Jump to content

Generalitati de 'supt' Feleac


Jockey
 Share

Recommended Posts

soricel, a fost anuntat ca se vor face lucrari la el si daca te uiti si acuma (ce-i drept nu tot timpul) scrie ca se afla in "maintenance". Vom vedea cum va reveni forumul. Mai rau decat cu toate postingurile vechi declarate ca fiind de la admin nu se prea poate.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • birmii38

    13

  • Jockey

    11

  • Americanul

    7

  • cristiborcea

    5

Nu am idee ce s-a întâmplat, cu forumul paralel, ori este o chestie pur tehnică sau de modernizare sau poate fii şi ceva mai rău, a fost blocat de serverul care găzduia siteul. Mă gândesc la "lovitura" ce a păţit şi forumul acesta acum cca 1 an de zile. Ce nu prea înţeleg, ne fiind expert în informatică, este faptul că e prea uşor de găsit aceste forumuri. Oare nu ar fii nişte metode informatice de a păcălii motoarele de căutare. De exemplu dacă introduci numărul de telefon în "googule" a unei dameze care are un topic, pe acest forum sau altul îţi dă pe lângă anunţurile din piaţa şi recenziile care apar pe forum. Ce este şi mai grav că dacă dai un click îţi şi arată recenzia fără să fii logat. Mă refer la faptul că googule îl are salvat în "in cache". Ore nu se poate face ceva să nu lase salvarea acestor pagini în arhiva motorului de căutare? E vorba de siguranţa forumului şi a forumiştilor, să nici nu vorbim de faptul că defapt se dezbat nişte lucruri "semi legale" adică la limita legalităţii. Asta defapt m-a ajutat să găsesc forumurile acestea relativ uşor, devenind apoi şi eu membru dar să nu uităm că nu toată lumea e de bună credinţă. Dacă vor hackerii o pot da repede peste cap să nu vorbim şi de "băieţii în negru"(ştiţi la cine mă refer (sri) ne pot face zile negre. Eu cred că sunt prea vulnerabile în faţa "răului" aceste forumuri dar vă rog să mă corectaţi dacă nu am dreptate.

Nu vreau să lungesc vorba, dar aici mai fac o paranteză poate o să vă pună un pic pe gânduri:

cum a fost posibil faptul că atunci când scriam o recenzie a doua zii apărea "ca prin minune" pe un site de informare a clujenilor unde se putea citi fără nici o înregistrare/logare. Iată linkul cine vrea poate verifica cu un click http://clujonline.info/carmen-profesoara-ta-0757764522 ( 0757.764.522 )/

Nu cred că sunt paranoic dar după părerea mea internetul şi telefonia mobilă nu sunt deloc căi de comunicare sigure, dacă ar fii, nu le-ar da voie (ştiţi voi cine) să le folosim. Poate într-o zii se va face şi razie pe acestă temă şi vom fii ridicaţi cu calculator şi telefon mobil, cu tot.  :o

Sper să nu am dreptate. ;D

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

@sexpistols:  clujonline.info e un linkfarm afiliat la nimfolabe, pe care il populeaza adminul lor cu texte de pe nimfolabe sau furate de la noi ca sa genereze trafic. De aia apar asa repede, stai linistit, politia nu e pe urmele nimanui. A frecventa dame de consum nu e o infractiune, asta daca nu esti vreo persoana publica si iese Base cu stenogramele..

 

@Americanul / Eroticul: Bine ai reaparut.

 

Noi aici avem un club select de domni care fumeaza trabuc. Daca vrei sa vorbim despre Fundadores si VSOP, esti binevenit. Daca ai informatii despre DDC, cu atat mai mult.

 

Daca insa singura ta ratiune de a exista pe forum e sa propagi ideea ca adminii sunt niste rupti in cur si fara viata reala si vai, ce bine si frumos era in wild west pe nimfolabe, am sa te rog frumos sa pleci.

 

Ai optiunea sa te intorci pe nimfolabe si sa dai refresh din 2 in 2 minute si te asigur, conexiunea la baza de date se va restabili la un moment dat, cand te astepti mai putin

 

 

 

Sent using Tapatalk

 

Link to comment
Share on other sites

Diferenta dintre acest forum si celalalt este ca acela este un forum comercial.

