Jump to content

(v) Matura roscata Banu Manta 0762.469.500 0762469500


Guest blackman
 Share

Recommended Posts

Guest blackman

DOAMNA matura, 37 ani, supla, sexy, manierata, discreta, ofer companie intima de calitate d-lor in principiu asemeni mie, zona P-ta Victoriei,  0762813992 ( 0762.813.992 )  08 Feb 11:00  Pret 150L

 

Locatia: Banu Manta, mai aproape de accesul dinspre Bd. Mihalache. Apartament 2 camere, curat, inchiriat in regim hotelier.

 

Servicii: Cand am fost eu, la sfarsitul saptamanii trecute, serviciile erau urmatoarele: sex oral (se poate si neprotejat, dar fara CIM) si normal 150 lei ora sau 100 lei o finalizare.

 

Aspect fizic: Inalta (cca 170 fara tocuri), slabuta - cca 53-54 kg, roscata cu par lung. La fata este oarecum simpatica, fara a fi insa o frumusete, asta depinde de gusturi. M-a asteptat pe tocuri si imbracata intr-o rochita neagra semitransparenta, care ii scotea in evidenta picioarele si soldurile frumoase.

La fata isi tradeaza oarecum varsta, sanii sunt micuti si moi, insa de acolo in jos arata impecabil pentru varsta ei: abdomen suplu, solduri frumos conturate, picioare frumoase, fund apetisant.

 

Prestatia: Am convenit pentru o finalizare, ea a mentionat ca nu stam cu ochii pe ceas si nu ma da afara dupa 30 minute. Am platit 100 lei inainte sa merg la dus.

Dupa dusul meu (ea facuse in timp ce ma indreptam spre ea), ne-am tolanit in patul mare si ne-am lasat luati de val. Cred ca am fost pe aceiasi lungime de unda, pentru ca intalnirea nu a decurs cum se intampla de obicei la majoritatea escortelor (fast-forward, sa terminam cat mai repede si fraierul sa plece). Parca eram 2 vechi amanti care se vad cu placere dupa o perioada mai lunga, imbratisari, FK, nimic pe graba sau repezit.

Oralul nu este punctul forte, nu o ia prea adanc in gura, dar acorda atentie outelor. Probabil si faptul ca oralul a fost protejat (nu pentru ca mi-ar fi insipirat ceva care nu era ok, a fost decizia mea personala) a facut sa fie mai putin intens.

La normal mi-a placut cum se misca si cum se implica. Am schimbat mai mult pozitii fara comentarii, iar femeia este chiar pasionala si implicata in momentele acelea. Am terminat in prezervativ nu inainte ca si ea sa aiba un orgasm real si trait cu pasiune.

Nu m-a grabit nici dupa, chiar daca trecuse un pic peste o ora (inclusiv 2 dusuri ale mele).

Concluzie: raport ok calitate/pret, GFE bun, de revenit din cand in cand.

 

PS pozele care sunt in anunt nu sunt reale.

 

[attach=1] [attach=2] [attach=3]

post-139-150392339356_thumb.jpg

post-139-150392339357_thumb.jpg

post-139-150392339358_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 22
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • TomaDaniel

    3

  • hemlock

    2

  • Raoul

    2

  • alex913

    2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest blackman

Am revizitat-o de curand, parerea mea este ca cei care prefera tipele mature si care nu sunt in cautarea sexului ca sport, ar putea sa se simta bine alatura de doamna in cauza.

Am petrecut mai bine de o ora in compania ei, fara sa simt ca sunt la o dama de companie ci mai degraba la vecina dupa care intorci capul cand urca scarile.

Prestatia in sine nu este iesita din comun, dar atitudinea ei relaxata, prietenoasa, faptul ca nu te simti nici o secunda grabit ma face sa o revizitez.

Desi cand am plecat am zis ca de 2 ori e suficient, nu pot sa garantez ca nu voi reveni.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

am vizitat si eu la doamna, asteptand poate la prea mult.

Lacatia ap cu 2 camere micute, pat mare si solid, cu oglizi in fata care da o priveliste care poate sa fie incitanta.

