Jump to content

(V) Natasha (ex Burebista) Nerva Traian 0768309001


radu2
 Share

Recommended Posts

SEX total, sunt o tipa pasionala, ador sa fac dragoste nu sex, clipele tale de placere sunt cele mai importante pentru mine (oral, normal, anal, uro act/pas, dominare si alte fantezii), 07 May 11:00

0768309001 ( 0768.309.001 ) Bucuresti

Pret: 150L ora

 

Deschis discutia telefonic deocamdata. Domnisoara lucreaza impreuna cu inca o colega vis-a-vis de restaurantul Trafic de pe Burebista - fetele se combina si la show, la o adica. E de gasit toata noaptea pana de dimineata, pentru cei care au libertate de miscare nocturna. In 150 RON pe ora face oral, normal si anal; pentru 50 RON in plus asigura uro activ, iar pentru 100 RON in plus accepta uro pasiv (de la gat in jos doar). Atitudine ok la telefon.

 

 

[attach=1][attach=2][attach=3][attach=4]

[attach=5][attach=6][attach=7][attach=8]

 

 

 

post-2036-150392341673_thumb.jpg

post-2036-150392341675_thumb.jpg

post-2036-150392341677_thumb.jpg

post-2036-150392341679_thumb.jpg

post-2036-150392341681_thumb.jpg

post-2036-150392341684_thumb.jpg

post-2036-150392341685_thumb.jpg

post-2036-150392341687_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

O cheama Natasha si o cunosc de multa vreme, de cand "activa" pe langa Camera de Comert, alaturi de o caprioara matura ce-si spunea "doamna Delia".

Natasha e foarte ok, dar totusi genul de persoana careia daca nu-i placi, se transforma intr-o scandura. Cu mine nu a fost cazul si pot spune ca este escorta cu care am cele mai placute amintiri. E foarte draguta la chip, elastica (dupa spusele sale, a fost gimnasta intr-o trupa de circ), iar cunostintele sale intr-ale amorului sunt invers proportionale cu candoarea pe care o afiseaza...

Si ca veni vorba de cunostite despre natura... Oralul e bun, nu stralucit, dar bun, in schimb normalul e bine asortat cu gemete, spasme orgasmice si arcuiri foarte placute ochiului si pulii.

Pe vremea cand o frecventam, acum doi ani, avea trei, poate patru kilograme in plus, dispuse foarte bine pe zona sanilor si a feselor, si aproape deloc pe abdomen, lucru care o facea sa arate absolut demential. Ganditi-va ca datorita acestui amanunt, mi-am mutat vizitele de la Eliza, la dansa... :) Acum insa... a mai slabit parca... ceea ca ma face un pic circumspect in fata perspectivei unei noi vizite desi, nostalgic si suflet de vioara cum sunt, cred ca am sa revin asa... for the sake of old times... De ce spun asta?... Pentru ca, dincolo de sani, fund si alte calitati fizice, Natasha are... hm... o tristete ce o face uneori absenta la lucrurile din jur, chestie care poate sa te inhibe teribil. In plus, absenta ei de pe piata, pentru ca a lipsit mai bine de un an, poate sa fie cauzata fie de unele experiente neplacute, fie de un soi de saturatie cu aspect de trauma... Adica, nu-i placea ce facea, era satula si acrita pana peste cap sa se vanda in acest mod, de aceea, probabil, a renuntat o perioada. Apoi, lipsa banilor si a altor perspective au impins-o din nou sa se prostitueze...

E o fata foarte ca lumea, cu care trebuie sa te porti foarte bine, daca vrei sa obtii mai mult decat un futai contra-cost. E o persoana destul de trista si, probabil, fara prieteni buni, care pare sa caute afectivitate. Tratata doar ca o bucata de carne, se transforma intr-o bucata de carne rigida. Daca vreti sa o frecventati, purtati-va amabil si prietenos cu ea! Nu costa nimic peste pretul destul de bun pe care il cere...

Link to comment
Share on other sites

Salut si bine v-am regasit. Am activat o perioada destul de scurta pe vechiul forum, iar acum am revenit.

 

Revenind la caprioare, am fost la Natasha saptamana trecuta. Am vrut sa merg doar pentru oral si uro.

 

Locatia era langa rond Cosbuc, un apartament cu 3 camere in care activau 3 fete. Initial programarea o facusem pentru o fata care intre timp se ocupase cu un alt client asa ca am avut de ales intre Natasha si inca o fata. Domnisoara e subtirica, putin creola, cu tatuaje, sanii spre maricei dar lasati. Baia ok, geluri de dus, prosoape uscate.

 

Pentru mine a fost fast-fut (in 25 min am iesit inapoi pe usa), mai ales poate pentru ca nu am "click-uit" cu ea. Oralul a fost destul de dinamic, fara deep, facut cam mecanic si cu atentie scazuta zonelor adiacente. Ce nu mi-a placut a fost ca am cam simtit dintii d-soarei. Pentru finalizare orala ar fi trebuit sa platesc extra 50 ron, asa ca am optat pentru finalizare pe sani. Am terminat sedinta cu uro pe corp la d-soara, nimic spectaculos.

 

Am decartat 200 ron inainte, dupa ce am agreat serviciile.

 

Daca mai sunt intrebari, va raspund cu placere.

