Jump to content

strada Fabricii 0748524117


birmii38
 Share

Recommended Posts

Anuntul luat de pe piata One Line de la sectiunea dame de companie(asta ca sa nu mai fiu atacat atit de tare). La telefon raspunde o voce super volubila(asta daca ai sansa sa si raspunda ca am sunat de mi-a sarit basca)

Fata: inaltime cam 165, poate 58 de kg, simpatica foc si o atitudine foarte buna.Pretul cerut este de 200 lei O<N>A. Am negociat cu ea la 150 ora cu mai multe finalizari. Fata cred ca este relativ noua pe piata, cel putin asa spune ea, eu nu am mai gasit-o prin nici o alta locatie,dar este de exceptie se implica total cred ca este si usor nimfomana ii place sa faca sex la nebunie.Din puncul meu de vedere este cea mai buna tipa care activeaza in cluj la preturi decente.A spus ca este din Bucuresti si este studenta la ceva facultate si ii trebuie bani pt taxe.Ideea este ca eu cred ca merita incercata. Bafta

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 36
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • birmii38

    14

  • Americanul

    6

  • blackbird

    5

  • Brutus

    3

nu stiu daca e acelasi cuib...am fost si eu la o tipa pe fabricii, autointitulata jasmin. mai sta cu o colega blonda, nu-i stiu numele. Experienta mea cu jasmin a fost cea mai de kkt de cand frecventez astfel de activitati. Tipa e pe la 1.60-1.65, sani mici si lasati, coapse destul de generoase, un pic de burtica ceva dinti ciobiti. Am optat pentru o ora la 150 lei tot tacamu. Initial ne-am inteles pentru oral ne si normal pro, apoi s-a sucit ca nu face oralul ne, ca de fapt nu accepta nici sarut. Ok. Am inceput cu normalul, am facut-o misionar cam 10 minute, intrun final ma termin si eu si sa vezi surpriza :o  prezervativul meu se transformase din alb in rosu, iar cearceaful care era pe pat avea o evidenta baltutza de sange din pasarica domnitei. M-am super enervat, am renuntat evident la al doilea numar, am cerut 50 de lei inapoi, iar ea mi-a zis ca nu se poate.  >:( Destul de nervos fiind i-am zis ca nu plec pana nu imi da inapoi 50 de lei, ca oricum pe langa faptul ca a fost doar un numar am mai si avut surprize, dar ea nu si nu. I-am spus, frumos de altfel, ca nu e corect si profesionist din partea ei si ca daca nu imi da ea banii o sa ma duc eu sa-i iau. La care ea a inceput sa isi cheme colega, blonda, spunandu-i sa il sune pe X...nu am retinut numele ca are o problema cu un client. I-am spus ca nu are rost sa ajungem la alte probleme, sa imi dea banii si plec...fara discutii inutile. Nu a vrut, intre timp colega l-a sunat pe X (probabil peste, bodyguard, iubit, amic, habar n-am). Am povestit si cu blonda despre subiect, i-am spus ce s-a intamplat, mi-a zis si ea ca-i pare rau dar asta e politica salonului. Rahat. Evident ca nedorind sa am alte belele am renuntat la bani insa am ramas profund dezamagit de atitudinea unor pizde care pe langa faptul ca nu stiu sau nu vor sa-si calculeze frumos cand le vine ciclu, si sa iasa de pe piata in intervaul acela, mai au si o atitudine de rahat fata de client, fraier de altfel.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Salut tuturora.

