Jump to content

(V) Sara ex Adriana - 0763566892 Decebal


ass lover
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor!

Acum doua zile m-am hotarat sa incerc ceva nou si am ales anuntul acesta: "ADRIANA 30 arunca-ti putin privirea pe pozele mele. Sunt blonda, ochii verzi, fund bombat, nimfomana inraita: oral cu fin, normal apasat si anal adanc, oral, normal ,fisting (anal 50 L)". Am sunat, mi-a raspuns o voce placuta care mi-a dat toate infomatiile necesare. Locatia; primul bloc langa liceul Sincai, dupa magazinul Mic.ro.

Zis si facut. Am sunat la usa si mi-a deschis blonda din pozele postate pe AT la anuntul respectiv. Inalta, bine facuta, dar cam uratica la fata, dupa gusturile mele. Inainte sa incepem, mi-a cerut ceva ce nu am am mai intalnit pana acum: sa ma examineze sa vada daca sunt OK din punct de vedere medical ! Eu am zis ca nu am nimic impotriva, dar ca ar fi bine sa ma spal inainte. Ea a zis ca nu e bine, ca trebuie sa fiu asa cum sant, in caz ca exista vreun miros neplacut care poate sa tradaze existenta unei boli venerice! Mi-a deschis slitul, l-a scos pe ala micu afara, l-a examinat cu atentie (inclusiv pe canal), l-a mirosit, a mirosit si chilotii, dupa care m-a palpat in zona de langa ala micu, si s-a declarat multumita! M-am simtit ca la vizita medicala si a trebuit sa fac ceva eforturi ca sa realizez ca totusi eu eram acolo ca sa fut, si nu ma dusesem la doctor. Mi-a spus ca are prietene din domeniul medical care au invatat-o ce trebuie sa caute pentru a depista o boala venerica. Am trecut la treaba, a inceput cu un oral destul de bun, am pus-o capra si i-am tras-o la ochiul maro pana mi-am dat drumul. In timp ce i-o trageam am pus-o sa se frece la pasarica, chestie care i-a placut, conform celor spuse de ea la sfarsit.

Am dat 100 RON pentru o finalizare si am plecat, multumit ca am dat la buci si am si aflat cu aceasta ocazie ca sunt sanatos !!! Daca vreti un consult medical care sa se finalizeze cu impularea asistentei, va sfatuiesc sa o sunati.

Succese mari si tari

 

[attach1] [attach2] [attach3]

post-1413-150392339377_thumb.jpg

post-1413-150392339382_thumb.jpg

post-1413-150392339384_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • lovefuck

    10

  • gerontosaurusRex

    7

  • TomaDaniel

    4

  • pompierul

    3

Guest albandi

"... am plecat, multumit ca am dat la buci si am si aflat cu aceasta ocazie ca sunt sanatos !!! Daca vreti un consult medical care sa se finalizeze cu impularea asistentei, va sfatuiesc sa o sunati."

Am ras cum de mult nu am mai facut-o  :D :D :D :D :D :D

ca parte practica inteleg ca nu ai incercat fisting-ul?

 

Link to comment
Share on other sites

Pentru albandi: Da, pasajul este tare, am avut un moment de inspiratie literar-umoristica. Fisting-ul nu l-am incercat, deocamdata nu face parte din pasiunile mele.

Pentru gerontosaurusRex: Pozele sunt ale ei. Dupa cum vezi, din poze nu arata rau, asta m-a atras si pe mine.

Link to comment
Share on other sites

Nu e ea.  Pt mine e o mai veche "cunostinta"....pe atunci a fost ok

 

 

Acum subscriu la ce a spus asslover. Eu, "am picat" testul....m-am simtit ca in scoala generala la inspectie....nu am mai ramas. Pana una alta, inainte sa ceara ea asa ceva...ar trebui ea sa prezinte analizele la zi daca tot are pretentia la un astfel de control. Pt mai multe detalii, intrebati -ma. (dar pot face referiri doar la prestatia ei din trecut)

Link to comment
Share on other sites

Pana la urma nici eu si nici soricelul nu ne-am lamurit, este una si aceeasi cu Adriana de la casa de pensii, sau nu?