Doamna cred ca are lejer peste 40, desi ea zice 38, dar in afara de fatza si de tzatzele obosite, restul corpului arata de 28, e foarte supla.

M-a stresat tare ca sa nu facem galagie ca vecinii sint geana.

Mercurialul pare ca sa indexat la 150/fin si 200/h ceea ce scade mult atractia.

Oralul de incalzire, usurel, nimic care sa ma dea pe spate, a zis ca face si nepro dar nu de la prima intalnire, asa ca am trecut mai repede al normale.

Unde se misca destul de bine, i-am dat in misionar si in umeri craci pana la finalizare.

A fost o experienta medie, eu nu as repeta la pretul asta.

Link to comment
Share on other sites

Ca să nu fiu redundant, după vizita mea, vă destăinui informaţiile noi:

Are 45 de ani (mi-a apus asta ca replică la un compliment de-al meu).

Face şi anal, pt. 200 de RON, dacă dimensiunea permite.

La mine a acceptat CIM, dar m-a avertizat că nu acceptă COF. Aici trebuie să insist asupra felaţiei care mi-a oferit-o: destul de deep (dar fără throat), caldă, catifelată, cu tandreţe. S-a simţit iubită, pula mea, drept urmare a premiat-o pe Dana (aşa s-a prezentat) cu o porţie de înotători cu coadă...

Deşi nu-s fan mature, cred că o să revin pentru şi pentru sex normal. Sau anormal.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nu pot decat sa confirm spusele lui Akula.

Eu am incercat si normalul, ca un fel de "felul" doi. Umectare naturala (urmare a restatiei digitale ale subsemnatului) si abundenta; uimitor de abundenta.

Din pacate implicarea la normal a fost sub asteptari. Nu ii place sa stea on top si a aratat asta din plin cand am pus-o asa. Pe la spate a fost ok, doar ca ar fi putut sa si croseteze in timpul acesta. As reveni pentru a incerca analul, dat fiind faptul ca cica ma incadrez cu dimensiunea. Nu stiu daca sa iau asta ca un atu sau ca o eleganta exprimare a dezamagirii damezei cu privire la dimensiunile pulii mele.

 

Pentru varsta ei, corpul face toti banii. Si oralul.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Doamna activeaza in aceeasi locatie si foloseste acum numarul 0762469500 ( 0762.469.500 )

A mai trecut un an peste ea,la corp insa arata bine.

150 ron pentru un numar intr-o ora, CIM, anal nu am intrebat.

oralul mi-a placut, sani de pustoaica cu sfarcuri erectile,pisicoasa.

la normal a dat semne ca nu mai poate,desi eu faceam toata treaba.

mie -care sunt amator de acest gen- mi-a placut.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Am fost la doamna, in urma cu mai mult de un an, in locatia de pe Banu Manta, programare respectata cu 30 de min. inainte. Doamna arata bine pentru varsta ei (peste 40) este slim (nu neaparat fit - carnea ii arata varsta), genul casiera scarii si are o privire perversa. Serviciile au fost ok, doar oral  (fara fantezii) si normal. Am prestat 2 numere in aproximativ 1 ora. Am cotizat 200 RON.

 

GFE - 7.5

Oral - 8

Normal - 8

Anal - nu cred ca face

 

Link to comment
Share on other sites

Servicii: Oral,normal, anal CIM, COF, COB

Pret :150 , +50 anal

Doamna arata bine pentru varsta ei, o suge binisor, futai nota 8. implicare minima, nici de gheata nici foarte calda.

Desi analul nu era in meniul recitat telefonic, am intrebat loco si presteaza.

E ok, in lipsa de altceva sensational, nu mi-a parut rau de banet. eu unul nu repet.

pretul corect ar fi undeva la 150. O+N+A

 

Link to comment
Share on other sites

  Prietene,cind ai fost la ea? Eu am fost cu mai mult de un an in urma.De atunci nu am mai gasit-o.Am sunat ieri,mi-a raspuns una cu o voce dubioasa,mi-a spus ca o terorizeaza lumea cu telefoanel si ca nu a dat nici un anunt.Deci,nu mai inteleg nimic......A mai gasit-o cineva in ultimul timp?

