Jump to content

Lili Baba Novac / (also submissive) 0791561591


Root

Recommended Posts

0791561591

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-zona-dristor/h64993f0i2e27fg1ed41319f0711322d.html#&gid=1&pid=7

32 de ani

150 lei finalizarea , 300 lei deplasare cu 2 fin.

Fk da, Anal nu.

Singura in locatie

 Oralul poate fi neprotejat in functie de igiena
Finalizare orala , faciala, pe corp.

IMG-20220221-WA0002.jpg.893d11e492628194dea15b50561fcfcc.jpg  IMG-20220221-WA0004.jpg.ef7aa659b8ef36fec51fc3ea4389de8c.jpg  IMG-20220221-WA0003.jpg.aff4d4d177a81b953f7ad0d32008bd8d.jpg

3fccac517e4fc2689b0ab45377e692a6.jpg  9dac45c90aee90a8b0cc2de3ce6d7582.jpg

738041cbb793790bfc17a4841c2f4b2e.jpg  afe277bd580daa06aa6bea65ab106fc5.jpg

e80f493b9dec30b2ceeee9012b5db1a4.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Root changed the title to Lili Baba Novac / (also submissive) 0791561591

Are telefonul mai mereu inchis. I-am dat si mesaje, fara succes! E cu circuit inchis? Vad ca nici anunturi nu prea are. M-am resemnat oricum :( 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

 

Salut,

Am fost de curând, iar, la duduie.

Nu voi relua ce am scris mai sus. Vreau doar sa actualizez puțin informațiile.

Locația nouă, cea de la Baba Novac, față de cea de la Dristor, este ca un salt de la Logan la Pasat.

Apartament 2 camere decomandate, la alegere locul de desfășurare a activității. 

Totul foarte curat, spatios si prietenos. Baia, dincolo de faptul ca este încărcată cu prea multe prostioare, este curata si dotată cu multe geluri de duș. La alegere. 

Prosop curat.

Am fost servit și cu prajituri. 😁

Serviciile aceleasi, interesul meu tot in aceeași zonă. 

De data asta am încercat și uro. Accepta inclusiv în gură, dar nu înghite neam...

O altă noutate, față de data trecută, mi-a facut un anilingus de nota 10.

Halatul in aceleași condiții.

Acum, dincolo de "destainuiri" vin si eu cu o întrebare pentru cei care au fost la ea. Duduia nu vrea anal, nici in ruptul capului si zice ca nu a făcut si nici nu face, nici măcar acasă.

Pe de altă parte, când o pui capra, are un fund dilatat, de zici ca abia ce ai ieșit de acolo. Am și sondat-o cu un deget (s-a retras imediat, nu a acceptat) si era larga, a intrat degetul super usor.

Întrebarea: nu vi se pare ca este prea dilatata pentru cineva care nu face anal?

Este doar o dilema personala. Dacă nu vrea, este alegerea ei si nu trecem peste. Dar curiozitatea mea... 😈

 

  • Like 2
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Salut! Bifat azi, programare telefonica, deplasare in baba novac, loc de parcare ok. Apartament de nota 9, servit cu apa, suc, prăjituri, alune, etc. Am ales o apa plata. Dezechipare, papuci dezinfectati, dus ok cu de toate pe alese. Mândră e Mândră: milf, sâni mari, ușor lăsați de greutatea proprie, frumușică,  dezinvolta, prietenoasă,  respectuoasa. Serviciile solicitate de mine și executate ireproșabil au fost de dominare, și au fost ok, nota 9 pentru ca sunt soft...oral neprotejat umed, deep, face fuck, face sitting, fingering. O întâlnire nesperat de frumoasă.  Achitat 400 lei meritați-cu bonus din partea mea, altfel preturile sunt cele din anunț.  Felicitări!

  • Like 2
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Cum pielea mea ti-a supt-o 15-20 de minute?!? Ca a mea, in foarte scurt timp, se scofalceste de tot! Am ajuns - din fericire - si eu la ea. E o uratica si un pic cam foarte grasutza, insa limbile in c*r - sunt fan - au fost cele mai bune ever - viol cu limba, ce mai, daca intelegeti ce vreau sa zic; abnegatie, determinare si talent. Am incercat un pipiutz in guritza ei dar nu mi-a iesit. Merg tura viitoare pregatit!

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Mie imi place sa mi-o molfaie 🤪 As sta si o zi intreaga 🤪

Din punctul meu de vedere o suge ok. Ii poti spune cum vrei si se muleaza pe dorintele tale. Mie imi place mai soft, i-am zis si afost ascultatoare. Face deep, o ia pe toata pana la cotor si simti cum se ineaca un pic cu ea in gat

  • Like 1
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 4 months later...

