Jump to content

laurette (mulatra)0752802053


birmii38
 Share

Recommended Posts

[attach1][attach2][attach3][attach4]

 

Am sunat si am aflat urmatoarele detalii, se ofera doar masaje(cel putin asta am afat telefonic) preturile incep de la 70de roni,un masaj nud este la 110roni recetionera spune sa sunt permise atingeri si sarutari  in zona intimasi ca sunt 3 fete laurette care este chiar mulatra ,Beeatrice,si inca una ,nu ii mai tin minte numele.locatia fi undeva pe eroilor in floresti.Bafta si sper daca cineva merge la ele sa faca si un comentariu.Bafta

post-21-15039234236_thumb.jpg

post-21-150392342364_thumb.jpg

post-21-150392342367_thumb.jpg

post-21-150392342369_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Fiind pornit sa savurez o mulatra,zis si facut dupa ce imi aranjez programul acasa si imi caut de lucru sa pot sta linistit ,sun,vorbim,stabilim unde sa merg.O intreb de unde este mulatra imi spune ca este romanca zic ok si plec spre sensul giratoyiu din Floresti de unde urma sa resun pt ultimele deatlii.Sun si intra casuta vocala in draci,Dupa ce ma satur sa vorbesc cu robotul (care chiar a inceput sa fie simpatic dupa un timp)  m-am saturat sa vb cu robotulsi am pleca spre casa la copii si la nevasta.Concluziile le puteti trage singuri.Bafta multa

 

P.S.daca ajunge cineva sa nu fie zgircit cu informatiile.multumesc                           

 

Link to comment
Share on other sites

Dupa ce m-au purtat aiurea prin Floresti insist in continuare de pe un alt numar in alta zi sa vad si eu ce este cu mulatra adevarata,.Dupa ve primesc detalii despre locatie ajung la locul faptei,acolo erau laurette, si beeatrice,frumusele fetele ceea din urma spune ca a lucrat la issis.Dupa ce imi fumez tigara o aleg pe mulatra sa vad cum este  eram foarte nedumerit posibil sa fie mulatra dar ma sigur este o conlocuitoare reusita,(ea spune ca originile le are in Africa,dar nascuta si crescuta in cluj)

 

Ajuns in camera de lucu dotata cu un pat mare ,primesc prosop curat .papuci de unica flosinta pt dus ,baia dodata foarte curata,geluri 3 la numar este ok.

In ceea ce priveste prestatia este jalnica tipa spune ca este incepatoare dar cred ca nici nu doreste sa invete ceva sau nu poate,ulei la greu (cred ca si acum inca mai am pe mine ulei) surpriza a fost cind am dorit sa o sarut pe sanii care sunt frumosi imi spune sa fii atent ca alaptez,ma socat o intreb si imi spune ca are un puit de 4 luni.

 

Concluzii: nu stiu daca merita 110 lei probabil daca mergi cu un corn sa maninci cu lapte,am stat la o singura finalizare circa 25 de minute,este una dintre cele mai proate experiente gasite in cluj pina acum.bafta

 

P.S.daca o incerca cineva sa dea un semn pe forum

Link to comment
Share on other sites

Birmii, scrii niste lucruri ca ma apuca rasul. In sensul bun. (Corn cu lapte...)  ;D

 

Pina la urma ce o fost? Doar laba cu ulei sau ai si dat in ea? Ca nu detaliezi din pacate.

Link to comment
Share on other sites

Americanule de futut nici nu poate fi vorba, laba (foarte prost facuta) singurul lucru bun ca la virsta mea am supt putin lapte si vb foarte serios.am mai fost dat eu cu ulei dar aici am facut baie cu ulei .

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

@birminii38: se pare ca fetele au "tras oblonul" la hogeac.

Eram nitel "turat" sa incerc un masaj cu duduca Beatrice, urmare a unor zgandarici, adica fetishuri ale mele legate de pierce in pussylica prestatoarei. Si, din cate am inteles, Beatrice e una dintre putinele posesoare a unei astfel de "bijuterii".

Din pacate, de la inceputul saptamanii asteia, anunturile salonului, aplicate in Piata AZ, au disparut, iar la apelurile telefonice incercate la diverse ore, nu foarte matinale, dar nici in miez de noapte, repetate (sporadic, ce-i drept) pe parcursul a patru zile, invariabil intra mesageria vocala.

Asa incat, aceste indicii ma indreapta cu gandul inspre cele spuse mai sus, inchiderea asezamantului de placeri trupesti "uleioase".

Sau, sa-si fi luat fetele un mic concediu in aceasta vara caniculara?

 

Nota: pentru incercarile telefonice de a intra in contact "verbal" cu fetele de la salon, am folosit numarul ce apare in titlul acestui topic, adica 0752802053 ( 0752.802.053 ). Alt numar nu am avut in "baza de date".

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

 

Sau, sa-si fi luat fetele un mic concediu in aceasta vara caniculara?

 

Nota: pentru incercarile telefonice de a intra in contact "verbal" cu fetele de la salon, am folosit numarul ce apare in titlul acestui topic, adica 0752802053 ( 0752802053 ( 0752.802.053 ) ) ( 0752802053 ( 0752.802.053 ) ). Alt numar nu am avut in "baza de date".

Am incercat si eu atat in august cat si in septembrie pe acest numar ...dar se pare ca pauza e totala . Daca nici dupa 01.10 nu raspund insemana ca e tras oblonul .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...