Jump to content

Carmen Floresti - 0740800651 si colega.


birmii38
 Share

Recommended Posts

Am hotarat sa impartasesc si eu ceva nou ... e voorba de dsoara Carmen

Locatie: garsoniera batraneasca, Zona  Paring

Dameza: Bruneta, cam 175 inaltime, sanii medii si un pic lasati, fund bombat si fain, 35 ani (poate chiar are varsta asta).

Atitudine: Calma, binevoitoare, activa in timpul actiunii

Prestatie oral: fara prez  , la normal se misca destul de bine .. fund fain si e curata jos ... poti si ai cu ce te juca pe acolo.

Pret: 150 o+n

 

Nota: subiectiv vorbind .. undeva peste 7-8. Imi spunea ca o sa mai apara curind inca o colega .Bafta

Link to comment
Share on other sites

 

[Attach1][Attach2][Attach3]

 

Salutari! Vad ca colegul birmii 38 mi-a luat-o un pic inainte, din cauza timpului nu am reusit sa dau o recenzie dupa vizita facuta la domnisoara Carmen, care oricum as fii vrut sa fac. Nu vreau sa intru in discutie contradictorie cu tine stimate birmii 38, dar recenzia ta scurta nu prea pusca cu ce am vazut eu. Pe mine domnisoara ma primit in acelasi zii, dupamasa in manastur, pe strada Donath, in spatele studioului radio si tv. In anunturi unde am dat de domnisoara intr-adevar apare in poza intru-un "apartamnent mai batranesc" si am fost placut surprins de faptul ca am fost ghidat intr-o casa cu etaj, micuta dar foarte frumos amenajata. Ultreior am vazut ca pozele vechi au si disparut si din spusele lui Carmen chiar in ziua respectiva intentiona sa faca niste poze noi, care au aparut in data de 18.01.2011 in Piata. Deci pozele pe care atasez acum sunt facute in noua locatie. Deci nu te supara Birmii38 trebuie sa te contrazic dar in data de 16, domnisoara era in locatia noua. Poate ai fost cu cateva zile inainte la Carmen, doar ai intirziat cu postarea! Si asta poate fii o explicatie.

Casuta de nebunii este asezat langa un bloc nou, un fel de zona rezidentiala, pe care unul dintre dezvoltatorii imobiliari au ridicat-o inainte de criza, iar apartamentele sunt goale din cauza crizei!  :D Asta e un lucru pozitiv pentru ca zona e linistita. Apartamentul se afla intr-o casuta care seamana cu "containerele de locuit" din filmele americane. E mica, dar are etaje.Se urca la etajul 1, pe o scara metalica exterioara unde te primeste un living generos, bucatarie si de aici pe o scara interioara se urca la mansarda unde este si locul ostilitatilor.

Carmen m-a primit intr-o rochita scurta si foarte stramta care i-a venit foarte bine pe corpul de gazela si in pantofi cu tocuri! Avantajul rochitei s-a aratat cand a urcat in fata mea la mansarda si am avut o priveliste minunata asupra posteriorului deosebit de frumos si bombat. Deja stiam ca nu am venit degeaba! ;)

