cu secretara mi-a spus ca ofera o/n 200 ora.Specific am sunat spre dimineata cind veneam de la ceva chef.Bafta

Link to comment
Share on other sites

Nu te-am injurat nicodata. Cand ai vorbit tampenii am spus ca vorbesti tampenii. Atit.

In cazul asta: Ai sunat si au zis ca-i 200, dar pt. ce? Laba? Atunci sa si-o friga. (Doar nu are pizda respectiv mainile poleita cu aur.)

Batrana slaba oare s-a dus acum pe cont propriu? Ca vad ca are anunturi separate.

Link to comment
Share on other sites

Nu pt laba cerea 200,pt o/n o ora dar nu am mers.Ce m-a surprins a fost faptul ca a spus fata de secretara ,cind am mai sunat mi-a spus ca nu se face nimic altceva decit masaj.Bafta

Link to comment
Share on other sites

OK, mersi de informatie. Era oricum doar o chestiune de timp pina sa spuna si la telefon si sa renunte la ascunsul dupa deget. Voi suna si sa vad daca e negociabil. Cu 200 nu ma intereseaza.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Am fost si eu la aceest salon in urma cu citev zile,am negociat pretul si pina la urma a fost ok.Era doar Ela,nu este cine stie ce destul de slabuta ca si fizic dar cu o atitudine ok.Este cred eu peste40 de ani dar ii place ce face.Credca merita incercata daca prindeti momentul sa puteti negocia.Eu am avut noroc cu negocierea si am fost foarte multumit.Bafta

Link to comment
Share on other sites

Te-ai ostenit sa citesti titlul acestui topic? Threaduri despre Ela sunt cateva si aici si dincolo.

 

In afara de asta la ce ne foloseste enuntul "am negociat pretul si pina la urma a fost ok"? Frumos ca ai negociat, dar ce insemna ok? 5 lei, 20 de lei, 100 de lei?

 

Link to comment
Share on other sites

Colegului meu coleric,NU am dorit sa spun pretul care l-am obtinut,chiar tie ti-am mai spus ca la un momendat am incercat sa negociez si nu am reusit sub 200 ron.Ei de data asta am reusit sub 100, 2 finalizari foarte complexe.CRed ca cine dorest poate sa traga concluzii.Bafta

Link to comment
Share on other sites

Frumos, o cifra clara ar fi si mai buna. Adica na, de ce sa reinventeze fiecare roata in parte, mai bine e sa ai un punct de pornire (cel putin pe cat posibil) clar.

Apropo, ti-am spus ca o sa scada. A trecut ineditul (oricum creat artificial) ca poti fute la salon de masaj. Or futut-o toti care au vrut, acuma probabil cam sufla vantul. Se mai apropie si sarbatorile. Iar privat o facea oricum deja demult mai ieftin.

 

Da, ma enervez pt. ca asta era un thread dedicat celeilalte tipe. E ciudata treaba cu aia, desi face tot ce face si uscaciunea asta batrana si arata de X ori mai bine si are doar 1/3 a varstei parca nu se duce nimeni la ea. Deja pare fantoma.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...