Jump to content

Diana Creată outcall 0765580341 / 0766302164


Root
 Share

Recommended Posts

21 de ani

Oral neprotejat, fk

Este vorba de masaj erotic cu finalizare care ajunge la 200 de lei pe ora la tine sau la hotel. Dacă dorești mai multe servicii sau Îți pot îndeplini mai multe fantezii Îți stau la dispoziție cu mare drag 💋 ideea este ca va ajunge la un maxim de 350 de lei ora dar te asigur ca se merita. Sunt foarte deschisa spre a încerca aproape orice, curata, jucăușă și sunt sigura ca Îți va plăcea de mine. Suna ok pentru tine?

De maine isi ia locație .

 

IMG-20200923-WA0003.jpg

IMG-20200923-WA0002.jpg

IMG-20200923-WA0004.jpg

IMG-20200923-WA0001.jpg

Screenshot_2020-09-23-13-03-50.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 9 months later...
  • 2 months later...
  • Root changed the title to Diana Creată outcall 0765580341 / 0766302164

Salut, servicii bune intradevar însă are câteva minusuri care pe mine m-au făcut să renunț la a 2-a finalizare, igiena n-a fost tocmai ok în sensul că în poziția capra am simțit un miros urat nu f puternic dar de luat în seamă, am stat 15 minute să-mi șterg rujul si fondul de ten de pe mine pt ca se machiază f mult, urla f tare mai ceva ca-n filmele porno, dacă îi bagi decât capul în pasa si te joci putin să vezi urlete si țipete si a întârziat 20 Min. Dacă nu-s deranjante pt voi chestiile astea este parfum si face toți banii. Zicea că mai are un nr de tel si voia să mi-l  trimită dar n-am fost interesat după întâlnire. Mai mult ca sigur și-a făcut o clientela si lucrează pe nr celălalt 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nu stiu, nu sunt pasionat, n-am întrebat dar la cât este de deschisa posibil să facă. Lasa-i mesaj pe whatsapp, urmărește când a fost online, de obicei era seara spre sf de sapt iar programările le făcea după ora 14-15

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pare destul de greu de accesat, nu raspunde intotdeauna la mesaje pe whatsapp, posibil sa aibe clienti fideli si un alt numar de telefon. Din ce am citit aici si inca pe un site, serviciile ar fi bune dar sunt comentarii legate de faptul ca e prea zgomotoasa,nu e foarte punctuala, epilatul nu e punctul  forte si ceva probleme de igiena inclusiv la AP. Ar fi de incercat sub rezerva problemelor de igiena.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Pana la urma am hotarat sa incerc. Am luat legatura cu ea pe whatsapp de mai multe ori dar am fost refuzat ca are programari full pe ziua respectiva. In fine reusesc o programare dar cu o ora inainte imi scrie ca ceva probleme personale, de familie parca si  ca nu mai poate ajunge, cu scuzele de rigoare. ce sa zic, eram in locatie pe care am platit-o, asa ca am plecat frumos acasa.

Nu o fi teapa daca m-a anuntat, dar eu mi-am modificat programul, am facut drumul, am platit locatia si am ramas cu ochii in soare. Eu unul nu o mai caut ever si ca sa evit surprize de genul o sa merg doar la fete care au locatie proprie. De evitat pentru mine, din acest punct de vedere.

PS am citit in alta parte ca problemele cu igiena la anal se confirma. In cazul asta bine ca a anulat!

Link to comment
Share on other sites

Si eu am contactat o luna trecuta, programare cu 2 zile înainte, stabilit ora, dar m a anunțat ca întârzie cca  2 ore și am renunțat eu.

Nu o consider teapa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...