Am purtat o discutie foarte relaxata, am fost invitat la dus, intre timp Carmen a pus muzica si a aranjat patul.Cum se vede si din poze, are un corp frumos, e la 1,65-1.70 inaltime, sani nu prea mari dar naturali si un posterior foarte sexy cu putine urme de celulita. Faţa este plăcută, părul o combinaţie de roşcat cu negru si nu foarte lunga. Dinti ordonaţi, desigur sunt puşi, dar avantajul e că nu zgărăie! ;) Per total e un milf, care pentru iubitorii acestei categorii este foarte atractivă. Am inceput cu un oral executat cu prezervativul, eu nu insist să fie neprotejat la prima intrevedere, după care mi-a oferit un lady on top, de o performanţă, care sincer ma uimit. La vîrsta ei se mişcă ca şi o gimnastă şi nu oboseşte repede. Acea poziţie am continuat şi cu ea stând cu spatele spre mine, privelişte extra ordinară şi cred că îi făcea plăcere pentru că căuta şi ea să se aşeze să mai nimeresc şi eu unde îi este bine şi pentru ea. Umectare discretă, ne deranjantă şi deşii era foarte cald, nu a transpirat nici un pic. Are o pusilica frumoasă, cu labi destul de dezvoltaţi şi foarte curată, fără nici un miros neplăcut. M-am terminat la cererea mea cu ea culcată lateral şi "soldatul"  din spate, pentru că puteam să controlez mai bine ritmul, unde a dat din nou semne de plăcere normale, ne teatrale. După acţiune nu m-a grăbit m-a aşteptat să fac din nou dus, am povestit un pic.

Poate pentru unii dintre voi nu e o persoană nouă, parcă am văzut nişte poze care ar semăna cu ea. O să vii le postez şi astea data viitoare.

Per total o experienţă plăcută, la 150 Leus Greus Romanicus (RON) timp de aproape 1 oră cu 1 finalizare, atât mi-a permis timpul alocat plăcerilor lumeşti, dar este şi posibilitatea de 2 finalizări 1 oră pentru 200 RON.

Ca şi notă undeva la 8-9 dar asta e o notă bună, adică o recomand amatorilor de meniuri Happy Milf (happy meal) ;) cu diferenţa că e mai naturală decât meniurile de la Mc Donald`s! Deci pentru cei la care le plac femeile naturale, ne siliconate, bine întreţinute!

Baftă la futut că năcazuri sunt destule! ;D

post-321-15039233561_thumb.jpg

post-321-150392335613_thumb.jpg

post-321-150392335615_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

 

[attach1][attach2][attach3]

 

Astea ar fii pozele care seamănă foarte mult cu Carmen. Nu ştiu dacă sunt ale ei, dar de exemplu când am fost la ea avea tot un aşternut cu imprimeu de blană de tigru. Seamănă bine şi la corp. Aş fii curios de părerea voastră, cei cu experinţă mai bogată să dea un răspuns! Ce nu am scris mai sus e că Carmen are o colegă, care s-ar putea să şi presteze, care pe mine nu m-a atras de loc, în schimb prezenţa sa nu e deranjantă!

post-321-150392335618_thumb.jpg

post-321-150392335625_thumb.jpg

post-321-150392335632_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Salut, strada Donath nu este in manastur este in grigorescu, pe mine ma primit in manastur pe paring in blocul din mijloc, intr-o garsoniera si ma primit tot dupa amiaza asta presupune ca si-a schimbat locatia sau lucreaza in mai multe locatii.Eu m-am simtit bine cu ea dar nu am perceputo atit de fain ca tine,dar gusturile nu se discuta.asa ca Bafta

Link to comment
Share on other sites

Probabil există şi vechea locaţie şi cea nouă, depinde unde se află acolo te primeşte. Este de înţeles pt. că sunt în curs de mutare. Personal mi-a plăcut noua locaţie, e discretă şi nu prea sunt vecini, blocurile noi din zonă sunt aproape nelocuite. Şi scuze ai dreptate am încurcat un pic numele cartierelor. Baftă şi numai bine!

Link to comment
Share on other sites

al doilea set de poze (cel in lenjerie alba), corespunde unei anumite Carmen, care a prestat alaturi de Antonia (ex Silvia 23) intr-un salon din Floresti, cunoscut ca si salon "Manustur" fiindca in trecut fusese in Manastur.

 

 

In acest salon din Floresti a stat maxim o luna!

Link to comment
Share on other sites

Cei drept nu am întrebat-o de colegă sau posibile alte colege şi la al doilea post, adică la al doilea set de poze, am scris despre o colegă care a fost prezentă:"Carmen are o colegă, care s-ar putea să şi presteze, care pe mine nu m-a atras de loc, în schimb prezenţa sa nu e deranjantă!"

Când am fost primit ea stătea la parter în living şi în bucătărie şi gătea şi se uita la televizor. În afară de saluturile fireşti la sosire şi la plecare nu am schimbat cu ea nici o vorbă. Era îmbrăcată în training şi ca trup şi faţă este o domnişoară comună, putem spune chiar ştearsă. Nici culoarea părului nu am reţinut, parcă era o nuanţă de blond.

Link to comment
Share on other sites

Am vizitat eu acest cuib.

 

Am sunat la numarul de telefon si am fost invitat la o adresa de pe strada Donath , dincolo de Casa Radio - cartier Grigorescu.

Apartament cochet pe 2 nivele in care se fumeaza mult si poate fi deranjant chiar si pentru fumatori. In locatie se afla Carmen impreuna cu o colega blonda, masiva fara sa fie totusi grasa.

Am ales-o pe Carmen, 150 RON o finalizare O+N si am purces la mansarda.

 

Baia ok, prosop ok.

Doamna are un corp ok pentru un MILF, fata tradeaza varsta undeva catre 38-40, fumatul ne ajutand nici el la ten. Ca si figura nu este o frumueste, dar nici dizgratioasa. Era imbracata cu o rochita scurta, la fel pe scarile catre mansarda expunea popoul bombat. Ajuns sus am sugerat ca i-ar sta mai bine cu ciorapi cu banda plus o rochie mulata si spre surprinderea mea mi-a spus ca poate sa se echipeze. Am facut dus amandoi, pe rand.

Oralul e ok-ish dar foloseste pre mult dintii, fapt care pe mine ma deranjeaza. In rest ok, atentie la oo si zonele limitrofe.

La normal se misca bine, o experienta placuta.

Accepta 69, limbi, etc.

 

Legat de pozele de pe aici, are o burtica ce nu se vede in poze - pe mine nu m-a deranjat.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 5 months later...

[Attach1][Attach2][Attach3]

 

Carmen s-a intors in Cluj de pe meleaguri nemtesti unde a reprezentat tara noastra intr-un puff din Munich.

 

Numar nou de telefon: 0740800651 ( 0740.800.651 )

Oferta este aceasi, 150 RON / numar sau 200 de RON ora - doua finalizari.

Locatie noua: Floresti in zona sensului giratoriu. Apartament cu doua camere, curat si suficient de spatios, intr-o mansarda ridicata peste un bloc vechi de 3 etaje. Baie curata, gel de dus masculin prezent langa cada. Nu am primit slapi dar nici n-am cerut. Prosop curatel, apa calda din belsug.

 

Are o colega 21 de ani, miniona, ochi verzi sau albastrii, nu am observat exact. E destul de comuna si nu am incercat-o. Silueta standard pentru o minona, nimic in plus sau in minus.

 

Fata: M-a intampinat intr-un neglijee rosu care ii venea bine si lasa sa se vada fundul frumos ascunzand totodata o cicatrice pe abdomen. S-a vopsit blonda, dupa cum se vede in poze, in rest e la fel cum era cand ne-a parasit in Martie, poate putin mai bronzata. Pentru datele antropologice cititi cateva posturi mai sus, nu le mai insir inca o data.

 

Servicii: am ales una bucata finalizare 150 RON. Am avut parte de conversatie placuta si destul de lunga, relaxata fara ochi pe ceas, masj scurt de relaxare, oral nepro bine executat, atentie la oo si tendinte de DT, penetrare normala in pozitii la alegere (nu comenteaza la acest aspect). Totul a durat door to door undeva la 1 ora si 15 minute. Am facut dus si dupa si am mai stat la o tigare.

 

Recomand pentru cei care doresc o experienta MILF cu o femeie cu atitudine ok si corp decent pentru varsta ei (eu zic catre 40)

 

Punct minus - drumul pana in Floresti, dar asta pentru unii nu e o problema.

