Jump to content

Cuplu 0729173815 0740495293


ddc_forum
 Share

Recommended Posts

  • Administrators

AT Online:

CUPLU stapani, oferim sedinte de dominare, umilire, ai dorii sa fi sclavul nostru, te asteptam la noi, mai putem oferi si sex, ea sex total, el activ, va asteptam cu programare, daca tel este inchis suntem ocupati; 0729173815/ 0740495293

 

Poze:

 

 

 

 

 

Sunat la 0729173815 si o voce suava mi-a raspuns! Era chiar ea, care pentru 250 Lei, intr-o ora imi ofera sex total, dominare sau un tre-some cu barbatul ei. Ea are 24 ani, si un raport inaltime/greutate ok (nu imi aduc exact aminte dar parca avea unva in jur de 1,70m si 50 kg) si el undeva pe la 1,76 si 70 kg parca (ca oricum nu ma interesa).

Locatia: Piata Minis.

De retinut ca se reconada ca fiind un cuplu sot-sotie!

Cum zona ma defavorizeaza nu stiu daca voi putea ajunge. Oricum mi s-a parut un anunt tentant si poate voi risca in curand o vizita.

 

Daca a fost cineva sau recunoaste fata de undeva, sa dea cateva detalii.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Am sunat acum o saptamana si pretul era 250. Am spus ca revin cu un telefon, daca este cazul, apoi m-am luat cu ale mele.

Am sunat din nou astazi si a raspuns dansu\'...pretzu\' a devenit 300 si pe deasupra a inceput sa ma ia la rost ca de ce nu am venit prima oara, ca de ce mai sun daca nu vin etc...dirept care mi-a sarit mushtaru\' si i-am urat o zi minunata, precizandu-i ca si banii mei aveau stema... :wink:

 

Oricum, sunt interesat de astfel de nise si orice informatzie interesanta mi-ar putea fi de folos...

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
... si pe deasupra a inceput sa ma ia la rost ca de ce nu am venit prima oara, ca de ce mai sun daca nu vin etc...dirept care mi-a sarit mushtaru\' si i-am urat o zi minunata, precizandu-i ca si banii mei aveau stema... :wink:

 

Oricum, sunt interesat de astfel de nise si orice informatzie interesanta mi-ar putea fi de folos...

 

 

Cred ca sedinta de dominare, umilire, sclavie incepe de la telefon asa ca daca nu ai raspuns dominat, umil, sclav inseamna ca ai cazut testul in nisa asta

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Marturisesc ca pe mine ma interesa doar sexu\' total, eventual o dubla penetrare la gajica, dar oamenii au vrut sa arate ce buni sunt pa meseria cu bdsmu\'.... :roll:

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Am sunat la rindul meu, atras de proximitatea locatiei si de crupa rosinantei...Mi-a raspuns chiar ea, a confirmat tainul (250 lei) si disponibilitatea de-a ne juca de-a horea, closca si crisan si chiar marinimia de a o accepta pe dinsa-ntr-insa, dar...a inchis brusc atunci cind am intrebat-o daca accepta un unu-la unu tumultuos, arbitrat (doar) de pe margine de consortziu...Mi-e greu sa suprapun planurile, Xena si mimoza pudica nu pareau sa fie din acelasi film...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...