 

Îmi propun să o sun şi să stăm la o poveste matinală în speranţa de a stabili o întâlnire în viitorul apropiat în funcţie de disponibilitatea fetei care am înţeles că tocmai s-a mutat. Îmi răspunde o voce pe care accentul o trădează precum că nu ar fi de prin partea locului şi o rog să-mi spună câteva detalii despre serviciile pe care le oferă. Pentru suma de 200 lei oferă sex oral, normal şi anal, dar, întotdeauna există şi un dar, sexul oral neprotejat doar în funcţie de igiena personală a clientului, iar dacă nu corespunde nu oral, nu sărut şi poate că nu nimic, motivând faptul că a existat un precedent de acest gen tare neplăcut şi nu mai doreşte o astfel de experienţă, scuzându-se mereu să nu mă simt jignit de pretenţiile cu privire la igienă. Să mai destind un pic conversaţia şi să-i arăt că nu mă simt jignit şi că nu mă reprezint problemele de ordin igienă personală, o întreb cum de nu mi-a simţit parfumul în timp ce vorbim la telefon explicându-i că noi băieţii am preluat o mulţime de obiceiuri legate de igiena personală de la sexul frumos cum ar fi epilatul, pensatul, manichiura pedichiura şi nu ne mai rămâne de cât să le luăm şi ciclul. Gustând gluma mă întreabă când doresc să trec pe la ea? o întreb când este dispusă şi îmi răspunde că şi acuma. Fiind o oarecare distanţă între mine şi ea îi spun că într-o oră voi fi la locaţia pe care mi-o dă. Pod Terapia ................

Ajuns în faţa locaţiei îmi spume şi numărul de la cameră, şi mă întâmpină în ţinută gri metalizat transparentă cu ciorapi cu bandă de aceiaşi culoare şi goală pe dedesupt. Mă invită să iau loc pe unul din cele două scaune aflate în locaţie, ea aşezându-se pe patul care ocupă o mare parte din cameră în poziţia desfăcut şi începem o discuţie despre viaţă, îmi povesteşte cum a ajuns aici şi despre alte lucruri pe care le întâmpină cu privire la mutat. O întreb dacă corespund din punct de vedere igienic şi ca răspuns primesc un sărut care împreună cu frumosul zâmbet cu frumoasa dantură cu un pic de strungă între incisivi şi plăcutul parfum pe care în emană corpul ei m-a făcut să mă dezbrac în 10 secunde. Tania, este o fată frumoasă, pardon la 25 de ani este o femeie frumoasă permanent zâmbitoare, comunicativă deschisă la orice subiect şi inteligentă.

Am rugat-o să mă însoţească la duş răspunzând că tocmai a ieşit de la duş, iar dacă îi făceam propunerea la telefon ar fi acceptat cu plăcere, plăcere ce mi-o rezervă la următoarea mea vizită. Ieşind de la duş am început un preludiu pe care nu-l mai executasem de prin adolescenţă cu săruturi pătimaşe cu mângâieri reciproce stârnind dorinţa de-a ne iubi aproape de apogeu. Fata se incinge rău şi asta o face să se implice total iubeşte să fie iubită, răspunde aproape instantaneu la orice provocare , o muşc uşor de buze te muşcă şi ea, o săruţi pe lobul urechi, te sărută imediat în acelaşi loc, ce să mai întind vorba totul se petrece rapid şi foarte excitant din ambele părţi trecem la oral pe care Tania îl execută aproape de perfecţiune neignorând biluţele sau anusul, iar când trecem în poziţia 69 fata se aprinde şi mai tare, cu cât este mai excitată cu atât creşte şi ritmul evoluţiei ei. Nemaiavând nici unul răbdare îmbracă soldatul în echipamentul de protecţie şi se lansează într-un lady on top de excepţie asezonat cu săruturi pe gât pe corp în ureche stimulând toti receptori tactili aflaţi la nivelul pieli la maxim. Trecerea la anal se face cu acelaşi prezervativ arătând încă odată dacă este cazul că fata este deosebit de curată. Aici se consumă şi primul ei orgasm la care ma ghidat pentru a-l trăi la intensitate maximă şi care era gata gata să mă facă să finalizez şi eu fapt ce aş fi dorit să se întâmple cât mai târziu. Luându-mi câteva clipe de relaxare am continuat cu poziţia misionar la care şi-a ridicat picioarele ţinându-le cu mâinile poziţie din care am penetrat ambele orifici puse la dispoziţie alternându-le după voia şi plăcerea Taniei. Gemetele, îmbăţişările şi săruturile pătimaşe au dus în final la exprimarea mea care s-a produs prin îndepărtarea prezervativului şi continuarea unui oral în care lichidul seminal a ajuns în guriţa ei, aruncată pe urma la baie sunând că nu poate să înghită clătindu-si gura cu apă de gură. S-a întors în pat şi a continuat cu mângâieri reciproce şi un oral până ce soldatul a murit total, ne-am mai sărutat şi am purtat o discuţie pe tema prestaţiei lăudând implicarea ei şi felul cu tratează clienţii întorcândi-mi complimentele. Am fumat câte o ţigară întrebând dacă nu deranjez cu sederea mea prelungită care se apropia de două ore răspunzând că vreau să-mi petrec toată ziua cu ea? Mai spunând că pot să stau liniştit pentru că pe moment nu are programat nimic.