Sunt convins ca intelegem cu totii ce inseamna acest lucru si care sunt consecintele acestui fapt.

Exista respect pentru "patronii" care vor sa scoata un ban dar exista un respect si mai mare pentru aceia care investesc fara sa astepte un ROI.

Comportamentul lor este in consecinta si ar trebui apreciat.

 

Gugustiuci exista peste tot...doar ca noi iubim mai mult orataniile decat ceilalti.

Link to comment
Share on other sites

@steroidu Mersii pentru explicaţii, de aceea am pus aceste întrebări, pentru că mi-se părea ciudat accesul foarte uşor la informaţiile de pe forum. M-aş bucura ca pe acest forum să avem o siguranţă personală, să rămână o atmosferă liniştită şi să aibă loc discuţii ca între adevăraţi "gentlemens care fumează trabuc". ;)

Respect

Link to comment
Share on other sites

Permiteti-mi si mie sa-mi exprim parerea, care coincide cu parerea multora de aici, legat de siguranta recenzorilor. Din cauza sigurantei precare, mi s-a intimplat pe vechiul forum, sa intimpin probleme foarte serioase la un moment dat, n-as intra in detalii, dar oricum, dupa acel incident, parca nu-mi mai surade ideea sa expun toate detaliile legate de vizitele mele la diferite domnisoare, desi mi-ar placea sa descriu totul cu lux de amanunte, dar aceste amanunte m-ar facea recogniscibil in fata lor, si poate as intimpina din nou acele probleme pe care le-am avut, lucru ce nu as vrea sa se repete.

Link to comment
Share on other sites

E oarecum un cerc vicios: siguranta deplina inseamna acces controlat -> adica doar anumiti useri sa aiba acces la datele de aici, si sa fie cunoscuti de catre admini / moderatori.

Pe de alta parte, ca sa construiesti o comunitate de acest fel, trebuie sa ai, cel putin o vreme, acces liber.... Care duce la lipsa sigurantei...si tot asa.

 

Frumos ar fi sa ne strangem un grup de 10-15 oameni de incredere si, probabil, am putea avea o sectiune protejata in care sa putem dezbate pe larg mai multe aspecte si detalii.

Link to comment
Share on other sites

Ar fi foarte frumos daca ar fi mai mare protectie stiu citeva tipe care presteaza la preturi super mici si servicii bune dar sunt pe site-uri de socializare eu asi vide citeva ponturi dar mai stiu de la dameze ca sunt destui pe aceeste forumuri care cind ajung insalon vb de forum aproape toti pestii sau managerii saloanelor au conturi aici daca ar fi o sectiune unde sa nu te expui si sa ai siguranta ar fi superb

Link to comment
Share on other sites

Cred ca de noi depinde acest lucru.

Postati va rog aici cei care sunteti interesati sa formam un astfel de grup si care aveti ceva activitate + sunteti dispusi sa purtam o conversatie pe chat sau undeva.

Link to comment
Share on other sites

Sunt interesat, desigur.

Iar legat de cele scrise de birmii, cum ca el ar cunoaste fete care presteaza la preturi super mici si au servicii bune, il inteleg ca nu imparte detaliile. De ce? In general, daca cineva descopera o fata extraordinara din punct de vedere a raportului pret/calitate, instant sare pe forum, sa se laude cu noua descoperire. In mod normal ar fi ok acest gest, pentru ca el vrea sa ajute comunitatea. Dar ce se intimpla de fapt: comunitatea sare peste domnisoara respectiva cu telefoane, domnisoara devine coplesita, asa incat nu mai reusesti sa obtii o programare in termen de 2-3 zile, popularitatea le urca la cap, cresc preturile etc. etc. Poate aveti voi idei, care ar fi cea mai buna modalitate, sa nu se porneasca o avalansa, daca cineva relateaza primul despre o fata iesita din comun.

