Jump to content

Masaj Banu Manta 0720270605


varud76
 Share

Recommended Posts

Nu va recomand. Poate doar daca sunteti genul capabili sa terminati in mai putin de 20 de minute. Am fost, am stabilit, mi-a confirmat, am gasit locatia descrisa, saracacios spre foarte, aproape surprinzator de curata comparativ, am tacut in ideea ca putea fi si mai rau... sa miroasa a prajeala de pilda. Ma rog. Doamna conform descrierii, a purces la treaba cu niste ulei, atitudine relativ ok, zambeste si inchide ochii, zic eu, stai asa ca acu vine ”atitudinea porno”. Freaca la ea intr-un mod delicat si placut. Eu nu sunt genul care sa stropesc maimuta pe fata, am nevoie de ceva timp, sa ma relaxez, alea, alea. Dupa zece minute incepuse sa-mi placa, dar tot o simpla laba cu ulei era. Nimic altceva, desi eram cu banutii pregatiti in buzunar in caz ca o apuca pe doamna aventura. Vorbeste indistinct, nu reusesc sa inteleg nici 5% din ce sopteste. Probabil ca vorbeste cu pula, dar nu la modul inteligibil. La un moment dat constata ca s-a plicitisit, se ridica, imi pune servetelele umede la dispozitie si-mi spune sec ca dupa ce ma imbrac sa ies in hol. Si iese. Orgasmul meu era precum Clint Eastwood pe luna. Departe.. Trecusera fix 20 de minute de masajul pulii, la propriu dar mai ales la figurat. Am intrebat-o la iesire daca este ceva in neregula, s-a uitat prin mine neutra ca la un perete alb, am intrebat-o cat ii datorez, mi-a raspuns sec 50, am platit si m-am carat. Cei mai prost cheltuiti 50 de lei, ever. Nu am sa revin. Nu cred ca o sa simt candva nevoia masochista sa-mi zdruncine cineva increderea si self-estime, la modul asta.

 

pentru cei curiosi, metionez ca: nu sunt de etnie, am venit proaspat dusat, nu m-am basit, nu am ragait, nu am depasit limita impusa si mai eram si tuns regulamentar ;)

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Am revenit la doamna dupa 6 ani acum cateva zile. Eram in zona si aveam nevoie de o finalizare.

Doamna a imbatranit frumos. S-a pastrat bine. Am primit o masturbare interesanta, putin violenta(pentru gustul meu) la final. In rest doamna a fost foarte la obiect: am intrat in apartament, m-a dus in bucatarie si m-a pus sa ma dezbrac. Putine cuvinte, fara intrebari despre ce servicii doresc sau despre igienizare. Dupa ce mi-a sculat organul, in timp ce ma masturba m-a intrebat cum doresc finalizarea. Singurul lucru erotic a fost ca am putut sa bag mana pe sub fusta ei si sa-i mangai coapsele si fesele. La pasarica nu am avut voie sa pun mana. Am ales sa-mi ofere doar servicii manuale. Probabil la alte servicii e mai ingaduitoare.

A fost doar o descarcare fizica, pentru 50ron erotismul a fost la un nivel scazut.

Acum gasesc un anunt de actualitate al doamnei in care spune ca pentru 200ron se trece si la nivelul 3 : "Doamna 54 ani efectuez la domiciliul meu, sector 1 - Banu Manta, masaj al zonelor intime cu finalizare, numai pentru domni, nu cuprinde si masaj general corporal, pe masa de masaj, cu uleiuri specifice, pret 50 lei (manual) sau 100 lei (oral), zilnic intre orele 10 - 21. Posibil normal protejat, 200 lei finalizarea."

Sunt curios daca si normalul se face tot in bucatarie pe masa de masaj.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Tot pe masa de masaj face si normalul. Am futut-o o singura data si cum cucoana nu este tocmai vreo uscatura si cu mine avand 130+ de kile si fiind foarte excitat, a fost un pic mai tricky sa dau in ea ca jandarmii in usa fara sa ii demolez masa.

Asa ca atentie cum pompati ca sa nu ii stricati cucoanei mise en placeu'.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Nu știu care-i faza dar jupâneasa nu mai răspunde la telefon de nici un fel. Poate mai încearcă vreunul dintre voi? Că nu știu dacă mi-a dat doar mie cu executare sau dacă s-a lăsat cu totul de înghițit săbii.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 years later...

Au mai trecut 3 ani de cand am fost ultima data la domana.

A mai fost careva pe la dansa? Tre sa aibe cam 55 de anisori acum, cred. Ceva detalii? Aceleasi servicii, acelasi devotament?

Stima,

K

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Bună ziua tuturor! 

Am sunat-o chiar acum și mi-a confirmat faptul că nu s-a retras, dar că nu poate vorbi și că urmează să-mi trimită ea un sms mai târziu. 

Primit răspuns : "este vorba de masaj doar pentru zonele intime, nu pe tot corpul, cu finalizare. Prețul este pe finalizare, nu pe ora, 100 lei manual sau 200 oral, dar dacă aveți negi nu se face oral. Nu include nuditate, atingeri sex etc. Programări luni - vineri... *etc.

De remarcat faptul ca nu a pus virgulă înainte de etc. 😂

Săptămână frumoasă! 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...