Dacă ar fi să dau note cu siguranţă ar fi premiantă şi de aceia v-o recomand tuturora mai ales că are nevoie de bani şă-şi plătească facultatea, cred eu.

Deci suma-ţi insistent.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Am avut ocazia sa o vizitez pe Tania toamna trecuta, in ultimele zile in care te puteai plimba pe afara in camasa sau tricou. Dastul de greu am reusit sa imi fac o rezervare, dar dupa cateva telefoane am reusit.

 

De la ea am aflat urmatoarele: lucreaza doar de luni pana vineri si primeste doar 3 clienti pe zi si aloca fiecaruia o ora si 30 de minute pentru intalnire si 30 de minute pauza pentru ea. Insa uneori pauza de 30 de minuteo petrce alaturi de client.  :)

 

Despre locatie nu are rost sa mai vorbesc, spun doar ca era curata si ca desi sunt inalt m-am descurcat in baia minuscula.

 

Tania este o fata draguta, pe la vreo 170, cu sani destul de mari si usor moi, dar nu deranjant.

 

Am avut parte de 2 numere: la primul oral neprotejat, sex normal si un pic de sex anal cu finalizare orala, iar al 2-lea doar oral si normal cu finalizare vaginala (in prezervativ  :) )

 

 

Cateva concluzii:

 

- implicare foarte buna din partea ei in timpul actului sexual, se vede ca-i face placere, inclusiv la anal. Desi initial a zis ca  am sexul cam lung si poate nu reusim analul. dar cu rabdare s-a rezolvat.

 

- timpul alocat pentru o intalnire de 90 de minute este excelent daca doresti 2 finalizari,  nu te simti presat si ai timp sa iti revi dupa prima finalizare. Eu sunt de parere ca ar trebui sa devina standard sedinta de 90 de minute.

 

- pret bun pentru 2 finalizari, avand in vedere ca e inclus si analul - 200

 

- nu a pomenit deloc despre bani pe toata durata intalnirii, i-am dat eu la final

 

- GFE de nota mare, 9

 

- minus: fumeaza

 

 

Concluzia:  o recomand.  Si sper sa mai fie activa.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

salut. colegul Birmii38 sigur ai scris corect noul numar de telefon?am incercat acum sa sun,nu mi-a raspuns..dar dupa un minut ma suna inapoi. vorbesc cu ea,ma prezint,si culmea..spune ca am gresit numarul ! eu insist o intreb ca nu se numeste Tania? si a spus ca nu si ca este o greseala!

oare ce sa fie?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

La Tania am fost de mai multe ori pe vremea cand avea garsoniera de pe Fabricii.  Mereu cu zambeul pe buze, vorbareta si bine dispusa, GFE de nota 10. Prestatia de exceptie, la mine e cu siguranta in top 3.  La anal se vede ca ii face reala placere, manifestandu-se zgomotos, gemete, tipete, injuraturi :D Foarte curata peste tot, pussy frumoasa, gust bun,  FK incurajat, totdeauna imbracaminte sexy, rujata, machiata.  Decartat 200 lei pt 2 finalizari, timp nelimitat, din pacate eram pe fuga mereu si nu stateam mai mult de 60-90 min.

Link to comment
Share on other sites

Mai are anunt ca vine la domiciliu dupa ora 18, insa degeaba. Intra doar mesageria, nu stiu daca ii las nr. ma suna inapoi sau nu. Dar de fapt nici nu vreau asta, pina la urma vreau sa fut cand am chef, altfel m-as putea si casatori.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...

La Tania (0757333881 ( 0757.333.881 )) am reusit si eu sa ajung, dar nu fara peripetii. Am sunat-o prima data vineri pe la 10-11 si am convenit cu ea sa ne vedem pe la 20, dupa o confirmare telefonica pe la 18:00. Ei bine, de la 18:00 pana la 19:00, diva nu a mai catadicsit sa raspunda la telefon, iar apoi am renuntat eu cai am plecat spre Baia Mare. Sambata am revenit cu telefon la duduie si spre suprinderea mea mi-a raspuns si mi-a explicat ca ea de obicei nu programeaza cu atat de mult timp in avans si drept urmare a considerat ca este teapa, asa ca si-a facut alt program. WTF, una vorbim si alta facem?

Nu-i nimic, zic eu, hai sa ne vedem astazi in jur de ora 15:00. Ea ar fi vrut mai repede, dar i-am explicat ca vin din Baia Mare special pentur ea, asa ca este mai greu. Bun, ajung pe la 14:30 in Cluj Napoca, sun dameza si nu stia sa imi explice pe unde este. Intr-un final ne intelegem si imi spune sa o culeg de undeva de pe strada. Ma duc, o iau si dau de primul lucru neplacut: tipa nu are locatie. Ma intreaba pe mine unde sa mergem, ii spun ca nu sunt de prin partile locului, asa ca sa aleaga ea. Ma duce la o pensiune (La Pedro parca) si ma trimite sa iau camera. Aici, a doua bomba: camera e 100 RONi. Cum batusem atata amar de drum doar ca sa fut o pizda laudata, zic hai sa o fac si pe asta.

Platesc eu cei 100 roni ceruti la receptie, ma intorc la masina, iau pizda si urcam in camera. Camera nu e cine stie ce, un fel de motel modest, dar care pare curatel. Fac aici o pauza sa va spun cate ceva despre Tania. Imbracata si cocotata pe tocuri, pare futabila (~170cm), desi da semne ca este cam multa, cu fund cam mare si uratica la fata. Odata data jos de pe tocuri si dezbracata, se observa de pe luna burta, fundul cat casa si celulita. Asadar, nu este nici pe departe atat de agreabila pe cat ma asteptam.

Incepem noi sa ne mangaiem, Brutus al mic se trezeste imediat si deja ma gandeam ca am tras loz castigator, dar fata ma trimite la dus. Cred si eu ca se cam cerea dupa aproape 3 ore de condus, asa ca nu am nimic de reprosat aici. De fapt, ar fi trebuit sa cer eu de la bun inceput o amanare pentru a ma reimprospata. In schimb, ea nu face dus, ci se baga direct in pat. Eh, trec peste asta şi ma bag si eu langa ea. Dau sa o sarut, dar ma opreste ca o zgarii cu barba. Bun, nu-i nimic imi zic, cobor pe gat si apoi catre sani, la care ma opreste iar ca cica erau foarte sensibili in acel moment. WTF? Bun, cobor si mai jos, pe burta, dar nu poposesc prea mult aici din cauza dimensiunilor care nu prea imbiau la sex, asa ca ma duc si mai jos, pe coapse, iar apoi catre savarina. Incep sa ma joc cu limba si cu degetele pe acolo, iar domnita se conformeaza si apar gemetele de rigoare. Imi fac din nou sperante ca urmeaza sa am parte de o tratatie de zile mari, dar fata se plictiseste rapid si de asta.

Asa ca ma intind nitel pe spate sa o las si pe ea la aparate. Incepe un oral neprotejat bunicel, umed, dar fara prea mari artificii. Numai ca in momentul in care observa ea ca Brutus al mic nu mai e tocmai mic, imi intinde prezervativul. In capul meu deja ma gandeam: WTF, parca as vrea sa termin oral primul numar. Dar zic hai sa pun prezervativul, poate vrea sa o fut. Cand colo, o marca dubioasa de prezervative, stau sa ma chiorasc la ele, mai ales ca aveau si o banda dubioasa care trebuia data la o parte. Cand sa il pun, se gandeste ea sa ma invete cum se pune un prezervativ si nu cu gura asa cum mi-as fi dorit, nu prin eliminarea aerului din interior asa cum e recomandat, ci prin tragerea cu degetele de marginile lui si tras peste jucarie ca pe soseta. Intre timp, normal ca Brutus al mic devenise din nou mic. Nu va ganditi ca s-a gandit vreo clipa sa il mai rasfete un pic cu limba sau cu buzele. Nu, nu, s-a intins pe spate zicand ca e prea moale ca sa se urce ea pe mine. Intre noi fie vorba, cred ca si ea era prea mare ca se urce pe mine. Asa ca se intinde pe spate si se asteapta sa o penetrez cu jucaria pe jumate sculata. DAu eu sa o bag, ma opintesc; domnisoara era suficient de larga incat sa intre chiar si asa pe jumate blegita, dar cum nu imi inspira nimic, normal ca s-a blegit in cele din urma de tot. Ce-i  de facut acum. Normal ca nu se punea problema de un nou oral, asa ca se trece la un fel de laba protejata si uite asa opintindu-ma termin in prezervativ intr-un fel de normal combinat cu laba. Naspa, dar naspa de tot!

In fine, ma intind eu langa ea, stam de vorba. Ai ce vorbi cu domnita, este o prezenta placuta din acest punct de vedere, parca ai sta de vorba cu o amica. Dar cam atat!

Trec vreo 10 minute, dupa care incepe sa si plimbe mana pe abdomenul meu si ajunge la un fel de laba timida cu 2 degete. O las sa isi faca treaba in speranta ca isi va pune si limba la treaba. Dar cand colo, nimic! Vazand eu ca nu am sanse sa obtin nimic din ceea ce ma asteptam, o opresc spunandu-i ca ar fi bine sa nu mai continuam. La cat de scarbit devenisemn, cred ca nii Angelina Jolie nu mai obtinea nimic de la mine. Nici vorba sa ma contrazica, era chiar fericita ca a scapat. Se ridica, fuge la dus, dus si eu, iar la final imi cere 200RON.

Asadar, am platit 300RON pentru o laba protejata cu o domnita care se afla la ani lumina de cum ar trebui sa arate o escorta. Sanii sunt foarte misto, nimic de zis, dar la ce folos daca nu m-a lasat sa ma bucur de ei? In concluzie, este cel mai prost raport calitate/pret peste care am dat pana acum. Daca asta este ce are Clujul mai bun, atunci imi este mila de clujeni.

Teapa nu este. Daca ar lua 50RON pe numar si ar include si locatia in banii astia, poate ar merita o descarcare rapida din lipsa de altceva. Dar in conditiile actuale, nu recomand si in niciun caz nu este revenit.

Prezinta toate aspectele care recomanda sa fie evitata: este neserioasa, este multa (trece lejer de cele 60kg mentionate, iar inaltimea de 1.70 este poate cea obtinuta prin folosirea unor tocuri de 10cm), iar serviciile oferite sunt de toata jena.

Link to comment
Share on other sites

Imi pare rau colegu de ce ai patit, am citit de citeva ori recenzia ta,nu imi vine sa cred.Eu am fost de multe ori cu ea dar nu am patit asa ceva,niciodata nu am stat cu ea sub o ora.Asta este bafta in continuare.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...