Jump to content

Masaj Banu Manta 0720270605


varud76
 Share

Recommended Posts

Din acelasi ciclu:

 

Doamna 48 ani efectuez la domiciliul meu, sector 1 - Banu Manta, masajul zonelor intime numai pentru domni de calitate, pe masa de masaj, cu uleiuri diverse, include finalizare, la cerere masaj prostatic, toate manevrele manuale, pret 50 lei  0720270605 ( 0720.270.605 )

 

Domnita sta pe Banu Manta,in apartamentul in care locuieste are loc masajul,in bucatarie pe masa ( de masaj).

 

Am fost de mai multe ori de domnita,te primeste imbracata intr-o fusta larga cu o bluza peste.Din cercetarile ulterioare cu nimic sub.

Masajul bun catre foarte bun.

La partea de finlizare te intreaba cum vrei,recomand fializarea orala,pentru ca domnita Iubeste Pula intr-un mod foarte placut.

O linge,o suge,o baga toata in gura,o smotoceste,se bate cu ea pe fata,culminand cu inghitirea pana la ultima picatura si curatenie la locul de munca.

 

Pentru cine doreste ,domnita face si masajul prostatei,respectiv iti baga un deget in fund,parte la care am zis pas.

 

Domnita arata ca o gospodina de 48 ani,165/70 kg,o  majoritate pe fund,cu suni medii si burtica adiacenta.

 

Pentru cei care vor o descarcare orala facuta intr-un mod deosebit recomand.

Pentru cei ce vor sa futa nu recomand,domnita fiind sensibila la propuneri de genul acesta.

 

Program complet 100 ron/lovitura.

 

 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

@varud76, se pare ca ai luat teapa, in anunt scrie 50RON/fin, sau poate ca a fost orala ai dat 100.

 

Masajul zonelor intime - 50 RON/fin

 

Doamna 48 ani efectuez la domiciliul meu, sector 1 - Banu Manta, masajul zonelor intime numai pentru domni de calitate, pe masa de masaj, cu uleiuri diverse, imbracata, include finalizare, la cerere masaj prostatic, toate manevrele manuale, pret 50 lei.

 

Tel.: 0720270605 ( 0720.270.605 )

Link to comment
Share on other sites

 

@varud676

 

Locatia este vis a vis de BRDul de pe Banu Manta?

 

 

Acolo am fost acum multi ani la o gospodina, masajul bine facut, dar nu se punea problema de nimic legat de sex. Nici macar o atingere.

 

 

Intr-adevar in timp ce ma masturba a introdus si un deget in anus si la ea am simtit ce efect poate avea masajul bine facut al prostatei.

 

 

Imi aduc aminte ca nu prea puteam face dus in locatia respectiva si am plecat cu uleiul pe mine.

Pana la final s-a dezbracat? Te-a lasat sa o mangai, sa te joci cu ea?

Link to comment
Share on other sites

Dus se poate face,nu s-a dezbracat,avea doar o fusta  larga pe ea,fara nimic dedesupt,drept urmare am zgandarit-o cu mana fara probleme.

Nu am futut-o,nici nu am incercat.

Da,e vizavi de BRD.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ca o completare fata de ce s-a spus deja, pot adauga ca tipa arata ok la fata, nu este nasoala sau respingatoare. Masajul corporal este destul de bun. Se poate face dus, locul este destul de curat si ingrijit, blocul civilizat. Per total o experienta placuta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Masajul oral al madularului, facut de aceasta doamana, este un adevarat spectacol pot spune.

 

La corp nu este atragatoare, probabil acest fiind motivul pentru care sta imbracata. Nu poarta nimic pe sub bluza si fusta.

 

Finalizare orala cu inghitire.

 

Te poti atinge de zonele intime ale doamnei, iar eu am fost invitat la futai odata. A fost doar o singura data, dar nici nu am mai batut aporpouri dupa.

 

Masaj, nu prea. Insa joaca cu soldatul in falci merita experienta.

 

100 ron. La prima intrevedere doar manevre manuale.

 

Colegii de forum au descris experienta foarte corect.

