Jump to content

(V) Cuib Sincai Vitejescu 0720331344 0727574013


ddc_forum
 Share

Recommended Posts

  • Administrators

am fost la fata pe cand presta pe la piata amzei (supermarketul rainbow), intr-o garsoniera impreuna cu o ciorela cam grasuta, dar draguta la fatza.

 

fetele cu abordare usor incepatoare, dar... aspectul cosminei / mai are alte 4 nume de scena e oarecum special - mai ales la corp, desi nici fatza nu e nasoala, are un aer usor provincial, dar de tzarancutza buna, pe care ai fute-o. m-a intampinat in neglige roz si slip plus sandalute cu tocuri inalte; cracii lungi si drepti m-au inspirat maximal, iar oralul ne a fost de mare valoare. normalul fara plangeri, si cu schimbat de pozitii, finalizat in preze, bunut - fara implicare activa, dar cu reactivitate buna la eforturile paratului. pentru cei care apreciaza gestul, sarutul e permis.

 

@shacal: asta e, nu?

 

 

 

 

 

 

 

@shaky: baia e tot aia in care risti sa iti rupi gatul? o tin minte de la ana deosebita...

 

 

S.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Asta este si ai descris foarte bine atitudinea.Aceeasi baie ciudata,mare atentie!Oricum e un loc de revazut!

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

 

Roberta cuib Sincai 0720331344 O/N 150/foc 250/ora

 

Dragii mei cum spuneam am sunat la o fata dupa ce un ilustru membru mi-a trimis un link din AT intrebandu-se cum o fi. Am fost la randul meu incitat de formele duduii si am sunat. O voce un pic grabita (fetele astea nici sa vorbeasca nu mai stiu, pe vremurise mai lega o conversatie, azi e totul la norma) mi-a spus 150 numarul 200 ora oral nomal protejat. Nu m-am potolit ca arata bine in poze si am insistat in prostia mea sa ma duc acolo.

Strada Vitejescu, la nr. 33 tot langa Sincai acelasi decor ca la niste confrati, Era singurica conditile expuse de confratele Steroidu. Fata draguta cu aer sud-oriental si vorba ce trada un sange aprig... Din pacate nu s-a confirmat pana la sfarsit.

M-am gandit ca daca tot am ajuns sa invat sa aprind focul ca am probleme de obicei la gratare cand iesim la picnic la padure si o celebra vorba din batrani spune ca... stiti voi mai bine.

Baia curata, prosop curat, totusi am preferat tricoul meu din cauza influentelor creierelor mele cel mare si cel mic impreuna care spuneau" ia taica tricoul".

Am intrat in camera de tortura si... am fost torturat cu un oral mai mult manual decat bucal in astfel de conditii cum dracu sa termini ca sa nu ,mai zic ca ma durea deja bine ca aveam prezervativ. Astfel am rugat-o sa ma lase sa vin alta data ca nu ma simt bine azi si m-am imbracat urgent si am plecat marcand 150ron pentru ROM. Preferand ca mai bine sa dau cu benzina si motorina multa pe gratar decat sa invat sa aprind focul.

In concluzie dragii mei nepoti, m-am oprit la un magazin de articole de sport camping si mi-am cumparat un gratar pe gaz pentru weekend si nu am sa mai insist pe traditii in locul progresului.

O recomand amatorilor de sado-maso sau mai bine nu.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...