Jump to content

Inna - 0758944663


energie
 Share

Recommended Posts

Fata asta am gasit-o pe escortecuj.ro (inna, cu doi de n), nu postez poze, pentru ca poate fi vazuta de oricine vrea, e londa, 172, 62 de kg, dupa date pare mai robusta, dar realitatea confirma pozele. Am sunat-o cu o zi inainte, mi-a zis cam cand e disponibila a doua zi, dupa aia am stabilit intalnirea. Sta pe calea Baciului, intr-un boc cu regim hotelier. E putin mai greoi, pentru ca trebuie sa coboara fata si sa te lasa inauntru, din cauza ca liftul functioneaza cu card.

Sa ne intoarcem la detaliile mai importante, preturile, 200 o finalizare, jumatate de ora, 400 o ora, doua fin, am optat la prima versiune. Fata nu era nustiu cum imbracata, a dat jos halatul ce era pe ea, are un tatuaj mare pe buri, cu o striptoza, daca te saturi de uitat la ea, poti sa te indeletnicesti cu opera de arta ca aiaare sanii mai mari :P

Cum am zis mai sus, fata arata ca pe poze, poate fi confirmat varsta de 21 de ani, unghii frumoase, dantura completa, piele de solar, blonda cu extensii, sani mijlocii, cu sfarcuri erecte. Am cerut-o sa-si ia tocurile de pe poze si o portjartiera, ceea ce a facut cu placere, puteam chiar sa si aleg din vestimentatii. A inceput cu un oral, are pierce in limbe, pe care o foloseste cu mare placere, in unele clipe am simtit chiar si durere... dar era destul de placut. Nu a tinut mult, nici nu era nustiu ce, dar era neprotejat, si placut. Inainte de normal am dat un tur si pe la pusilica, era frumoasa, gustoasa, epilata, cu o vasta umectare naturala, si cu niste gemete usoare si pozitionare a capului meu cu mana sa mi-a exprimat ca ii place.

La normal compenseaza tot, am facut vreo 10 pozitii, avea initiativa, din cand in cand danseaza tentant, te invita sa stati pe picioare, se umecteaza foarte bine, si nu plange la nici o pozitie, ba chiar te incurajeaza.

La final am dat drumul in gura, da trebuie sa mentionez ca tot vroia sa ma convinga sa dau drumul in cauciuc cand e inauntru sau pe corp, dar eu nu ma lasam, ca asa ne-am inteles la inceput, oricum, cand o ia in gura cu piercul ala, e foarte tentant...

Deci eu recomand, e intr-adevar piperat 400 pentru o ora, dar fiind posibil si 200 pentru o finalizare, merita...

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Salut tuturor.

După cum sună anunţul este destul de ispititor "vreau sa mi te abandonezi total, sa fii sclavul trupului meu, sa zbieri incontrolabil de placere, poze reale 100%", dar după vizita făcută damicelei vreau înainte de detalierea faptelor să fac nişte remarci care sunt bine de ştiut celor care vor s-o viziteze. Şi anume zice vreau sa mi te abandonezi total,aici aveţi mare grijă ca eu am pus botul şi am rămas abandonat, de ea binenţeles, să fi sclavul trupului meu, aici are dreptate eşti sclavul ei pentru că nu permite aproape nimic ce sărut ce atingeri la câţi de nu îţi spune eşti cu adevărat sclav, sa zbieri incontrolabil de placere, da îţi vine să zbieri după bani nu de plăcere pentru că implicare nu este deloc, poze reale 100%, aici da pozele sunt reale dar mă gândesc că a vrut să-i spună de fapt că în realitate arată mai bine, aiurea.

Locaţia fetei este chiar la hotel PANORAMA de pe Calea Baciului aşa că descrierea unei camere de hotel mi se pare aiurea. Am sunat fata şi după vreo trei amânări făcute prin SMS am ajuns la ea. Amânări adunate dau vreo 4 ore să nu  vă gândiţi la câte va minute.

Ajuns în cameră cu fata care coboară după fiecare client pentru că accesul la intrare clienţi se face pe bază de cartelă magnetică, fata începe să-ţi spună servicile pe care le prestează şi anume sex oral neprotejat şi normal protejat pentru frumoasa şi modica sumă de 200 roni pentru 30 de minute o finalizare, şi 400 roni o oră. Nu acceptă sărut, nu aceptă să-i atingi sânii (cică se lasă) şi păcat pentru că are sâni frumosi şi nu acceptă aproate nimic.

Arată ca şi în pozele puse pe site-ul menţionat mai sus nu mai are rost să o descriu în plus vreau să adug tatuajul care nu se vede în poze care reprezintă o femeie îl are în partea stângă.

Prestaţia fetei, cred că am să scriu ce mai scută prestaţie a unei din câte am scris. După achitarea celor 2 milioane un duş foarte rapid ,apropo am fost nevoit (nu nevoit din cauza banilor ci obligat de ea)să aleg doar serviciul de o jumătate de oră, am fost în pat lână ea, ma aşteptat goală. Oral un minut pus prezervativ poziţia lady on top cam 3 minute după care a urmat mirifica întrebare nu te-ai terminat? Elegant încerc să-i explic că nu mă pot exprima în 3 minute ca la 18 ani şi sexul fără preludiu fără să-l codimentăm cu ceva excitant nu prea merge iar şansele ca soldatul să moară sunt mai mari decât să mă termin. Schimbăm rapid poziţia pe la spate pentru că apetitul meu sexual sa dus dracului şi soldatul dădea semne de regres. După 2 minute aceiaşi întrebare la care soldatul cade. Mă întreabă dacă sunt OK. Păi cum dracul să fiu OK dacă mie îmi moare pula din cauza atitudini pe care o afişa spunând că ei nu i sa mai întâmplat de când a început să lucreze în domeniu şi anume o lună şi un pic.

Supărat pe situaţie îi explic din nou ce doresc când mă duc la curve şi să-mi demonstreze ca a înţeles se apucă din nou de un oral mediocru în care mai mult folosea mâna pe care l-am întrerupt intenţionat pentru că mai avea un pic şi-mi rupea pula pentru că era cu ochii pe ceas din cauză că jumatea de oră se duse-se dracului şi eu eram nefinalizat. I-am explicat ca cu o astfel de atitudine nu-şi face clienţi ci îi pierde şi pe cei care vin, iar suma cerută este mare mi-a răspuns destul de obraznic că nimeni nu-i obligă, iar restituirea unei părţi din suma plătită pentru neterminarea serviciului cerut nu ştie şi nu este în obiceiul damicelei.

M-am îmbrăcat rapid nici nu am dorit să mă conducă preferând să cobor pe scări numai să nu mă apuce zbieretul ei din anunţ dar cum am spus mai devreme nu de plăcere ci de ciudă.

Note nici nu pot să îi dau pentru că trebuie să muncească pentru ele.

Nu o recomand nimănui, decât să mai ajung la una ca ea mai bine mă iubesc singur sau prefer să mă duc la saloane de masaj care sunt ultima mea obţiune.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...