 

Spor,

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Am sunat-o, dupa ce mi-a raspuns ca anuntul mai este de actualitate, am intrebat-o ce ofera. Mi-a replicat: "ce nu ai citit anuntul?". I-am zis ca vreau un masaj cu o finalizare. Mi-a spus ca n-am citit anuntul si mi-a urat sanatate, dupa care mi-a inchis telefonul.

Felul dialogului, tonalitatea vocii ei, precum tafnele de baba de mult la menopauza m-au facut s-o sterg de pe lista mea.

 

Link to comment
Share on other sites

La doamna am reajuns acum 2 saptamani, dupa aproximativ 5 ani de la prima vizita.

Am dorit sa beneficiez de un masaj bine facut si de o finalizare prin masaj. La telefon mi-a spus ca masaj nu poate face (a invocat o problema la umar) si ca pot sa o vizitez daca vreau pentru o finalizare manuala sau orala.

Probabil pt un masaj munceste prea mult iar banii aia poate sa-i scoata dintr-o muie.

 

La cerintele mele doamna mi-a dat un prosop si mi-a aratat unde este baia, nu ar fi deranjat-o prea mult daca nu ma spalam.

Dupa ce m-am intins pe masa de masaj a inceput sa se joace cu organul meu si sa-l mangaie sub diverse forme pe el si zonele adiacente.

 

 

Partea ciudata a fost ca a inceput sa se comporte ca si cum ar fi in transa la vederea organului, ca vorbeste cu el, dar cu alta voce, din alta lume.

Cand am inceput sa umblu cu mainile pe corpul ei, sa-i ridic fusta sa ajung sa o mangai mai bine imi spunea tot cu o voce distorsionata ca nu am voie, ca am ales doar un masaj al organului si ca ar mai fi nevoie de bani pt altceva. Chiar a incercat sa-mi arate ca daca nu sunt cuminte ma poate strange de oo sa-mi provoace durerea.

 

 

Organul l-a masat bine, ar fi super daca fetele de la saloanele de masaj ar masa organul cel putin la jumatate din felul cum l-a frecat ea. Initial credeam ca in 3 minute freaca si termina, dar s-a jucat cu el peste 20 minute.

Descarcarea a costat 50 lei si a fost buna pentru eliberarea energiei sexuale, probabil o sa revin doar cand explodez si nu am variante.

Link to comment
Share on other sites

Perfect adevarat ce scrie realmcsar. Am fost si eu la d-na Carmen de vreo cateva ori si pot spune ca face cel mai bun masaj al organului de care am avut parte. Pentru 50 lei in plus te finalizeaza oral si accepta si mangaieri sub fusta.

Pentru akula: n-o sterge de pe lista. Insista si n-o sa-ti para rau. Poate ai prins-o intr-o pasa proasta.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

fost la ea astazi-sambata, facut oral si masajul prostatei cu 100ron, are atitudine porno, pentru mine a fost una din cele mai bune experiente de acest gen.

fara oral e 50ron.

femeia nu mi-a trezit deloc dorinta sa o pipai sau sa o fut, dar nici nu m-a deranjat cum arata.

am sunat-o si i-am spus ca pentru anuntul de pe net cu masajul, fara sa precizez de unde pe net.

mi-a spus ca e libera si ca face numai la zonele erogene.

fata de cele spuse de colegi mai sus, pot sa adug ca fosta bucataria e aranjata pentru masaj, baia e curata - desi am inteles ca nu o deranja daca nu calcam pe acolo, iar femeia nu m-a scos din dumneavoastra.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Am fost astazi pentru prima data la doamna.

E tot adevarat ce spun colegi mai sus ..., e profesionista la masaj, dar eu nu ma mai intorc la ea si nu o rrecomand.

Se gaseste si mai bine ... cu niste banuti in plus.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Punctat si la d-na Carmen.

Cu masajul a lasat-o moale de multa vreme, in rest ii place la nebunie oralul

adevarul e ca ori de cate ori iti doresti o muie bine facuta ,e pacat sa nu treci pe acolo.

E una dintre putinele care efectiv il adora pe mutulica si stie cum sa-l rasfete.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Mii de scuze pentru lipsa mea de la datorie.

