Jump to content

Generalitati de 'supt' Feleac


Jockey
 Share

Recommended Posts

 • Replies 52
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • birmii38

  13

 • cristiborcea

  5

 • Americanul

  7

 • Jockey

  11

 • Administrators

Omul a incercat sa declanseze o cascada de eseuri interesante, e mai curand un arhitect decat un mistocar de tripou. Alpii s-au cutremurat si-au lepadat un hamster zgribulit, ce rost are sa fim imaginativi si prolifici cand tot mapamondul ne incape in buzunarul cusut de la piept ?

 

Intschu Tschuna

Link to comment
Share on other sites

@Jockey poţi să spui un pic mai detaliat cam ce fel de prezentare te-ai gândit să facem? Fiind vorba de un forum cu o anumită temă comună, te-ai gândit să detaliem cine ce fel de dameză preferă sau vizitează mai des?

Ar fii bine să deschizi tu acestă discuţie, să avem un model de referinţă.

Numai bine!

 

Link to comment
Share on other sites

Eu ma gandeam sa nu punem un tipar...Ceva de genul: am vreo 30 si ceva de ani, familie, imi place berea, calatoresc des, etc.

 

O sa incep cu mine: am vreo 30 de ani si ceva, familie, nu consum decat tarie, fumez cam mult dar fuc si mult sport, fire prietenoasa.

Link to comment
Share on other sites

Eu vreau sa propun comunitatii, daca ne bagam la un recensamant al tuturor cuiburilor din Cluj, active.

Frumos, totul pe un thread, unde sa fie "colectate" nume, puncte de reper (adrese), link spre acest forum daca exista thread(uri).

 

Numere de ordine sa fie date fetelor, iar acestea sa fie grupate pe cuiburi.

Ceva de genul.

 

Cuib Karina-Timea

, zona

1) Adelina

2) Cami

3) Iza

 

Cuib Floresti (

)

4) Antonia

5) Andreea_oriental

 

Etc.

Desigur topicul sa fie actualizat permanent in functie de mutari.

In recensament sa apara si cuiburile nerecenzate ... (curvele de lux din Baciu, Paula, etc)

Link to comment
Share on other sites

Cristiborcea,Iza nu este impreuna cu Adelina si Cami  este una mai plinuta Iasmin si este de pe vremea de cind erau in grigorescu cred ca este unguroaica ca vb destul de greoi romaneste o brunete cu ochi vezi.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

De ce oare toti colegii de pe aceest forum nu scriu recenzii,forum care ne-a ajutat atit de mult pe noi toti.De ce forumul concurent este mai bun,pt ca suntem cam noi si pe acel forum.

Link to comment
Share on other sites

Chiar nu stiu eu nu ma numar printre cei care scriu recenzii acolo dar am intrat si am vazut ca majoritatea care sunt acolo sunt cam acelai id-uri care au fost sau mai sunt si pe aici.Nu sunt eu un contribuabil fatal pe nici unul dintre site-uri dar mi se pare normal daca ne respectam pe noi ca si membrii ai unui forum, sa nu dam bir cu fugitii doar de amorul artei.In special pe un forum unde daca nu ii descrii senzatia care o traiesti cind faci sex oral esti banat sau ti se spune ce sa faci.Daca ai intrebari repede te taie.O laba trista si nu cred ca din cauza lui Mocu au mers multi dincolo pt ......chiar nu conteaza asta.Imi pare rau ca nu am posibilitati materiale mai potente dar eu cit voi fi si voi mentine piata sexului platit eu doar aici voi scrie recenzii ,asa simple dar reale.Sper sa nu supar colegii si cine vrea si doreste sa contribuie la aceest forum.Fiecare este liber sa aleaga ,dar sper sa se intoarca forumistii .

P.s. De ce cristiborcea nu a dorit sa fie moderator? daca poti sa-mi raspunzi tu, sau chiar el daca mai citeste si pe aceest forum.Toate Bune

Link to comment
Share on other sites

De ce oare toti colegii de pe aceest forum nu scriu recenzii,forum care ne-a ajutat atit de mult pe noi toti.De ce forumul concurent este mai bun,pt ca suntem cam noi si pe acel forum.

 

culmea ca nu e mai bun;

atmosfera dictotoriala era deranjanta, plus atitudinea de tip politist a adminilor; plus injosiri de genul "pentru a avea acces la PM...marea functie PM" tre sa ai 65.000 de puncte de reputatie;

 

diferenta o facut manfromcluj/mocu, ale carui recenzii fac pe putin 25% din cat face intreaga comunitate din cluj; iar el plecand dincolo ... a atras dupa el cititorii

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
 • Create New...