 

ps. cat despre contributie, pe vremea vechiului forum aveam o sumedenie de postari, recenzii etc. dar dupa ce acel forum a murit, si pana ce am dat de actualul, a trecut putin timp, iar pe asta m-am inregistrat cu nickul curent, care nu este cel care a fost. Motive de securitate, ce sa-i faci...:)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Gasit anuntul in piata 19 ani,180,fara locatie ,se prezinta Nico,tel0749998755 ( 0749.998.755 ).a incercat-o cineva?

Link to comment
Share on other sites

umberto: Depinde si unde gasesti respectiva fata. Daca are ea anunt sau lucreaza intr-un salon nu are nici un rost sa nu pomenesti de ea. Sa fim seriosi, cei care scriem plus cei care citesc aici suntem oricum doar un mic procentaj dintre cei care trec pe la  una din categoriile mai inainte amintite. Dupa parerea mea nu face prea multa diferenta daca s-a scris despre ea aici sau nu.

Alta este situatia la fete pe care le convingi personal sa o faca pe bani. Asta implica multa munca in primul rand, trebuie sa incerci la cateva sute pina o convingi pe una, sa triezi plictisitele, cele supraavide de bani, poponarii, cele care oricum o fac deja profesional, etc. In etapa a doua sa le convingi pe cele ramase. In cazul asta ai fi tampit sa o pui pe forum. Chit ca si fara sa pomenesti de ea o vei pierde. Tipele care au facut-o odata si au prins gustul incep sa caute mai departe tipi si foarte repede vor da de cei pe care ii numesc eu cu portofelul surogat de pula. Si vezi cum te trezesti cu o superfata care inainte te futea toata noaptea cu 50 de lei ca-ti tranteste in fata ca nu mai vine la tine pt. ca i-au dat altii 100 de euro pt. o ora.

 

Apropo, m-ar interesa doua lucruri:

- cine se mai ocupa de "racolat" tipe care nu au facut inainte pe bani (stiu ca vom arde in iad), va rog pe PM sau mail, dar sa ma scuteasca cei care doar vor sa suga informatii.

- care era numele tau Umberto inainte? (tot pe PM)

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Gasit anuntul in piata 19 ani,180,fara locatie ,se prezinta Nico,tel0749998755 ( 0749.998.755 ) ( 0749998755 ( 0749.998.755 ) ( 0749.998.755 ) ) ( 0749998755 ( 0749.998.755 ) ( 0749.998.755 ) ).a incercat-o cineva?

 

ofer masaje la domiciliu

Brumeta 180 inaltime 60 kg ofer masaje erotice

Judet: Constanta

Oras: Constanta

Email: nikolll@yahoo.com

Telefon: 0749998755 ( 0749.998.755 ) ( 0749998755 ( 0749.998.755 ) ( 0749.998.755 ) )

 

Daca cauti dupa nr. de telefon o gasesti la mai multe orase.

Link to comment
Share on other sites

Ziua buna,

Sunt pifan pe aici, sunt mai vechi pe dincolo...Cateva observatii, intr-o ordine aleatoare, daca-mi permiteti:

1. Nu cred ca mister mocu a atras dincolo pe cineva, daca bine-mi amintesc, abia anu' trecut prin toamna/iarna a sesizat cineva ca mocu = manfr...Cred ca cristiborcea...Promovarea cred ca e sau a fost mai buna dincolo....eu unul, cautand pe google l-am gasit pe celalalt...

2. Undeva se vorbea de parazitare a forumului: nu vreau sa par un parazit insa mi-e cam greu, lene  :D si n-am timp ca sa rescriu si dincoace experientele trecute...

3. Undeva se pomenea de o bere...am incercat si dincolo sa contactez cateva persoane, esec total (cu o exceptie). Poate, poate...

Daca n-am uitat ceva, atat deocamdata :)

La buna vedere !

Link to comment
Share on other sites

@harakiri

 

"nu vreau sa par un parazit insa mi-e cam greu, lene  :D si n-am timp ca sa rescriu si dincoace experientele trecute..."

 

Nu e nevoie sa le rescrii. Un Copy-Paste e de ajuns, parerea mea...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...