 

Rechinu

Link to comment
Share on other sites

Buna baieti,va multumesc pt comentariile lasate....Mi se pare normal sa am si eu dreptul la o replica cu privire la faptul ca sunt trista..De obicei sunt o fata destul de vesela si optimista ceea ce inseamna ca in majoritatea timpului sunt fericita,dar cred ca fiecare avem momentele noastre cand suntem mai putin veseli sau avem o stare mai proasta...iar faptul ca am avut probleme da este adevarat dar tinand cont de faptul ca sunt optimista am trecut destul de repede peste ele....Intradevar am slabit cateva kg,(o perioada destul de stresata cu facultatea) ...dar corpul meu este cu forme si oricat de tare as slabi formele imi raman....Sunt o actrita dar acum sincer toate femeile sunt actrite in felul lor....iar la partea cu dintii acum depinde si de pozitia in care stau ...depinde de marime...si asa mai departe...oricum va multumesc mult si va astept cu cea mai mare placere pe la mine ...Va pup!!!

Link to comment
Share on other sites

Frumusica la față, piele bronzata si tatuata, piercing in limba si buric, miros placut, atitudine calda, prestatie docila cu implicare la oral, unul bun. Apartament ok la limita, prosop nasol cu ceva fire de par negru lung (putea fi al Natasei).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Am fost si eu la ea. Am mers special ptr anal. Analul a fos ok, dar in rest praf tandari, in sensul ca se comporta gen: nu m-atinge pe par, nu ma pupa pe corp, nu nimic.

 

@danny1: esti prea scurt in declaratii. Te rog sa faci o recenzie completa cu informatii cat mai detaliate despre: locatie, fata, prestatie, comportament gen, tarife, program, etc. Astfel, ne putem face si noi o parere cat mai apropiata de realitate.

Multumim anticipat.

Link to comment
Share on other sites

danny daca analul a fost ok....ma bucur ca te-am putut satisface si sper sa revii cu cea mai mare placere ...dar nu permit sa  mi se puna mana murdara (lubrifiant,ulei,etc)....parerea mea este ca cele mai importante sunt serviciile...

Link to comment
Share on other sites

Deci, ca sa se inteleaga:

Locatie: Nerva Traian

Aspect: Fata arata ok, sa zicem per total un 7-8.

Prestatie: Face inca de la inceput economie de timp si cuvinte grabita sa treaca cat mai repede la treaba.

La oral cica sa nu-i atingi parul ca are o pb, oral slab ce dureaza cam 1 min, dupa care decide fara sa te intrebe sa-ti puna prezervativul. Dupa asta am trecut la anal, unde nu a comentat si a gemut ok. In timp ce dadeam am vrut sa o sarut pe corp da mi-a zis ca are o pb si cu asta. Apo am vrut sa-i pun mana la pizda, dar ce credeti? avea o pb si cu asta. Am terminat dupa 20 min in conditiile date si am plecat.

Pret: Decartat 150 lei.

Eu unul nu mai revin.

 

@natasha : nu inteleg ce vrei sa spui prin "dar nu permit sa  mi se puna mana murdara" ? Mai ales ca am facut dus inainte

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

nu am am spus ca igena ta nu este ok ....doar ca in timpul actului sexual folosesc lubrifiant....iar daca nu te-am lasat sa imi pui mana in par este pt ca eu trebuie sa fiu aranjata tot timpul si nu ma pot coafa din 5 in 5 min ...iar la partea cu atinsul nu este adevarat eu las sa fiu atinsa pe orice parte a corpului meu

 

@Natasha, rostul prezentei tale pe acest forum este de a citi feedback-ul clientilor si de a-ti imbunatati serviciile prestate in functie de informatia primita, nu de a polemiza. Aceste reply-uri nu ajuta cu nimic topicul si/sau persoana care il parcurge.

Link to comment
Share on other sites

Am vizitat-o pe Natasha in locatia de pe Nerva Traian (capatul dinspre Timpuri Noi). Lucreaza intr-un apartament mare, destul de curat (pe care il strica doar usile foarte batranesti), ofera prosoape ok si e o gazda agreabila.

 

Natasha e cea din pozele ei, are picioare frumoase, glezne fine, un zambet placut, sanii sunt putin lasati (insa nu la modul tragic), are probabil 2 kg in plus pe solduri si  burtica. Nederanjant. Manichiura si pedichiura sunt ingrijite si e proaspat epilata. La fatza arata cumva a fetita obraznica (destul de atragatoare din punctul meu de vedere). E deschisa si haioasa, am facut click si intrevederea a decurs foarte bine.

 

A inceput cu un oral protejat (la cererea mea), nu a protestat cand am tras-o usor de cap spre mine, reuseste sa ia mult organ in gura - desi mai atinge din cand in cand cu dintii, a batut spre DT in cateva randuri. Reusit efort. La normal am schimbat vreo cateva pozitii, am variat ritmul, ii placea, s-a umezit natural si a efectuat o coloana sonora in ton cu filmul.

 

Am finalizat in preze in timp ce mi-o sugea cu abnegatie, 15 minute mai tarziu. Daca vroiam sa finalizez in gura ei, mai dadeam 50 RON. I-am pastrat pentru lunch. Am stat 40 de minute cu totul, am platit 100 RON. Raportul calitate pret a fost unul foarte bun, si voi reveni pentru ea sau pentru Selena 0769549396 ( 0769.549.396 ) , una din colegele ei (mai are 2, ambele blonde, una plinuta si Selena asta, care are 22 de ani, e inalta, draguta si foarte futabila, genul bine legat mai degraba decat foarte slaba).

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...