@ass lover nu ne-ai lamurit cu nimic, ce ai vrut sa spui cu: "Pozele sunt ale ei. Dupa cum vezi, din poze nu arata rau, asta m-a atras si pe mine.", nu am inteles nimic, la care poze faci referire?, intrebarea noastra era daca este una si aceeasi cu cea de aici: http://www.ddcforum.com/index.php/topic,11229.msg68032.html#msg68032.

 

@Black, nu ne-ai lamurit cu nimic, cel putin pe mine m-ai debusolat total, ce ai vrut sa zici cu, te citez: "Nu e ea.  Pt mine e o mai veche "cunostinta"....pe atunci a fost ok"?, te rog detaliaza.

   

   

Link to comment
Share on other sites

@gerontosaurusRex& soricelul...Sorry guys, retrag ce am spus in legatura cu pozele. Pozele astea de la mare m-au indus in eroare...acum m-am uitat mai cu atentie si nasul ala mare gen gogosar e inconfundabil...deci pozele sunt ale ei si cele de la mare, si cele din anunt. Nu am cunoscut o sub numele de Adriana, eu am prins o cam acum un an jumatate (cred) intr-o locatie Panduri intersectie cu 13 Septembrie, dupa care am crezut ca a disparut. La cerere pot face si review(pt prestatia de atunci) dar nu stiu cat mai este de concludent acum, a trecut cam multicel de atunci.

Link to comment
Share on other sites

Salutare

Pozele de pe plaja sunt ale ei. Am uitat sa va spun, dar mi-a zis ca e mai veche in meserie, dar dupa o pauza de aprox. 7 luni si-a reluat activitatea.

La Multi Ani tuturor !

Link to comment
Share on other sites

@Black: nu ţi-ai dat seama la început că e ea fiindcă şi-a schimbat (în bine) înfăţişarea de când au fost făcute pozele pe plajă. Acum e tunsă scurt şi mult mai aranjată.

 

@ass lover: nu lucrează tot timpul, deci dacă o prinzi în activitate, norocul tău, dacă nu...

 

Un An Nou mai fericit şi măreţe realizări în întrecerea socialistă la orizontală  :P;D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Dupa lupte seculare care au durat aproape un an, am reusit in sfarsit sa ajung si eu astazi la Adriana.

 

Inarmat cu o cutie de bomboane, am ajuns in fata scarii de unde mi-a comunicat codul, etajul si apartamentul.

 

In fata liftului stateam si ma uitam ca curca-n lemne ca nu stiam cum dracu se deschide usa liftului, avea clanta  ;D .

In fine ajuns in fata usii aceasta se deschide iar fata statea ascunsa dupa usa de ma si speriasem ca nu vedeam pe nimeni, dar pana la urma un capusor blond apare de dupa usa.

 

Fata era imbracata in niste chilotei negri sfoara, sutien negru si pe deasupra ceva ca un furou ii zic eu mai batraneste asa, tot negru ca de voal transparent si ciorapi cu banda negri.

 

Fata subtirica foc si foarte inalta fata de 167 ai mei ea era aproape de 180 pe tocuri, niste ochi mari si frumosi nici albastri nici verzi, coafata frumos, una peste alta mie mi-a placut foarte mult cum arata.

 

I-am inmanat cutia de bobo si ne-am pupacit prieteneste.

 

Curatenie si ordine desavarsita in toata casa (sufragerie, dormitor, baie si bucataire).

 

M-am dezbracat in sufragerie unde mi-a inmanat un prosop mare uscat si curat si am purces la baie, unde este un singur gel de dus care mirosea foarte frumos,

 

Revenit de la baie, am inceput sa o dezbrac in drum spre dormitor, unde in final a renuntat si la pantofii buclucasi, pentru ca acum aveam cam aceeasi inaltime doar ca ea avea cam 5 cm in plus fata de mine.

 

Am inceput cu FK continuat cu pupaturi reciproce ea pe Nelu al meu eu piersicuta ei care arata foarte frumos ca o garoafa, epilata total, si foarte curata.

 

Fata este foarte timida si foarte ascultatoare, asa ca am rugat-o sa-l echipeze pe Nelu al meu cu pelerina de ploaie si am trecut direct la un anal ca la carte, fata participa te trage in ea si pare ca ii place.

Terminat in pelerina si trecut la dus.

 

Pauza de tigara si pepsi, fata are pregatite doze mici de de pepsi cola si altele.

M-a intrebat daca nu imi este foame si daca vreau sa mananc ceva, m-a imbiat cu de toate nu mai tin minte ce, dar am refuzat politicos caci nu imi era foame.

 

Dupa pauza am revenit cu ea in dormitor unde am trecut la acel fisting care imi statea pe creier de atata amar de vreme, voiam sa vad cum il face ea, si spre surprinderea mea chiar ii face placere, ceea ce mi-a facut si mie placere sa vad ca ii place si nu este numai de reclama.

 

Dupa asta am vrut sa plec dar m-a intrebat daca nu mai vreau si altceva, eu nu prea mai voiam nimic dar m-a imbiat cu un oral neprotejat de mare clasa cu mare atentie si zonelor adiacente si mai ales outelor mele batrane.

 

Fianlizat oral si dups la baie incarcatura.

 

Dus scurt, imbracat si plecat da nu inainte de a da un "telefon" care a fost de fapt doua mici fotografii pe furate pe care le pun aici.

 

I-am lasat 200 din proprie initiativa pe un raft din biblioteca sa zic asa din sufragerie, pentru o ora si zece minute, dar cred ca puteam sa stau si mai mult caci nu se uita la ceas nu te grabeste.

 

  width=100 height=75http://img183.imagevenue.com/loc407/th_723229289_ABCD0005_123_407lo.JPG[/img] width=100 height=75http://img226.imagevenue.com/loc558/th_723230364_ABCD0006_123_558lo.JPG[/img]

   

  width=75 height=100http://img225.imagevenue.com/loc840/th_809341307__0039_123_840lo.jpg[/img] width=75 height=100http://img109.imagevenue.com/loc230/th_809343222__0200_123_230lo.jpg[/img] width=91 height=100http://img152.imagevenue.com/loc98/th_809346374__0216_123_98lo.jpg[/img] width=100 height=75http://img253.imagevenue.com/loc141/th_680934997__0218_123_141lo.jpg[/img] width=100 height=75http://img184.imagevenue.com/loc829/th_809352619__0224_123_829lo.jpg[/img] width=100 height=75http://img275.imagevenue.com/loc424/th_809354533__0225_123_424lo.jpg[/img] width=75 height=100http://img296.imagevenue.com/loc80/th_809358874__0229_123_80lo.jpg[/img]

   

Link to comment
Share on other sites

Tatuajul ala nu imi spune mare lucru, dar imi aduc aminte de "inspectia" instrumetarului personal facuta Adriana inainte de a intra la "aparate". Tin minte ca lucra cu o duduie pe care personal am declarat-o frigida sau lesby 100% (din prisma reactilor avute in timpul momentelor intime ale trio-ului format)

Am relatat experienta destul de pe larg la vremea respectiva, pe defunctul forum. Daca vre-un admin regaseste relatarea mea (in masura in care o mai considera utila), o poate pune aici.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest soricelul

Actualul numar la care o putem gasi: 0721024722 ( 0721.024.722 )

Cel consacrat este asociat acum anuntului in care marketeaza amorul in trei, impreuna cu o prietena.

Link to comment
Share on other sites

am vizitat-o si eu pe Adriana...si pot sa spun ca mi-a placut foarte mult

 

cel mai bun raport pret calitate de pe piata  - dupa mine

 

locatia : pe Gheorghe Sincai aproape de Timpuri Noi

 

mai are o colega, m-a intrebat dc as vrea sa intru cu ele la show, numai ca fata respectiva chiar nu mi-a placut deloc...

 

tipa e foarte curata , la inceput parca eram la doctor nu la curve,  am avut si eu parte de examenul mentionat mai sus...

 

prestatia - foarte buna - totul - oral, normal , anal facute foarte bine si cu implicare totala

 

nu prea mai am ce sa adug la ce s-a scris

 

eu sigur am sa mai revin la ea

Link to comment
Share on other sites

Guest blackman

Am trecut si eu de curand pe la Adriana, si zic tot numai de bine.

M-a asteptat imbracata in rochita neagra din niste poze de mai sus si pe tocuri inalte, si in costumatia asta arata chiar binisor: picioare lungi, fund si solduri de milf. Pacat ca nu are sanii mai mari si ca nasul o "strica" la fata.

In rest, prestatia a fost remarcabila: oral rough (mie imi place stilul asta), cu deepthroat prelungit pana ii da lacrimile, umed si cu atentie la zonele adiacente.

