Jump to content

Arina - sâni imenși 0759873013


Braner69
 Share

Recommended Posts

Cum feblețele mele lipsesc din oraș (cu excepția uneia) și aveam chef de țâțe și anal, am dat să răsfoiesc enciclopedia P24.

Am dat peste un anunț cu o milfă, nu foarte relevant, doar niște sâni mai măricei mi-au atras atenția. Am sunat, mi-a răspuns o voce plăcută, a turuit un meniu de servicii lung ca o zi de lucru. Mi-a reținut atenția cuvântul magic: anal. Făctu repejor programare, undeva în Mărăști. La fața locului am dat peste un fel de cămin de nefamiliști, cam ciudat, dar nu prea spooky. Primit indicațiile, ajuns în fața ușii, s-a deschis și de după ușă mi-a zâmbit o tanti (sic!) într-o rochie neagră, tocuri nu prea înalte, păr blond prins la spate și ochi căprui pe o față bronzată. Poate fi de etnie, dar nu obligatoriu. Oricum nu mă deranjează deloc.

În schimb din sutienul de sub rochie dădeau să se reverse niște sâni imenși!!! Sfârcurile oricum nu încăpeau și făceau cu ochiul din decolteu.

Igienizare rapidă în baia prea mică și dușul care e prea bătrân și back to action. Doamna e guralivă, vorbește mult but who cares?! Țâțe! Textila a căzut și ea rapid (din păcate burta cam prea mare strică imaginea de ansamblu), a inspectat colonelul să nu fie cu probleme (zice că a fost asistentă medicală) și tzup! s-a conectat numaidecât! Oralul bun, cu scuipat, cu bătut pe țâțe, între țâțe, etc. . După aceea un cowgirl, doggy, anal, iar oral, stimulare de prostată și finalul glorios s-a petrecut pe.... ați ghicit!: ȚÂȚE!

Cadoul: 150 lei grei. 

De revenit? Nu știu. Poate, în lipsă de altceva. Și dacă vrea futacul ȚÂȚE. MAAARI!

LE: anunțul actual - 

0759873013

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...