Jump to content

Locatii cu camere de filmat/supraveghere


Americanul
 Share

Recommended Posts

Propun un nou thread in care sa adunam adresele unde sunt puse camere de supraveghere/filmare. Pe cat posibil si cu mentiunea unde sunt ele amplasate (preferabil locul exact, dar probabil ajunge si daca e in la intrare, hol sau in camera de futai).

 

La Issis se pare ca sunt si in gradina si in camere, conform colegului muresan_cristian http://www.ddcforum.com/index.php/topic,13216.0.html

 

Mi se pare important. Nu este pe gustul fiecaruia sa fie filmat in timpul actului, mai ales fara sa stie ca se intampla asta.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Pentru cei care se complac in ideea ca nu sunt filmati. Toate saloanele de masaj cu reclame prin sapte seri si etc. deci cele cu mai multe prestatoare au camere de supraveghere. Nu toate au in camre dar cel putin la intrare si in zona receptiei toate au si cei care spun ca nu au mint. Au fost deja cazuri cand camerele de supraveghere au ajutat in anumite circumstante.

 

 

Un lucru sa fie clar, niciodata nu poti fi sigur ca nu esti filmat doar daca tu esti cel care alege locatia..( si nici macar atunci 100%).

 

 

Exemplu: Raiza masaj, Red lips, Issis 100% au camere aproape peste tot.....

Link to comment
Share on other sites

Ca au camere la receptie sau la intrare ok.Dar mi se pare total aiurea sa ai camera si sa filmezi in camera de lucru.Mie personal mi se pare exagerat Si de ce ai lasat o camera nesupravegheata? Pt clientii fideli? sa fim serios cred ca se exagereaza si o sa-si piarda clientii.

Link to comment
Share on other sites

Fii sigur americanule ca supravegherea nu este pusa in ajutorul sau favoarea clientului.Dar colegul poate stie mai multe sa ne lamureasca si pe noi.Multumesc

Link to comment
Share on other sites

NU stiu sigur motivele pentru care sunt montate camerele dar pot sa ghicesc.... Cel mai probabil fiecare salon se apara cu idee ca "E pentru siguranta fetelor si al clientilor, in cazul in care Doamne feri se intampla ceva ... etc... bla bla..)

Din punctul meu de vedere motivile pot fi:

    -sa se asigure ca in camere nu se intampla nimic altceva in afara de masaj. (proprietarii acestor saloane pot fi trasi la raspundere de catre autoritati in cazul in care se intampla "mai mult" sar adauga si proxenetismul la lista lunga de acuzatii care pot fi in orice moment puse intr-un "dosarel"

    -in cazul in care dau de un client mai interesant (ma refer persoana publica) dc sa nu aiba ei un filmulet cu acesta in ipostaze "mai putin ortodoxe"

    -daca se intampla ca un client "cu verigheta" ar fi nemultumit de anumite servicii sa ii poata spune sa se consulte cu nevastasa despre nemultumiri

 

 

Sau fiecare ne putem imagina 100 si 1 million de motive dc ar pune camere.

Iar colegul care crede ca e exagerat are dreptate, dar suntem departe de Disneyland si aici nu ma refer doar la Romania, aceasta industrie se bazeaza pe bani negrii, trafic de carne vie, santaj, extorsiune etc.

Cand mergi intr-un astfel de loc sa te duci cu ideea ca te filmeaza chiar daca nu ai nici cel mai mic indiciu in aceasta directie. Daca pornesti cu aceasta ideea nu ai cum sa o patesti pentru ca stii la ce te expui iar in acest fel cunosti limitele pe care ti le poti permite.

Link to comment
Share on other sites

Eu zic ca in primul rand filmeaza pt. ca fetele sa nu lucreze in buzunarul propriu.

Treaba cu traficul de carne vie e in cea mai mare parte o legenda. Cel putin aici in Europa (ma refer la fete care provin din EU sau care presteaza in propria tara) sunt foarte putine care o fac fortate. In plus sa nu uitam ca venind in conflict cu legea fetele sigur nu vor spune ca au facut-o sa-si plateasca Porsche-ul, inventand povesti ca au fost silite le ofera cel putin circumstante atenuante, poate chiar scapa complet basma curata.

Link to comment
Share on other sites

Daca tot sunt atit de grijulii,de ce nu au pus in toate camerele.Au lasat o camera totusi pt protocol?Sunt sigur ca si aceei *manageri* stiu ca mai sunt fete care ofera mai mult.

Link to comment
Share on other sites

Ei n-au problema cu stiutul, au problema ca o parte sa inte in buzunarul lor. Aia de "protocol" e pt. astia ca noi, semifraierii. Adica cei care se gandesc ca o fi camere. Si in camera aia este, numai ca mai bine ascunsa.

Link to comment
Share on other sites

Au sau nu au camere , treaba lor , si daca au cu siguranta se pierd inregistrarile la 24 de ore , altfel ar avea propietari o nebunie pe acolo cu filmarile. Eu prefer sa risc , nu cred ca ajung pe youtube. Cel mai probabil camerele respective sunt amplasate atat pentru siguranta fetelor cat si pentru siguranta propietarului , care poate fi tras la raspundere daca vreo fata se scapa mai mult decat este admis. Nu am auzit cazuri de santaj sdau faze de genu , nu cred ca vreun propietar siar permite , iar fetle cel mai probabil nu au acces la camerele respective si inregistrarile lor. In schimb am auzit cazuri in care camerele au fost de ajutor , atat pentru client cat si pentru fata , in caz ca imi dispare ceva , e clar filmat daca a atins cineva ceva in camera respectiva la ora respectiva. Deci in concluzie , pentru mine personal chiar nu conteaza , daca e pana acolo le fac si cu mana propietarilor sa vada ca ii bag in seama si am luat la cunostinta amplasamentul camerei respective si continui sa vizitez aceste saloane pentru placerea mea fara nici o grija legata de acst aspect.

Link to comment
Share on other sites

Da colegu, ce spui tu, pina la un punct, poate fi credibil.In ceea ce priveste siguranta clientului, aici mai este mult de lucru: camerele sunt fixate pe pat. Cind te dezbraci si mergi la dus, doar nu o sa-ti pui patalonii cu portmoneul pe perna.Sa fim seriosi .Bafta!

 

Edit: am adaugat niste chestii nesemnificative - punctuatie, litere lipsa etc. Eu cred ca daca vrei sa fi discret, oricum nu te duci in astfel de locuri. Poti sa te descurci la hotel sau in alta parte. Daca te duci acolo, iti asumi chestiile astea. Asa ca thread-ul nu prea isi are rostul si o sa il mut in cateva ore la discutii generale.

Link to comment
Share on other sites

Ideea era de a face o lista pt. Cluj. Asa ca nu vad ce ar avea de cautat la discutii generale.

Scopul a fost si de fapt mai este de a reliza o lista in genul: Salonul X - are camere, salonul Y - nu are camere, s.a.m.d.

 

De exemplu: Zeita Afrodita pe Barbusse (intre timp s-au mutat) nu avea camere.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...