Link to comment
Share on other sites

confirm cel cu 500 in coada. am fost eu saptamana trecuta. programat cu 30 min inainte locatia pe banu manta vizavi de brd. m-a asteptat intr-o chestie lunga de matase destul de sexi...am fumat o tigara cu ea si am trecut la treaba...oral neprotejat bun vreo 10 min, normal protejat cu ea deasupra si dupa in misionar asa cum am si finalizat de altfel. in rest arata bine pentru varsta ei, pielea fina, apartament curat....platit 150 lei cred ca in jur de 45 min cu tot cu fumat si dus.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Am revenit la Dana, dupa mai bine de un an jumate. Care un an si jumatate se vad pe corpul ei.

 

Ca sa va descriu senzatia: imbracata arata ca o "milfa" sau ca o colega de service ce vrei s-o futi. Serios, arata bine si prezentabila.

 

Dezbracata insa, se transforma intr-o "cougar". Adica se vad cei 45+ de ani pe ea.

Dupa ce a supt-o un pic (mi-am reamintit senzatie de catifelatie) am pus-o pe mine. Se misca bine, dar, fiind pe mine, o vedeam. A fost prea greu de suportat sa-i vad chipul imbatranit incercand sa mimeze senzatia de futai de calitate. Drept urmare, am pus-o in 4 labe si am terminat asa.

 

Locatia este aceeasi, parcare acceptabila. Inauntru este curat, conditii normale si curate.

 

Pretul 150. Nu stiu daca pe numar sau pe ora. Eu am dat un numar si am plecat. Cu totul, probabil ca am stat 3 sferturi de ora.

Un sfat? Daca vreti s-o capsati, n-o dezbracati de tot...

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Servit de curând. Tanti arată super interesant pentru vârsta ei. Destul de sexoasă ea așa. La față seamnă cu Ileana Stana Ionescu. Scorul este 150 per oră cu un număr inclus. Dacă vrei 2 numere atunci vrea și ea 200. Are un cur mare și frumos. N-am întrebat-o dacă îl pune la bătaie. Nici prestația n-a fost rea. De revenit din când în când (zic eu), mai ales după ce-ți iei vreo 3 muiuri la rând de la alte curve mult mai tinere și mai proaste.

Link to comment
Share on other sites

Guest papuasul

@Toma: pe ce nr ai prins-o ca cel din titlu pare dezactivat? In ce zona este? Eu am fost la ea acum 3 ani cand statea  in blocul cu BCR la parter insa nu am ramas pentru ca era iarna si nu avea apa calda si eram dupa o zi de munca intensa. Din ce imi aduc aminte nu avea curul mare. A luat proportii?

Link to comment
Share on other sites

Guest blackman

Ileana Stana Ionescu si curul mare ma face sa cred ca nu este aceiasi tipa ca cea din primul meu post. Nu zic totusi ca nu se poate sa fi luat proportii...au trecut aproape 4 ani de atunci. La dracu'...ce trece timpul...ia sa ma uit si eu in oglinda sa vad realitatea  ;D:D

Link to comment
Share on other sites

Am să încerc să acoper toate întrebările. Nu știu ce-ați futut voi - eu pot să depun mărturie doar despre ce am futut eu. Numărul la care răspunde e ăla cu 500 în coadă. Locația vizitată de mine e pe Banu Manta (cam pe la jumate), pe partea cu primăria, e la parter și vizavi de un BRD. BRD-ul nu e la parterul nimănui pentru că e o casă cu etaj. Este și un BCR în zonă (e drept) dar ăla e la intersecția cu Ion Mihalache și are o cârciumă alături (Don Taco sau așa ceva). Tanti e înaltă (cam 175cm fără tocuri) și nu e firavă. Urcată pe tocuri e mare rău. Eu a trebuit s-o rog să se descalțe că nu ajungeam s-o fut pe la spate din picioare. Nu e nici vreo bubulină - să ne înțelegem! Ați vrea voi să arate nevestele voastre ca asta când or avea 50 de ani...  ;D

Și încă ceva: nu fiți cârnați, faceți și voi un efort de imaginație să v-o închipuiți pe Ileana Stana Ionescu la 50 de ani - nu la 79 cât are acuma...  ;D

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...