Jump to content

Andreea, mentionata de Raz pe forumul pierdut.


treidedoi

Recommended Posts

Este o descoperire mai veche a lui Raz. Numarul a fost trimis pe PM mai demult, eu am verificat-o iarna asta.

Negociat 100 euro sedinta de 2 ore.  Locatia, la o prietena a ei intr-un bloc pretentios de garsoniere pentru inchiriat. Prezenta fizica destul de ok, probabil cu urme de conlocuitori nu neparat deranjant. Prestatie foarte buna schimbat multiple pozitii, cam tot ce-ti trece prin cap mai putin anal. Destul de kinky ca pentru cel putin o ora, prietena ei era in bucatarie si a intrat de cel putin 2 ori peste noi, ultima oara cand a plecat.

Multumit, dupa 1.5 ore terminam dar aflu cu stupoare ca daca as mai fi vrut nu s-ar mai fi putut o finalizare, un prim semn de intrebare.

Aranjam ca data viitoare sa participe si colega la dezmatul nostru. Dupa aprox. o luna, trec din nou prin Constanta, o sun, aranjam o intilnire in 3, 6 milioane (negociate de la 8 cerute initial) sedinta cu amindoua.

Desi din nou a fost o experienta interesanta, desi fetele nu au conlucrat aproape de loc intre ele, am ramas usor dezamagit pentru ca dupa prima ora, in care m-au finalizat de 2 ori nu au mai vrut sa continue desi sedinta ar fi trebuit sa dureze mai mult.

Link to post
Share on other sites

E garsoniera donsoarei T. mai frumoasa decat Andreea, genul educatoare.

100 EUR/2 ore, 200 EUR/noapte bucata si 300 EUR impreuna.

Fetele sunt foarte misto si se combina la mai multe dupa ceva vreme.

Link to post
Share on other sites

Pacat ca sunt destul de scumpe, oricum pe praful ala din Constanta nu prea ai ce sa faci. Tina oricum nu este la fel de ddc ca si Andreea. Oricum pare ca nu si-au facut un job din asta, mai degraba cred ca sunt niste bani care vin din cand in cand. Nu au nici un fel de anunt. Oricum Andreea m-a descusut destul de mult de unde am numarul.

Link to post
Share on other sites

Am sunat-o si eu acum ceva vreme pe Andreea si fiind plecata din localitate m-a redirectionat catre Tina. O garsoniera frumoasa la parterul unui bloc in apropiere de benzinaria Primo. Mie nu mi-a placut. Tina are cam 160 si nimic spectaculos din punctul de vedere al aspectului. N-as intoarce capul dupa ea pe strada. Ca tehnica e in regula, oral neprotejat, normal, destul de implicata. Am cotizat 400 pe 2 finalizari cam 1,5 ore. Raport pret calitate total nesatisfacator. Pe Andreea nu am vazut-o insa Tina mi-a zis ca e mai scunda (deci sub 160) si mai slim ca ea.

Concluzie

locatie 9,5

aspect 5,5-6

prestatie 8

Eu nu ma mai intorc.

Tico

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...