Jump to content

VisTantric Baneasa Sisesti / Rm Valcea 0731670030


TomaDaniel
 Share

Recommended Posts

Pe AT se tot advertizeaza o roșcată înaltă și arătoasă care zice-se că răspunde la 0733602883 ( 0733.602.883 ), o cheamă Alexandra și vrea 150 lei pe oră.

Cucoana arată foarte inspirațional (zic eu), dar întrebarea e dacă se și fute. Sau e vorba doar de o frecție care costă 150 de lei și asta-i tot? Știe cineva? 

post-308-150392418271_thumb.jpg

post-308-150392418273_thumb.jpg

post-308-150392418292_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Salutare,

 

Ceea ce spune varud76 e chiar foarte interesant, cel putin pentru mine; de mult intentionez sa vizitez aceasta domnisoara...

 

La 150 + 150 face si anal? Ca sa facem lumina si sa atac funduletul inaltei domnisoare!!!!

 

:)

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Cunosti tu acel joc... când un jucător zice "stric", si apoi zic toți la fel? Asa ai facut tu acum... dar cam dupa mult timp.

Intr-o zi am sunat la un anunt sa gasesc un loc unde sa fac sex... dar in condiții bune. Ce am gasit la fața locului era cu mult sub așteptările mele... dar am hotărât sa rămân pentru că era locul ideal unde puteam afla tot ce vreau eu despre sexualitatea barbatului/curvarului din Romania. Era locul unde bărbații isi afișau pretențiile in materie de sex fara nici o jenă... si mie aceasta mi-a placut, pentru ca aveam ce învăța. Insa, pentru curiozitatea mea... mi-a fost suficient putinul timp petrecut acolo, mai ales ca doream sa dorm muuult dupa plecarea mea de acolo. In acel apartament cu doua camere, un living si o baie... activau la un moment dat chiar si 12 domnisoare. Eu cu Mădălina nu aveam alt loc unde sa dormim... decat acolo. Mădălina ma ruga in ultimul timp din ce in ce mai des sa plecăm de acolo, si cu noi a mai plecat inca o tipă. Poate tu ne-ai prins chiar in timpul acela când rezistenta noastra era pe drum in jos... Nu stiu ce sa zic de Mădălina, eu stiu ca era o femeie care putea cu usurinta sa satisfacă un bărbat, putea sa provoace excitarea lui pana sa il aduca in stăpânirea ei. Poate dupa experienta din acel apartament... a rămas cu un gust amar, si ultima oară mi-a trimis un mesaj din Anglia. In privința mea sunt multe de spus... dar prefer sa nu o fac eu. Insa am o intrebare si nu stiu cum sa o formulez... mai bine folosesc puțină logică, ca pe mine ma cam intimidează răutatea gratuită.  După ce ca nu se fac recenzii despre mine asa cum ar trebui... apari tu dupa doi ani sa spui o poveste, cu ce scop? Sperai ca in acesti trei ani in total... a mai avut cineva vreo experiență la fel de nulă si neinteresantă, si sa zică eventual apoi mai mulți in cor ca nu se merita 300 Ron? Ciudat a fost sa imi amintesc doar de un bărbat care venea in acel apartament... si care totusi a îndrăznit sa ma viziteze la Snagov. Nici măcar nu venea sa-mi ceară un contact intim... si ciudat, nici somnabulismul meu nu il cauta! Un mister chiar... ce feeling a avut el, si ce oare a gasit!? Ceva ce poate tu ai refuzat chiar si dupa doi ani de zile, si poate s-au facut trei ani deja... nu mai stiu, si probabil tot nu ai incercat si altceva cu mine.

 

Trimis de pe al meu SM-G388F folosind Tapatalk

 

 

Link to comment
Share on other sites

Draga Alexandra,

 

Rolul acestui forum este sa ne exprimam parerile despre escapadele si perversiunile noastre  sexuale intr-un mod  cat mai exact si mai aproape de adevar.

Faptul acesta ne ajuta pe noi sa evitam tepele si sa apreciem serviciile de calitate care sunt din ce in ce mai rare.

Daca asta am vazut acolo in acea prioada, asta am relatat in asa fel incat sa nu se mai duca si un alt confrate in mizeria respectiva. Daca si tu ai spus ca activau 12 fete in doua camere, este foarte usor de imaginat calitatea sevciciilor oferite. De exemplu : lipsa prosop baie sau unul jegos cu care s-au sters inca 20 inainte, cearceaf plin de sperma si lipicios, fete care nu se spala, etc.