Salut

Am să scriu despre experiența cu Lili din Baba Novac, pe parcursul câtorva întâlniri (vreo 4, cred!?) în perioada mai 2023—februarie 2024.

Locația, așa cum s-a scris mai sus, Baba Novac, blocurile de pe Traian Popoviciu, apartament 2 camere. Acțiunea se desfășoără în living (mai renovat decât restul apartamentului – o canapea, cam improprie pentru acțiune, 2 fotolii, iar restul casei– mobilă din anii 80’-90’. Sincer, nu știu dacă ar rezista patul, cam șubred, părerea mea).

Apartament curat, baie îngrijită – cu gel, săpun și prosoape curate. Nota 10.

Corp: vârsta 40 ani, sâni mari, ușor lăsați, ceva kg în plus în jurul abdomenului (a se înțelege ceva burtă, după părerea mea), bazin mic – fund tare, piele fermă. Susține că a mai slăbit, dar nu prea se vede! Aceeași ținută de fiecare dată: sutien+chiloței mov, capoțel transparent voal negru. Nota 8.

Am cerut de fiecare dată – dominare, ea parte activă, cu finalizare ON sau NP (nu neapărat finalizare, dar să simțim acțiunea).

Ca și observații generale: vrea să se considere stăpână-mistress, dar îi lipsește autoritatea, nu are atitudinea necesară, trebuie să se impună (fizic și verbal).

Am cerut, la fiecare întâlnire, altceva, mai mult (dominare hard), dar nu cred că poate decât dominare soft (ceva umilire, lins picioare, cunnilingus și anilingus, penetrare). Nu a reușit să se adapteze la cerințele mele. Deține ceva jucării legate de fetish - dominare (nu de BDSM) – un minibici, ceva cleme sâni, butplug, 2 strapoane, curele, etc., dar numai atât.

Canapea cam incomodă, nu există vreo mobilă de BDSM. Acțiunea – Nota 8.

Am identificat o nouă modalitate de scurtare a timpului de acțiune: după 15-20 min de începutul acțiunii, spune să mergem la o țigară, la un suc/o apă!

Legat de uro – nu are flexibilitatea necesară, se face în cada la baie, destul de greu. Nota: 8 (mai 2023) apoi spre 6 (în februarie 2024).

Are un cerc de clienți care o apelează constant, dacă vrea ceva nou sau rămâne fără clienți, răspunde și la telefon sau whatsupp. Program: L-V între 11-12 și până la 16-17, sau depinde de cerințele clientului (o anumită oră).

Tarife: dacă în mai 2023 era 450lei/1h (dominare și uro), în februarie 2024 este 550lei/1h (dominare și uro). Părerea mea – nu se merită acești bani, deoarece gășești mistress care oferă BDSM (chiar și cu studio specializat) și mai multe servicii, și la alt nivel profesional, la același tarif.

Eu, unul, nu mai revin. Doar dacă mai scade tariful, ceea ce nu este posibil în zilele noastre!

Mi-a cerut să scriu pe forum, am scris!

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Buna,

Nu obisnuiesc sa raspund la recenzii sau comentarii, dar aici cred ca este cazul sa fac mici precizari.

Varsta mea nu este de 40 de ani. Recunosc ca am intr-adevar cateva kg in plus dar sunt pe cale sa indrept acest lucru.

Nu scurtez timpul actiunii cu nimic. Nu cred ca in timpul actiunii, pana sa finalizati, m-am oprit ca sa fumam o tigara. Dupa ce se finalizeaza actiunea si, normal, mergeti la baie pentru igienizare, atunci eu imi aprind o tigara. Cei care au fost pot confirma.

Nu cred ca am cerut nimanui, inclusiv tie, sa imi scrie vreo recenzie. Cateva persoane care mi-au pus recenzie aici si pe celalalt site, m-au intrebat de ce nu raspund la comentarii macar cu un simplu multumesc sau cu un emoji, iar eu din acel moment la sfarsitul intalnirii spun ca daca imi vor pune recenzie le multumesc in avans dar nu le voi raspunde pe site. Asta nu inseamna ca cer cuiva sa imi puna recenzie.

La mine uro se face doar in baie pt ca in dormitoare am parchet masiv pe jos, in pat nu se poate face pt ca exista riscul sa intre in saltea si nu cred ca i-ar conveni cuiva cand vine sa se aseze pe salteaua uda...eu sigur nu voi face asa ceva, tocmai din aceasta cauza mentionez si la telefon ca auro se poate doar in baie. Din cate ai vazut tin foarte mult la igiena, atat personala cat si a apartamentului.

