Root Posted March 3 Share Posted March 3 22 de ani, 165 cm 0725337833 sex oral protejat/neprotejat daca igiena corespunde, sex normal (doar protejat), masaj de relaxare, diverse pozitii, mici fantezii finalizare corporala, Saruturi daca igiena orala corespunde (50 de lei extra),Finalizare orala (50 de lei extra), Finalizare faciala (50 de lei extra) Preturi:150 de lei (30 de minute), 250 o ora (2 finalizari) Locatie :Strada Laboratorului 14/ Dristor Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. /monthly_2022_03/IMG-20220302-WA0008.thumb.jpg.2ab3266f6634b3a9a81c07dd7a78d187.jpg.96aa122131dc43b35ce6b4c84d532901.jpg"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted March 4 Share Posted March 4 Fata a mai prestat prin uzina de muie Rin Grand, mai are anunturi cam de anul trecut, a folosit poze false, poate astea de mai sus sunt reale. Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papuasul Posted May 17 Share Posted May 17 Acum Lavinia, cica 20 de ani la telefon, 150/250, 50+ CIM in functie de igiena (mi-a bagat textul cu decide ea la fata locului), pe Nerva Traian, cu colega, disponibila pana la 12 noaptea. Discutia nu m-a convins mai ales ca "un nene" ii dadea indicatii in fundal. Ea zicea ca e in taxi In anuntul de anul trecut era noua si avea 20 de ani: Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. In anuntul de anu' asta abia ce a ajuns si are 19 ani: Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Posted May 22 Author Share Posted May 22 Locație Logofăt Tautu nr2, zona Nerva Traian 150 / 300 lei ora Pt fk +50 lei. Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Posted June 8 Author Share Posted June 8 0768751908 Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. 20 de ani Moldoveanca din Vaslui. "Servicile mele sunt : Sex oral neprotejat cu finalizare orala. Sex normal protejat. Sex anal protejat. Sex între sâni. Footfetis. Dominare soft. Dominare hard. Uro activa. Tarif: 150 lei finalizarea ( 30 min) / 300 ora ( 60 min) Logofăt Tautu Nr 2" Oral neprotejat în funcție de igiena Fk contracost Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. /monthly_2022_06/Screenshot_20220607-162226_Chrome.thumb.jpg.36a90af575a81f2eb4e93dca685557a5.jpg.325b8c7c4a7aed68e569364663c8945d.jpg"> Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papuasul Posted June 8 Share Posted June 8 Dincolo e facuta praf, nu ca ar conta. Cateodata info de acolo ma mai scutesc de drum, timp, bani dati degeaba . Aveti si voi acces insa pun doua poze cu fata pentru posteritate (acilisea n-am voie cu programe de editare imagini asa ca postez link-urile, imi iau injuraturile si un confrate pune poze cropuite fara logo, daca vrea. Multumesc anticipat! ) *acilisea = job-ul de corporatist cu calculatorul urmarit de toate programele de supraveghere posibile Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted June 8 Share Posted June 8 Pozele sint publice coane, stai calm 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Torq Posted June 8 Popular Post Share Posted June 8 6 hours ago, papuasul said: Exactamente!!! Le-am pus fix pe alea publice! @Root: Nu-s suparat pe tine (desi am motive temeinice) pentru ca m-am obisnuit sa te iei de mine din orice . Daca n-ai face-o as fi dezamagit, ba chiar te-as suspecta ca ti-ai iesit din mana! O taranca basita si rupta`n cur cu care am avut o discutie de tot rasul. E proasta facuta gramada obraznica si foarte tupeista. Posibil ciorex, voce gajaita, haladita in mahala. De ocolit cu toata viteza. 1 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torq Posted June 9 Share Posted June 9 Aceeasi cu cea de aici Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. visu la toti barbatii vedeti ca daca o sunati si nu faceti programare, va baga pulile pe gat ca o deranjati pentru informatii extra. de evitat 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papuasul Posted June 10 Share Posted June 10 In anuntul asta zice 20 de ani, in cel de la Dristor 22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pidsadera Posted June 16 Share Posted June 16 RECENZIE: Locatie: 8 (reper Strada Logofatul Tautu, "la biblioteca") Aspect: 7.9 (chip: 7.4, corp: 8.4 domnisoara, undeva la 1.65 cm, ochi caprui, par blond castaniu, sani mari fermi bestiali, slim, piele alba ca laptele, fund bombat, cateva tatuaje (fundite) , miroase placut) Oral: 6.3 (neprotejat, ok-ish, fara atentie la sateliti, fara deep, cat sa scoate peleul) Normal: 7.6 (protejat, accepta pozitii, este docila, super super stramta, se uda natural) Gfe: 8 (FK, saruta din propie initiativa) Atitudine: 9 (mai rece la inceput in genul rusoaicei Natasha, la final pisicioasa) Igiena: 10 (curata, nimic suspect) Halat: 350 RON (pentru o ora + extra FK) Naratiunea: In a doua parte a lunii mai am ajuns la domnisoara Lavinia, locatia Nerva Traian, "la biblioteca", programarea realizata pe whatsapp destul de usor. M-a intampinat intr-o tinuta sexy, cu bustul in fata, impunator, pentru a scoate in evidenta sanii mari bestiali. La inceput a fost mai rece, dar s-a dat pe brazda in cele din urma si a fost mai relaxata. Am primit prosop curat din partea ei, m-a asteptat provocatoar cand m-am intors in dormitor cu fundul la vedere, sa te innebuneasca nu alta, chiar ii place sa se priveasca in oglinda mai ales cand este penetrata . Oralul a fost cat sa scoale peleul, fara artificii, accepta in schimb 69 ii place, se freaca bine. La normal iti asculta indicatiile, super super stramta, asa ca mare grija. Se uda natural, mi-a dat impresia ca ii place mai hard, te trage in ea, la turatii mari face frumos. Am schimbat mai multe pozitii, misto se simte pe la spate caprita si LOT. Overall a fost ok. Spor! Notite) 1)Este colega cu Rebeka, nu s-a simtit prezenta ei in apartament 2)Accepta 69 3)Dirty talk piperat 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torq Posted June 16 Share Posted June 16 O perioada s-a numit si Lavinia , iar dupa ultima rebranduire se recomanda Ada. 0768751908 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torq Posted June 16 Share Posted June 16 Ada Hello guest! Please register or sign in to view the hidden content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ari Posted June 16 Share Posted June 16 @pidsadera e vreo poză adevărată din cele de mai sus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guessme Posted June 16 Share Posted June 16 Da, cele doua poze de mai sus sunt reale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pidsadera Posted June 17 Share Posted June 17 23 hours ago, ari said: @pidsadera e vreo poză adevărată din cele de mai sus? da, ea este in poze, fundițele sunt ale ei. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts