Jump to content

Salon Masaj Fleur de Paris - 0748576177


sexpistols
 Share

Recommended Posts

Salon Masaj Fleur de Paris

 

Masaj tailandez si oriental - Rafinament; - Relaxare; - Pasiune.

 

[Attach1][Attach2][Attach3][Attach4]

 

Salon Masaj Fleur de Paris 0727567049 ( 0727.567.049 ) si 0771974583 ( 0771.974.583 )

Nu este o apariţie nouă, pe vechiul forum avea multiple recenzii, pro şi contra. Mi-am amintit de ea, pentru că a apărut recent cu poze noi, mult mai apropiate de realitate. Câteva cuvinte pentru cei care nu au mai citit recenzii despre domnişoara aceasta.

Să nu vă inducă în eroare denumirea de "salon", pt. că dameza primeşte musafirii fiind singură în apartament, în ţinută destul de sexy, din păcate tot aceeaşi de câte ori am fost la ea. ;D Locaţia e un apartament de pe Str.Donath, în spatele blocului cu Banca Transilvania, lângă o şcoală. E curată, mobilată cu gust şi transformată în salon ea ne locuind acolo. Un dulap, televizor+Dvd player, saltea, pat în camera de zii, cum apare şi în poze.

Dameza are studii de maseuză, diplomele fiind aruncate deasupra dulapului. De fiecare dată purta tocuri, care îi stau bine, ea ne fiind foarte înaltă cca 165 cm, dar bine proporţionată, cu sâni fermi şi tari, cum se vede şi în poze. La fel şi curul e destul de tare, cu un tatuaj discret. Nu are burtă, doar un pic de celulită rămasă după sarcină. (Are un băiat.) Ca vărstă se încadrează la categoria MILF (30+). Are un temperament şi un aspect latino.A trăit şi în Spania o vreme. Este deschisă, vorbăreaţă, te întreabă cam ce ai dorii să primeşti de la ea, etc. La prima vizită e foarte precaută, te întreabă despre fiecare coş şi zgârâetură ce găseşte pe tine ca o educatoare sau asistentă şcolară. Dacă s-a liniştit că nu e nimic periculos, se poate şi oral neprotejat, pe care o face foarte bine, cu atenţie la zone erogene, OO, etc. La normal e strâmtă aşa că trebuie tratată ca atare, cu grijă şi cu prealabilă excitare, la care şi ea se implică, masaj la clitoris, joc cu vibrator, etc. Umectare naturală, nu foarte abundenă, dar suficientă. Îi place orice poziţie şi e atentă la reacţiile musafirului.

Cunilingus nu am încercat, dar cred că ar fii deacord. Ce nu se poate, cu nici un preţ este analul.

Nu are mirosuri, face şi ea duş înainte sau cu tine, apoi unge obiectul muncii cu ceva uleiuri afrodisiace, care din fericire nu au miros, lăsaţi-o liniştit să-şi facă ritualul.

Dameza are o singură problemă, de la care ar trebuii să o dezobişnuim, răspunde la apeluri chiar cu "raţa în gură". Cred că dacă îi cer mai mulţi să-şi închidă telefonul, poate o să-i intre în mână. V-aş ruga cine trece pe la ea să îi amintească acest lucru.

În concluzie are o prestaţie destul de bună, peste nota 8 la un preţ convenabil de 100 Ron/finalizare. Dacă stai două finalizări nu prea se uită la ceas, nu te grăbeşte.

Te invită să revii şi chiar te urgentează să mai profiţi de ea, că în curând va pleca în Spania. Poate că pleacă din când în când , dar nu de atâtea ori cum spune ea. :P

Dacă mai are cineva de adăugat să mai completeze!

Salutari

post-321-150392333899_thumb.jpg

post-321-150392333901_thumb.jpg

post-321-150392333907_thumb.jpg

post-321-150392333911_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ce ar mai fi de adaugat e ca are silicoane, daca te uiti atent se si vede o mica cicatrice de la operatie, se poate si normalul neprotejat (asta din spusele ei, personal nu am incercat), dpmdv abuzeaza cu solutiile aplicate pe penis (apa de gura-asa zice ea), insa care nu sunt mirositoare si la care se poate renunta daca asa vrea clientul. La oral saliveaza abundent. Iar cu plecatul imediat in Spania...asa spune fiecarui client, probabil face parte din tactica ei de a te mai atrage cat mai repede la inca o sedinta...

Link to comment
Share on other sites

Am fost si eu la dama in discutie.

La telefon a fost destul de rece si de seaca. Am sunat cu aprox. 45 minute inainte de ora dorita de mine, si apoi din nou cand am ajuns in zona precizata la telefon. La cat de rece a vorbit cu mine prima data ma asteptam sa nu imi mai raspunda a doua data.

Din momentul in care am intrat pe usa insa totul s-a schimbat, a devenit amabila si foarte foarte foarte volubila.

Tinuta sexy in care am fost primit lasa foarte mult de dorit: pantofi cu tocuri in care si-a bagat picioarele asa cum te incalci cu niste papucii de casa, o fustita scurta scurta scurta (asta o prindea bine) si... un sutien. Efectiv un sutien, nu ceva bustiera.

Daca ignoram urmele sarcinii de pe burtica dama arata ok. Draguta la fata, cu un zambet frumos. Asa cum a precizat si colegul de mai sus, 30+, fundul ferm si tare, silicoanele aproximativ ok (sanii stau drepti ca soldatii la raport si prinzandu-i in palma se simte tare 'implantul'), picioarele bine intretinute, pielea bine intinsa.

Am intrat in casa, am discutat generalitati, s-a scuzat pentru cum mirosea in bucataria/holul in care am intrat, pentru ca tocmai facea de mancare (nu stiu ce gatea dar mirosea bine).

Casa era curata, camera unde se duc luptele are o saltea minuscula dupa parerea mea si o canapea (nu a vrut sa folosim canapeaua pe motiv ca e rupta).

Am primit prosop curat, baia era si ea curata, dar cam ud pe jos. Papuci de casa nu am primit asa ca am carat apa dupa mine pe talpi din baie in camera. Fara sa clipeasca a zis ca e ok si a soptit ceva legat de papucii de casa.

Eu am uitat cu desavarsire de bani, si mi-a atras atentia asupra acestui fapt (mentionez ca la telefon nu am discutat nimic despre servicii, plata...). Am depus 100 RON pe o etajera, mi-a multumit si m-a rugat sa ma asez pe saltea.

Povestindu-mi despre plecatul in Spania, despre tatuajul pe care vrea sa si-l faca pe tot spatele si despre copil, a inceput sa se dezbrace si m-a rugat sa ma intind pe spate pe saltea. De la atata vorbarie soldatul s-a plictisit. Mi-a stropit obiectul muncii cu apa cu spirt (evident pentru dezinfectare) si l-a frecat si verificat pe toate partile. Concluzia se pare ca a fost ca totul e ok, pentru ca m-a intrebat daca vreau oralul neprotejat.

Oralul a fost efectuat frumos, corect, nimic spectaculos, s-a ajutat de mana foarte putin. Am apreciat laudele aduse dimensiunii si a insistat sa ma termine asa, nu de alta dar "a mai avut pe cineva asa mare si au durut-o ovarele".

A cedat pana la urma, am imbracat soldatul si am trecut la normal, cu mine deasupra si apoi pe la spate. Geme foarte credibil :). Stiu ca am precizat mai sus, dar trebuie sa ma repet: fundul este ferm si tare :).

Ce m-a deranjat este ca tot la 2 minute ma intreba daca am terminat si intr-o pauza intre schimbarile de pozitii a vrut sa isi ia telefonul langa ea. I-am spus ca sper ca nu are de gand sa vorbeasca la telefon cat timp e ocupata cu mine, si mi-a "explicat" ca asteapta un telefon important. A sunat telefonul in timpul executiei dar nu l-a bagat in seama. Foarte neplacut faptul ca nu l-a pus pe silent.

Am finalizat in caciulita si am primit un alt prosop curat pentru dusul de incheiere.

In timpul dusului am auzit-o vorbind la telefon cu urmatorul client care DEJA era in zona si practic astepta sa cobor eu. Foarte foarte neplacut.

Door-to-door totul a durat 35 de minute. Am fost rugat insistent sa revin, nu de alta dar pleaca in Spania in curand :) si cine stie cand se intoarce.

Pentru suma precizata mai sus a fost ok dar trebuie sa o obisnuim sa isi puna telefonul pe silent... Eu voi insista asupra acestui aspect data viitoare ca o conditie "sine qua non".

 

 

Link to comment
Share on other sites

Si eu am fost la dama in discutie acum vreo 2 luni.

 

  Tot ceea ce sa descris este corect referitor la locatie (mai bine explicat e vorba de blocul din spatele scolii A. Vlahuta de pe strada A. Vlahuta). Dameza arata destul de bine cum sa descris are un fund ferm, sani siliconati cu putina burtica care nu deranjeaza. Eu am stabilit o intalnire cu dansa inainte cu o zi, de obicei imi place sa stiu din timp nu numai cu cateva ore sau zeci de minute inainte. Ma primit la ora stabilita si cand am intrat deja vorbea la telefon cu cineva. Era intr-un halat, purta tocuri. Eu am tinut sa rezolvam partea cu plata inainte sa ne apucam de treaba, am decartat 100 RON (pentru o finalizare timp de o ora) in urma caruia am primit un prosop si ma condus la baie.

 

  Baia e OK, un gel de dus si sapun. Cand am iesit deja sa dezechipat , i-am zis ca as vrea ca sa incepem cu un masaj, adica eu sa ii masez corpul si a acceptat, chiar are un fund tare si sani foarte tari ceea ce mi-a placut. Dupa partea cu masaj a venit si la mine cu ceva apa de gura sau ce era si la aplicat pe soldatel, a inceput cu mangaieri pe soldatel dupa care a adus un prezervativ pentru oral pe care la dat jos dupa cateva minute si a continuat neprotejat. Pot sa va spun ca a fost ceva mecanic, sa ajutat mult cu mana si tot astepta sa ma termin, dar nu a fost, trebuie mai mult decat niste miscari mecanice ceea ce nu mi-a placut, deci in consecinta ii dau nota 4.

 

  La normal am incercat un doggy si un misionar (nu a vrut sa faca lady on top pentru ca nu intra ca nu stiu ce) dar problema e ca nu prea intra, va spun sincer nu sunt un tip dotat (~17CM si nici excesiv de mare in circumferinta) dar nu sa umezit deloc si nici soldatelul nu sa simtit prea bine dupa ce a aplicat apa de gura sau ce a fost, deci pentru prestatia la normal ii dau nota 4. Dupa incercarile respective la normal am trecut din nou la oral unde prestatia a fost tot naspa, dupa un timp m-a rugat sa ma termin in gurita ei si asa am si facut. Dupa un dus, imbracat si am parasit locatia destul de repede.

 

  Vreau sa mentionez ca in timpul prestatiei a raspuns la fiecare apel, am si vrut sa ii zic ca ar fi cazul sa se ocupe de clientul de la fata locului nu de potentialii clienti care ar putea sa vina sau nu. O alta problema deranjanta este ca tot se grabeste dar nu i-am facut pe plac pentru ca ma enervat cu telefonul ei ca tot raspundea la apeluri de aceea am tinut-o in jur de o ora cu oralul, acum daca am platit macar sa faca ceva pentru banii respectivi. O problema si ma grava este ca nu avea numai un prezervativ in casa, ceea ce e destul de deranjant.

 

  Oricum ca si o prima experienta a fost OK. O sa ma intorc la dansa dar acum o sa am alte pretentii si alte asteptari (fara telefon mobil pe parcursul prestatiei, o sa duc eu prezervative sa nu fie problema si o sa ii explic mai in detaliu ceea ce astept de la ea adica un oral de calitate fara sa se grabeasca si fara sa isi utilizeze mana, la normal o sa utilizam ceva lubrifiant si o sa ii propun ca ora sa fie ora adica sa nu se grabeasca sa ma dea afara, mai bine ii platesc mai mult dar macar sa primesc ceea ce vreu).

Link to comment
Share on other sites

am revizitat-o si eu  pe domnita...nu am mare lucru de adaugat, baie corecta, prosop curat, am optat pentru un normal executat protejat, misionar si doggy style, lubrifiat in prealabil. daca folosesti lubrifiant nu mai e asa stramta, aluneca destul de ok ;D ....tipa parea excitata de-a binelea, tot futaiul a fost acompaniat de gemete si momente de placere reciproce...decartat 100 ron la inceput....personal recomand.

Link to comment
Share on other sites

Buna,

 

  as mai avea un comentariu referitor la prestatia damezei. Am citit un review despre dameza pe un alt forum unde cineva a scris ca a avut parte de un normal neprotejat, am copiat numai o bucatica din review (sper ca nu e nici o problema):

 

"Finalizarea  la ea în guriţă care a fost lasată la latitudinea mea mai având opţiunea şi înăuntru datorită faptului ca am prestat fără prezervativ tot la cererea ei motivând că are încredere în mine că sunt un barbat îngrijit şi curat lucru pe care eu nu pot să-l afirm 100% despre ea. ".

 

  Astfel eu zic ca ar fi cazul sa aveti grija cu ea, cine stie cu cati a mai prestat normal neprotejat si ce boli a contactat de la presoanele respective. In consecinta nici nu se pune problema sa ma intorc la ea, nu merita sa risc, oricum acesta este parerea mea personala si las la latitudinea fiecaruia sa decida ce e mai bine.

 

Numai bine va doresc.

 

Link to comment
Share on other sites

da...si mie mi-a propus domnitza sa facem normal ne...pe motiv ca vede ca sunt curat si ca miros bine ;D ....de parca asta ar fi vreun criteriu...eu unul nu o mai vizitez, am fost de 2 ori, mi-a ajuns.

Link to comment
Share on other sites

Parerea mea este ca : nu estre ingrijita, nu este curata, este grabita, nu stie meserie, vorbeste la telefon, nu te serveste cu nimic, WC nashpa nu ai din ce sa alegi, prosop, reuscat si nu curat, slapi sau pantofi ptr dus- plin de ciuperci :)--mai bien fara oricum este vara ), haine aceleeasi de fiecare data sunt ultra si arhi spalate, pantofi cu toc albastrii de 3 ani, lacul pe unghii 2 saptamani, si etc, etc, etc, pe langa asta mai si rupe ritmul in timpul activitatiilor, si are tupeul sa te intrebe :  no cum a fost ?  - NASPA - o cunosc am stat langa ea

 

 

P.S. are doi baieti nu unul, si nu pleaca in Spania ca nu are ce sa faca acolo, decat sa croseteze.

Link to comment
Share on other sites

Buna,

 

  as mai avea un comentariu referitor la prestatia damezei. Am citit un review despre dameza pe un alt forum unde cineva a scris ca a avut parte de un normal neprotejat, am copiat numai o bucatica din review (sper ca nu e nici o problema):

 

"Finalizarea  la ea în guriţă care a fost lasată la latitudinea mea mai având opţiunea şi înăuntru datorită faptului ca am prestat fără prezervativ tot la cererea ei motivând că are încredere în mine că sunt un barbat îngrijit şi curat lucru pe care eu nu pot să-l afirm 100% despre ea. ".

 

  Astfel eu zic ca ar fi cazul sa aveti grija cu ea, cine stie cu cati a mai prestat normal neprotejat si ce boli a contactat de la presoanele respective. In consecinta nici nu se pune problema sa ma intorc la ea, nu merita sa risc, oricum acesta este parerea mea personala si las la latitudinea fiecaruia sa decida ce e mai bine.

 

Numai bine va doresc.

 

Mister83 îți mulțumesc pentru grija pe care ne-o porți, sincer, dar vreau să-ți spun că sunt bine și sănătos cu privire la problema de care ți-ai făcut griji. În privința prestări cu prezervativ sau nu asta rămâne la latitudinea fiecăruia.  Dacă ți-aș spune cu câte am prestat fără protecție probabil că nu ai mai vizita nici o dameză. Și ca o informare să știi că în guriță sunt mai mulți microbi decât în vagin, așa că dacă vrei un oral neprotejat gândește-te și la lucrul acesta.

 

O zi minunată.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

 

 

[Attach1][Attach2][Attach3]

 

Revin cu niste poze noi aparute despre dameza, nu comentez e oricum destul de controversat acest topic. In primul rand multumiri pentru cei care au contribuit, discutia a devenit foarte constructiva. Ati scos la iveala multe chestii, din care cine a priceput vorbele voastre poate sa traga niste concluzii. Eu personal am inteles atentionarile voastre si mi-am schimbat parerea, dar daca am inceput sa scriu acest capitol sa nu o lasam neterminata! (adica Topicul ca dameza oricum se "termina" greu :D ) ... si cum "reclama e sufletul comertului" se vede ca dameza pune mai mult suflet in reclama, decat in calitate... :D ... numai ca pe noi asta nu ne prea incinta! Cu asta eu imi iau ramas bun de la acest topic si nu cred ca o sa mai sciu ceva despre ea. Salutari

post-321-150392334044_thumb.jpg

post-321-150392334047_thumb.jpg

post-321-150392334052_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Dragii mei am fost recent la dameza mai sus mentionata si trebuie sa spun din start ca sunt profund dezamagit.

 

Am vorbit cu ea la telefon urmand ca dupa jumatate de ora sa ajung la locatia cu pricina, deja consacrata.

Am decartat la inceput 100 ron, am fost sa fac un scurt dush( facusem si acasa) mi-a adus prosop curat...slapi. pana aici ok.

Ea nu a facut dush spunand ca a facut inainte, nu se simteau odoruri neplacute si am lasat-o as

Prestatia in schimb lasa multe semne de intrebare sa nu mai precizez ca aspectul din poze e unul si cand ajungi acolo scade cu cel putin doua puncte, are pielea pe burta asa zbarcita, cu vergeturi, silicoanele sunt frumoase dar doar in aparenta in esenta, la pipait nu dau o senzatie frumoasa, ci mai degraba o senzatie ca...lipseste un pic de acolo:). corpul arata bine in poze, in rest, dar carnea pe ea nu este una tare...pare asa un pic lasata. e intr-adevar slaba dar cand eu am fost am simtit par pe picioare...

Parul tip mop, cu extensii si asa sarmos, ruj strident pe buze si un outfit....un pic cu prost gust.

Dar sa trecem la prestatie.

Ma pun pe pat si incepe sa se unga cu un ulei...apoi cu parfum...apoi se spreiaza cu ceva ulei...apoi imi ia soldatul in mana si pe cand cred ca incepe actiunea il spreiaza si pe el cu, spune ea, apa de gura.

Ok...ok.... un pic de turn off dar sa zicem ca trecem peste.

Un oral efectuat....cel putin neprofesionist sau in totala lipsa de chef( ceea ce era si cazul probabil)....doar jumate baga in gura...buzele nu se mulau bine pe instrument cu mana era destul de zgarcita si nu a dat deloc atentie la zonele adiacente...( OO)

apoi i-am spus ca vreau sa i-o dau capra. am pus-o in pozitie regulamentara si am bagat-o din prima,  fara probleme, nu era stramta dar nici extrem de larga...

umezirea s-a produs corespunzator dar gemetele si reactiile ei in pat au fost cele de tip porn star prost platit( mai mult decat fake, si nici expresivitatea fetei nu se corela cu gemetele uneori chiar enervante) si ca miscare e tip scandura...cum o pui asa sta fara initiativa fara nimic.

