Jump to content

0724695803 Constructorilor Crangasi


gigi_gigi
 Share

Recommended Posts

Fiind in zona zic sa incercam ce are de oferit dsoara, din prima se vede ca foloseste poze false. Comunicat prin whatsapp si tel… 0724695803  Oral (pro/nepro), Normal (pro) totul la minunatul pret de 150 numarul/250 ora (2 fin),FK, fara CiM. Mai are o colega (nu am vazut) caci zicea ca e singura in loc ;)  

Locatia: Blvd Constructorilor Nr.25 vis-a-vis de Auchan, bloc vai mama lui fara lift, evident ca a trebuit sa bag 4 etaje la picior ca deh aia e… Apt 2 camere, actiunea avand loc in living pe un pat extensibil, baia cat de cat doar sapun de maini, noroc ca venisem dushat. Erau 3 periute de dinti si 2 perechi de incaltari nr 44 la intrare (asta ca tot sta singura :))

Dameza(Maya) O purie de 1.65 si vreo 75 KG, 32 ani, burta vizibila, tatuaj pe antebrat, stand de vb am aflat ca e navetista de Slobozia, pielea patrunsa de soarele Baraganului permanent (etnie)…. Mai vulgara ca si aspect (mi-a zis din prima asta), sanii sa zicem de nota 6-7, aspect nota 6. Fara mirosuri nasoale, dar nici a parfum

Actiune: Din prima am ales totul pro, mangaiat pupaturi pe piept cat sa ridice un pic soldatul si sa ii puna fesul. M-am intins pe pat si a inceput un oral de nota 6, cu stanga il tinea de trunchi si cu gura lua jumate (nu sunt vreun dotat) dar slab, in timpul asta eu o controlam la pizdoc (epilat) si destul de stramt. Dupa vreo 10 min ii zic sa trecem la normal, evident ca singura pozitie dorita era misionar ca nu face capra… off deja mirosea a teapa, in capul meu te rezolv eu si pe tine. Statea in asa fel incat sa nu te lase sa intre tot si impingea cu mana la contra inspre burta mea.

Boun, dupa 2 min zic stai un pic ca stau prost :P .,,.si intr-o secunda ii iau pulpele si o trag spre picioarele mele si hop i-am bagat pana la cotor…. Zic altceva, mai bine…. A mai impins fix 10 sec cu mana gen sa nu intre toata, s-a lasat pagubasa, am marit ritmul, incepea sa ii placa si ei, simtea momentul de inchidea ochii, deja incepea ea acuma sa ma traga de cur sa intru cat mai adanc ;) zic asa se face treaba, dupa 15 min am finalizat glorios in balon (vroiam un COB sau COF dar refuzat)…. Clar avusese si ea un orgasm ca era fleasca la pzda si isi muscase buzele de cateva ori.

Sters cu servetele umede si ea la fel, m-am pishat si spalat la pula rapid.

Fumat o tigara, se plangea ca aistea din Buc au pulile mari/groase…. Deja numai conta, eu am platit 150 ptr 1 numar, overall o experienta de nota 6-6.50.

Nu e tzeapa dar nici de recomandat, imbracat si plecat.

Edited by steroidu
pune nr de telefon si in corpul postarii
  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Root said:

Ultimile 3 poze par din alt film

Toate pozele din anunt sunt din alt film, niciuna nu e a ei, mix intre una grasa si una slaba (probabil colega)🤥

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
2 hours ago, gigi_gigi said:

Toate pozele din anunt sunt din alt film, niciuna nu e a ei, mix intre una grasa si una slaba (probabil colega)🤥

Totusi, e elegant sa le pui. Chiar si false, raman pe retina. Altfel, tre sa le punem noi pentru tine, si... ma intelegi, nu e ok

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...