Jump to content

Hoata de buzunare - 0767210650


Lotus
 Share

Recommended Posts

Buna ziua.

Daca tot mi-am facut un acount pe acest site(foarte util de altfel),m-am gandit sa scriu si eu cateva randuri, despre o prostituata de etnie roma, la care am facut marea greseala; nu stiu ce "mi-a venit" sa ma incurc, sa ma duc la ea;

probabil ma impulsionat ca mi-a vorbit foarte frumos la telefon; respectoasa, cu rabdare, detaliat la tot ce face ea si ce-mi ofera, preturi, si alte informatii; si mi-a aratat si o poza cu ea pe whatsapp; foarte frumoasa tigancusa - chiar ma impresionat. La telefon sa prezentat(la inceput) ca o cheama Monica.

Sa va feriti de ea, ptr. ca este o HOATA ORDINARA ce fura banii din buzunare. Locatia ei: o garsoniera confort 1(ce arata decent, suficient de curata si ordoanata - multumit,nimic de reprosat), situata pe str.Focsani nr.4, in blocul M183, din sec.5-Rahova.

Ma "operat" la buzunare; in timp ce ea ma pus sa fac un dus, dupa ce am ajuns in locatia ei, in garsoniera. Aveam o bacnota de 200 de lei intr-un buzunar la geaca; pusa acolo cand am plecat de acasa,special ca sa-i dau ei, cand ajung; asa cum am convenit cu ea, discutand la telefon.

Ia banii de unde nu-i: banii numai existau! si cand am ajuns jos din bloc(am plecat de la ea "val-vartej"; dupa un mic schimb de cuvinte cu ea, destul de dur si acid, ce se transformase in cearta), sa constat ca numai aveam nici pachetul de tigari, ce era chiar nou, neinceput.

Deci mi-a FURAT banii(bacnota de 200 de lei) si tigarile. Altele ce mai aveam prin buzunare(telefonul, cheile, portofelul, etc) sa gandit ea ca nu-i sunt de trebuinta; deci mi "le-a lasat". Atasez doua linkuri, cu anunturi cu aceasta fata de etnie roma(frumoasa "foc" si curata - chiar ma impresionat cand am vazuto real, in fata).             https://escorta4u.com/25189/roxy-bruneta-100-reala.html                                                                       https://www.nimfomaneforum.ro/topic/3294-discretă-și-frumoasă-0767210650/  0767210650

Monica-tisexy.jpg

  • Sad 2
Link to comment
Share on other sites

  • steroidu changed the title to Hoata de buzunare - 0767210650

@hemlock: da' telefonu' de ce sa-l mai iei? Poate sta la etaj +1, nu mere liftu' si te mai si opintesti sa cari greutati inutile. Nu iei nici cheile de la masina, merge faza cu pusu' lor pe roata dreapta fata in cele mai multe cazuri.

Am o solutie pentru incalcarea regulilor: auto-amenda. Da' d-aia de te doare (ex. vinerea asta nu beau nimic sau merg la chefuri cu prietenii mei cei mai "porci" si ma dau vegetarian (asta nu ti-o recomand ca pleci si batut si nemancat) :) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...