 

Bafta din plin.

5218_d70e33634790090eb1e7270b30abd39b601224fc.jpg

5220_18b8eb509f1c44743e439e7adc39ade8412e71f8.jpg

5222_adcffdffdaa490b1abccad139e718b54f3e00dfd.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

[Attach1][Attach2]

 

Asa suna anuntul in piata-az.ro:

 

masaj erotic non-stop cu oferta !!!!!!    Esti excitat? Vino si elibereaza-te in cele mai frumoase moduri la un masaj erotic, cu o bruneta speciala cu sanii marii!!! Merita sa incerci!!! Cer si ofer seriozitate si discretie maxima!!! Deplasarii la hotel sau domiciliu!!!  Judet: Cluj

Oras: Cluj-Napoca

Email: deni_sexy75@yahoo.com

Telefon: 0740800651 ( 0740.800.651 )

 

A fost cineva respectiv a chemat-o cineva acasa?

post-439-150392347062_thumb.jpg

post-439-15039234709_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Mersi. Desi am cautat dupa nr. de telefon n-a fost gasit nimic. Ciudat.

 

Deci se pare ca doamna asta inca n-a fost testata.

Pe doamna profesoara Carmen a chemat-o deja cineva acasa? Floresti imi este prea departe.

 

Jockey: Da, si Carmen a schimbat numarul de telefon. E cam departe Floresti, dar nu stiu daca doamna presteaza in deplasare.

Link to comment
Share on other sites

Si Carmen si Denisa presteaza la domiciliu,am fost cu Denisa,mie personal mi-a placut mai mult decit Carmen.Cu asta mica mai poti negocia dar cu Carmen nu prea  sau eu nu am reusit.Da intradevar sta in floresti de la sens in dreapta.Bafta

Link to comment
Share on other sites

Concret ce ti-a facut, negociat la cat?

Vizite la domiciliu, hotel, pensiune deci nu face? (Sau tu cu domiciliu la care domiciliu te referi? Al lor sau a futacului?) Ca in anunt asa se falesc ambele.

Link to comment
Share on other sites

Trecut acu 2 zile prin Cluj, vizitat, futut.

Initial am avut o mica problema deoarece numarul din titlu e folosit mai nou doar de colega tanara care, binevoitoare, mi-a dat si numarul lui Carmen adica 0753514274 ( 0753.514.274 ), asa ca dorinta mea de a intalni o milfeta adevarata s-a materializat. M-a asteptat pe tocuri f inalte(saboti cu talpa transparenta ;D ) si o rochita foooarte scurta, parca neagra.

Punctele forte sunt: corp foarte bine intretinut pt varsta ei, cu un posterior de milioane si sani f frumosi cu sfarcuri supererectile :P , atitudine foarte buna, vopsita blonda recent, te simti ca un actor din filme porno anii 70-80 in timpul actiunii, seamana exact cu genul de femei promovate atunci in industria filmelor destinate adultilor. Are manichiura si pedichiura extrem de ingrijite, un tatuaj nou pe laba piciorului de care pare mandra si care pare mai frumos decat majoritatea vazute de mine. Nu sunt un fan al tatuajelor, dar acesta si cele ale Cristinei din Tg Mures arata chiar bine.

Actiune care se petrece din pacate pe canapeaua din sufragerie, impreuna cu o catelusa care din cand in cand te mai baga in seama. Oralul e facut cu mare atentie la cuibarul cu oua dar e uscata in gura ca iasca, chestie nu foarte placuta. Pare a avea proteza totala care ar necesita schimbata, dar nu are vreun miros suspect in gura, e foarte curata, ca si zona intima dealtfel. Futaiul de mare clasa, am avut impresia ca-i place cu adevarat, te simti realmente bine cu ea, se implica.

Un numar, 200lei o ora si ceva.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...