Normal cu implicare maxima, ne-am futut de parca in 2012 chiar ar veni sfarsitul lumii. Iar analul mie mi s-a parut foarte bun, desi este larga (asta am vazut mai tarziu) isi controleaza foarte bine muschii din zona, si chiar te invita sa i-o bagi cat mai tare si adanc. Am finalizat in prezervativ cand eram adanc de tot in curul ei.

Dupa o foarte scurta pauza am incercat si fistingul cu care se lauda in anunt, si pot sa afirm ca este absolut real. Cu grija si perseverenta, manusa chirurgicala pe mana si mult lubrefiant, mana mea a disparut cu totul inauntrul ei. Surpriza a fost cand mi-a recomandat sa fac acelasi lucru si in cealalata gaura, unde fistingul a fost aproape total (am bagat toate cele 5 degete stranse, poate daca perseveram intram cu totul si acolo...). De-asta spun ca totusi isi controleaza bine (inca) muschii din zona, pentru ca la anal te-ai astepta sa dai in gol stiind ca practica fisting anal la nivelul asta.

Desi trecuse ora, tipa nu se dadea la o parte din a incerca inca o finalizare, l-a reuscitat pe-ala micu' intr-un timp record, insa asta insemna sa abuzez prea mult de bunavointa ei. Asa ca am amanat finalizarea pentru data viitoare...

 

PS. Pot sa spun ca prefer "obsesia" ei pentru igiena, decat nesimtirea de prin alte parti.

Concluzia mea: raport foarte bun prestatie/pret, atitudine si deschidere fata de dorintele clientului la cote foarte inalte. De revenit!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Atras de review-urile placute ale anteriorilor mei am purces acum cateva zile...

 

Locatia:

Intre Timpuri Noi si Sincai, cum se vine de la Timpuri Noi spre Sincai pe partea dreapta, a doua trecere de pietoni , blocul care este intre blocurile de la strada.

 

Apartament:

2 camere + bucatarie daca nu ma insel , unde sporovaiau de zor cateva fete

Curat, ok, nimic spectaculos

Mi-au fost inmanati papuci la intrare

 

Fata:

Nu este pe gustul meu , am incercat sa o plac dar no way

Sanii lasati rau

 

Prestatia:

S-a chinuit dar nu mi-a placut ca aspect asa ca...nu am ce sa mentionez spectaculos

 

Plusuri:

Te curata pe pula cu servetele cu alcool, macar incearca sa tina curatenia si sa vada daca te eschivezi sau te doare , nu a fost cazul meu ca ma stiu curat.

Adica e curata si ea, nu miroase & stuff.

 

Minusuri:

Restul...

 

De revenit:

Nu personal

 

Spor!

 

@Joe, detaliaza rogu-te, toate detaliile de la capitolul "restul", unde ai adunat constiincios ceea ce nu ti-a placut pe parcursul vizitei. Ne-ar fi de mare folos.

Soarece

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Stimati confrati, Adriana iar este singura, s-a despartit de Andrada si Loredana, s-a mutat intr-o garsoniera pe Splai intre Timpuri Noi si Camera de comert, pe la jumatatea distantei.

Am vorbit cu ea acum si am aflat aceste amanunte.

Am sunat-o dupa ce am vazut pozele din anuntul din AT de acum cateva minute, poze care m-au intrigat dar si amuzat.

Am intrebat-o despre ele si mi-a raspuns ca ne invita la masa sa o servim natur ;D .

Iata si pozele.

Felul I ciorbita                    Felul II fripturica                  si desertul

[attach=1][attach=2][attach=3]

post-17-150392342962_thumb.jpg

post-17-150392342964_thumb.jpg

post-17-150392342968_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

[attach1] [attach2] [attach3] [attach4] [attach5] [attach6] [attach7] [attach8] [attach9] [attach10]

post-141-150392344761_thumb.jpg

post-141-150392344764_thumb.jpg

post-141-150392344766_thumb.jpg

post-141-150392344768_thumb.jpg

post-141-150392344771_thumb.jpg

post-141-150392344773_thumb.jpg

post-141-150392344775_thumb.jpg

post-141-150392344777_thumb.jpg

post-141-150392344779_thumb.jpg

post-141-150392344782_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...