In felul acesta poate reusim  sa evitam astfel de locuri pline de mizerie si de fete nespalate.

In cazul in care ne mai intalnim si si avem si altfel de experiente, atunci cu siguranta le voi relata in topicul respectiv ( sau asta ) asa cum se vor fi derulat.

 

Scuze de offtopic

Link to comment
Share on other sites

Sa ne intelegem corect daca chiar spui ca si tu ai anumite asteptări de la locurile unde te duci... in afara aglomerarii la baie, in privința igienei nu am avut alte inconveniente majore în acel apartament. Ma scuz si eu de offtopic si imi doresc si pentru voi sa aveti parte de o noapte plăcută.

 

Trimis de pe al meu SM-G388F folosind Tapatalk

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Salutare,

 

Are careva idee cum pot da de domnisoara VisTantric?

 

La Snagov, de curand a fost cineva? A aparut o noua domnisoara - Clara. Pozele sunt foarte tentante si sunt curios daca a probat cineva serviciile.

 

Cu stima,

K

Link to comment
Share on other sites

@Kindervondick , Alexandra vistantric este in provincie de ceva luni bune.

Nu revine prea curand pe aici.

Daca ai fi cautat mai vast pe internet ai fi aflat toate astea.

Si are intentia sa se limiteze la un cerc de clienti cu care are afinitati de educatie si de cultura.

Tarif din nov. 2016 - 300 Lei ora masaj + sex total.

Mai soft....

Este de mirare ca membrii vechi nu au vizitat-o....

Asa ca inarmeaza-te cu rabdare....dar toti spun ca merita  8)

Link to comment
Share on other sites

Merita sa ce ??

Sa arunci banii pe geam ....?!

Eu personal m-am calarit cu ea, dar din punctul meu de vedere 300 e muuuuult tare, pentru ce face fatuca....

Dar poate ne dai detalii despre aia toti care spun ca merita ....

Link to comment
Share on other sites

@ Kindervondick...tacere totala...

@Redeagle 222, m-ai luat cam tare pe tema asta.

Personal nu am cunoscut-o.....

Dar poate nu te-ai potrivit cu ea.

Nu gasesc relevant sa iti indic o sursa , nu il cunosti.

Dama activeaza  si la alt nivel , de timp si tarife.

Plus ca a activat si in strainatate o perioada destul de lunga.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
On 08.06.2017 at 15:59, redeagle222 said:

Merita sa ce ??

Sa arunci banii pe geam ....?!

Eu personal m-am calarit cu ea, dar din punctul meu de vedere 300 e muuuuult tare, pentru ce face fatuca....

Dar poate ne dai detalii despre aia toti care spun ca merita ....

Tu ești cel care a avut o întâlnire cu mine în urmă cu trei ani? Gata, nu are rost să rememorezi niște senzații după atâta timp! Discuția aceasta a avut deja loc o dată aici, intenția ta era de a relata niste condiții nepotrivite în care ai avut o întâlnire cu mine...s-a întâmplat să fie așa pentru tine, nu am ce-ți face acum! Parcă încerci să îmi dai satisfacție cu această idee cum că nu a fost bine pentru tine...nu știu de ce simt așa! Probabil că insistența ta mă face să am impresia că nu ești prea ok... și parcă îmi vine să mă bucur că respectiva experiență nu a fost bună. Îmi aduc aminte că și atunci am simțit la fel, am simțit cum te-ai limitat. Ai intrat într-o cameră din dreapta, lângă baie...la acel apartament din apropierea centrului, unde am stat putin si eram o fată ieftină, o oarecare, în acele condiții mizere în care te-ai văitat că ai avut nenorocul să faci sex cu mine. În fine, nu are importanță pentru mine...am spus deja ce era de spus, dar m-a mirat doar că ai făcut observația cu o întârziere de doi ani și-acum s-a făcut deja al treilea an! Ia spune...ai sperat că dacă am plecat de la Snagov,  voi reveni la prețul avut când ne-am întâlnit noi doi? Păcat că nu m-ai sunat când am stat 6 luni în București, că poate erai surprins să vezi că nu e așa cum zici și puteam să mă revanșez...dar nu a fost să fie și poate că e mai bine așa.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 3 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...