Cand cineva ma intreaba de sedinta de dominare ii spun exact ce jucarii am si putem folosi, inclusiv trimit poza cu ele. Nu am spus nimanui ca as avea mobila specifica BDSM si nici nu am lasat sa se creada asta.

Referitor la cadou, fiecare isi cuantifica munca asa cum considera.

Intr-adevar nu raspund tot timpul la telefon, deoarece in timpul pe care il petrec la birou am deja programari facute din timp, cu persoane cunoscute, nu cred ca mai este necesar sa raspund si altcuiva, mai ales ca nu lucrez zi de zi. Asta nu inseamna ca raspund la numere necunoscute doar daca nu am programari, pentru ca de multe ori am raspuns persoanelor necunoscute dar le-am spus ca in cursul zilei respective nu mai am cum sa fac programari.

Legat de perceptia ta despre serviciile mele, fiecare om percepe altfel lucrurile iar eu respect parerea voastra.

Iti multumesc pentru recenzie, desi repet, nu a fost ceruta de catre mine (repet, daca la sfarsitul intalnirii iti multumesc in avans in caz ca vei dori sa imi pui recenzie, pt ca pe forum nu iti voi raspunde, asta nu inseamna ca iti cer sa pui recenzia).

O zi frumoasa !

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, dutch99 said:

Am cerut, la fiecare întâlnire, altceva, mai mult (dominare hard), dar nu cred că poate decât dominare soft (ceva umilire, lins picioare, cunnilingus și anilingus, penetrare). Nu a reușit să se adapteze la cerințele mele. Deține ceva jucării legate de fetish - dominare (nu de BDSM) – un minibici, ceva cleme sâni, butplug, 2 strapoane, curele, etc., dar numai atât.

Aici as mai avea de adaugat faptul ca eu fac doar dominare soft. Oricine a fost interesat de serviciile mele pentru dominare i-am explicat acest lucru de la inceput, atat la telefon/whatsapp cat si in locatie in discutia pe care o avem inainte de actiune. Ai fost la mine de mai multe ori, dupa cum ai spus, si eu ti-am aratat ce intensitate poate avea dominarea pe care o practic (atat activa cat si pasiva). Consider ca nu ai justificare in a-mi reprosa sau a fi nemultumit ca eu nu fac hard, sau atat de hard pe cat ti-ai dori, cand eu ti-am spus de la inceput ce putem face si ce nu, iar tu ai fost de acord. 😘

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Doamna a ieșit din anonimat. Până acum a fost mută!?

Ce am scris este părerea personală. Văd că o deranjează fff tare. A ieșit la atac! Pierde clienți!

Nu am ce să justific și nici să scriu mai mult, cu toate că aș avea mai multe de adaugat. Nu îmi pierd timpul cu toate "doamnele dominatoare" care pot DOAR SOFT. 

"Poate scrie o recenzie bună despre mine, pe forum, dacă ți-a plăcut!" - sună cunoscut?. Gata. Am scris.

Doamna s-a apucat de vreo 2-3 ani de meserie, asta după data anunțului, mai are multe de învățat, dar vremea trece și înaintează în vârstă!

GATA. subiect închis, fiecare înțelege ce vrea și alege ce vrea!

On 09.03.2024 at 16:40, Lili32 said:

Aici as mai avea de adaugat faptul ca eu fac doar dominare soft. Oricine a fost interesat de serviciile mele pentru dominare i-am explicat acest lucru de la inceput, atat la telefon/whatsapp cat si in locatie in discutia pe care o avem inainte de actiune. Ai fost la mine de mai multe ori, dupa cum ai spus, si eu ti-am aratat ce intensitate poate avea dominarea pe care o practic (atat activa cat si pasiva). Consider ca nu ai justificare in a-mi reprosa sau a fi nemultumit ca eu nu fac hard, sau atat de hard pe cat ti-ai dori, cand eu ti-am spus de la inceput ce putem face si ce nu, iar tu ai fost de acord. 😘

 

Ți-am spus ce vreau, chiar detaliat, dar nu ai fost în stare să-mi oferi! Pentru că nu poți, nu știi și nu ai cu ce. "Spune-mi ce vrei la dominare și ne adaptăm"! Puteai sa-ți cumperi mai multe instrumente BDSM, nu doar un al doilea strapon (și acela ieftin!), pentru diversificare și atragere clienți.

Clientul -stă 1h, bine, pleacă mai repede, bine. Dar cadoul este bun, merita sa fraierim un pic pe client, căci rămânem cu bănuții! Cam așa gândești. 

GATA. Subiect închis pentru mine.

  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...