Continuam activitatea ba prin fata ba prin spate...dupa un timp aud... "noh...nu te termini"...:| tin sa precizez ca de cand am intrat pe usa trecusera cam 15 minute din care 5....sau mai bine au fost pregatirile... am spus ca nu ma termin asa usor sa continuam...mi-a mai luat-o in gura...exact la fel...apoi iara trecem la normal( intre oral si normal sterge penisul si il da cu apa de gura) si ma intreaba din nou daca nu ma termin...incep sa ma enervez si zic ca acuma stau numa de-a dracu... am mai stat inca jumate de ora cel putin in care ma tot intreba si ma tot indemna sa termin si dupa jumate de ora mi-am dat silinta si am plecat profund dezamagit. mentionez ca am facut dus si inainte de plecare, ea a venit cu mine in dus si s-a spalat pe partile intime dar doar atat eu m-am spalat m-am imbracat si am plecat.

la plecare imi spune un" pa iubire, te mai astept"  eu i-am urat spor la treaba deoarece nu trebuie sa fim mitocani  dar la aceasta dameza eu unul personal nu mai merg...veci:)

 

P.S. avand in vedere ca e primul meu post rog mod. sa ma atentioneze daca am omis/ gresit ceva.

multumesc

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

[Attach1][Attach2][Attach3][Attach4]

Lume veche, lume nouă!!! Thai Massage Oriental ( desigur la ouă!) alt=:laugh2http://nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_laugh.gif[/img]

Văzut anunţul cu poze noi şi ce e mai important cu numărul nou, am zis să vă atrag atenţia, pentru cei care „au făcut pasiune”  pentru milfeta aceasta . Pozele vă ataşez, nu mai căutaţi după ele, oricum sunt din Piaţa AZ. Deoarece eu nu o voi vizita chiar Azi, aştept noutăţi de pe teren!( adică de pe „saltea”!)

„Părul tip mop”  de înainte acum e „blondă tip oxidant” cel puţin aşa văd eu. Dacă aş fii mai cinic aş zice :Of doamne, dai semne de cărunţire!? alt=:slap2http://nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_slap.gif[/img] (desigur nu e adevărat!!!)

Take care!

Numerele din topic nu mai sunt valabile, rog moderatorii să le înlocuiască cu acesta: 0748576177 ( 0748.576.177 )

Mulţumesc

post-321-15039235974_thumb.png

post-321-150392359745_thumb.png

post-321-150392359751_thumb.png

post-321-150392359756_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

salutari, am fost in vizita la dameza, dupa locatie e ea numai si-a schimbat lookul, poate cateva tatuaje noi, aceea experienta ca si inainte cu ceva vreme, nimic special, parca  patul mai mic abia am incaput, ea tot asa, cu niste picioare superbe frumos lucrate, sanii tari siliconati, restul ca la orice femeie trecut de 35, important ca incearca sa se mentina in forma, are un aparat de fitnes in camera, poate la cineva ii vin ideei porno, actiunea decurgand astfel, igienizarea de inainte de act dus, m-a dat cu ceva solutie dezinfectant pe pula, apoi dat cu ulei de masaj, trecut la oral neprotejat, a supt-o 5 minute, cu un ritm alert incercand sa ma termine, eu totus am vrut sa lungesc actul, asa ca am propus normal, ea se pune pe spate si imi zice sa i-o dau, upss dar zic ca unde e prezervativul, pauza cauta prezervativul, un pic imi taie cheful, no dar dupa un pic de oral imi revin, pus prezervativul trecut la un misionar, este stramta asa ca nu a durat mult ca am si terminat, ma pregateam la dus, dar ea s-a bagat primul, ciudat am crezut ca eu is oaspetele, in fine ea in 2 minute deja era echipat pt urmatorul client abia astepta sa ma inbrac si sa ma car de acolo, pretul distractie 100, concluzie un fastfuck si cine doreste extrem sex poate incerca si normalul neprotejat cu ea, dar atentie cum am inteles a fost si pe alte meleaguri sa nu fi adus si ceva cadouri...,  pt mine a fost de ajuns vizita pt a 2 oara, spooor la futut

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...