 

Am fost si eu la madam. acum vreo luna. Voi incepe cu punctele negative pentru a "FINALIZA" intr-o nota pozitiva.

Locatia pe Banu Manta. Locuri de parcare acolo langa primarie sau biserica. Locatia este intr--o bucatarie separata de o cortina. Dusul este inaccesibil. exista doar servetele umede. Aspectul este de vecina care are un barbat ce nu s-a mai atins de ea de cativa ani si vrea sa recupereze timpul pierdut.

Actiunea propriu-zisa

Masajul pulii...ceva special. Doamna vorbeste cu ea. Incearca sa intre in rezonanta cu doamna pula. asa ceva nu am vazut in viata mea. La un moment dat cand nu ma asteptam a inghitit-o pe toata.Oralul ce a urmat este ceva deosebit. DT cu accente de futut in gura .Coaiele au fost luate si ele la lins si supt. Intors la oral. Am incercat sa vedem daca merge si un mic anilingus. Nu a refuzat. Mi-a bagat limba in cur de am crezut ca este supozitor.S-a intors la oral cu abnegatie si patos.

Am finalizat in gurita ei. a curatat totul si a plecat sa decarteze.Mi-a dat un servetel cu care m-am sters si gata

Oralul a fost o experienta care merita repetata.

 

Locatie 6

aspect 7

hand-job 8

blow-job 9 cu mici accente de 10

anilingus 9

cotizat 100

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Am fost chiar saptamana trecuta. Nu stiu ce as putea adauga fata de ceea ce s-a scris deja. Acelasi blow-job excelent, cu finalizare orala, efectuat pe masa de masaj, eu culcat pe spate. Din pacate, d-na nu a permis insa nici un fel de atingeri si isi asuma doar rolul activ. Tinuta imbracata. Daca te-ar lasa sa schimbi pozitia, sa o tragi de par, sa dirijezi penetrarea orala etc. i-as da nota 10. Asa, un binemeritat 9+.

Link to comment
Share on other sites

Salutare, domnilor.

 

Metresa in cauza este, fara indoiala, cel putin capricioasa si presteaza functie de toanele in care o prinzi. Par egzamplu, i-am calcat pragul in cateva randuri solicitand fie masaj, fie oral, fie amandoua. Uneori lucrarile au decurs dupa cum am dorit, alteori nu. Uneori m-a lasat sa ii var mana sub fuste, uneori nu m-a lasat. Cand mi-a retezat avantul de a o mui a facut-o la fel, dupa tafne, ba mai aprig, ba mai cu calm. In fine, concluzia mea a fost ca babeta e intr-o ureche si ca nu imi mai trebuie sa primesc pe banii mei serviciile pe care i le insufla ei Hathorii in locul celor pe care le solicit eu.

Link to comment
Share on other sites

Domnilor,

 

Orice animal/om are toane, zile bune, zile rele. Intr-adevar cand lucrezi direct cu oamenii trebuie sa incerci sa fi constant fata de acestia si mai ales sa te comporti civilizat.

Doamna presteaza un serviciu cinstit pentru pretul cerut, poate chiar peste din punct de vedere al calitatii.

Mi s-a intramplat si mie sa imi zica sa nu bag mana pe sub fusta, sa imi zica ca nu se dezbraca, insa am avut si experianta in care mi-a zis ca imi aduce un prezervativ ca vrea sa o fut tare. (marimea ustensilei mele sperie pe unele si bucura pe altele) PS: nu m-am dat in laturi si am articulat doamna asa cum trebuie.

 

Eu zic ca merita vizitat si merita revizitat cand se doreste un supt bun.

 

 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

SALUT CONFRATI,

 

Am fost in mai multe randuri la doamna in locatia deja stiuta vis a vis BRD Banu Manta

Am fost de fiecare data multumit de serviciile doamnei poate mai putin de locul in care

se face asa zisul masaj adica in bucatarie

Cred ca face unul  din cele mai bune masaje la organ si cred ca si oralul se ridica la aproape acelasi nivel

Intr-adevar are reactii diferte in functie probabil de ziua in care o nimeresti parerea mea e ca oricum are ceva

la placuta.

Dar merita sa incercati e o experienta buna

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...