Jump to content

Blonda Lombului telefon 0758561904


Jockey
 Share

Recommended Posts

Blonda dp lombului avea post dedicat pe old-ddc.

Ce mai retin de-acolo: garsoniera dezordonata, saltea pe jos.

Fata: slabuta cu sani maricei, urme de varicela pe fatza, narcisista.

Eu am vb cu ea mai demult la tel, accepta cica doar>35 ani, casatoriti, cu copii preferabil :)

Tin minte ca mi-a cerur aceste detalii + zona in care locuiesc.

Nu am mers la ea pt ca la ora convenita eu am sunat, dar a zis ca nu mai poate avand o matusa in vizita. I-am zis ca e neserioasa, la care tot ea s- a atacat, a zis ca ce cred ca ea se culca la comanda? Ca face ce vrea etc, pe langa subiect total..

Nu o uit, nici nu mai is curios de prestanta sa.

 

Link to comment
Share on other sites

Nu mai am din pacate nmarul ei de telefon. Ce retin este ca:

- pretul a fost negociat la fata locului, ajungand la 100 RON / nr combinat

- garsoniera mica, intr-o constructie noua, cam dezordonata, fara bucatarie separata, avand un mini aragaz si chiuveta chiar in camera. Vase nespalate aruncate in chiuveta.

- baie ok, nu am multe detalii fiindca am ajuns dusat la fata locului. Dameza m-a asteptat si ea curata, imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti minusculi si un top alb, mulat, cu decolteu generos.

- are corp frumos, lucrat, fund bombat

- atitudine ok, smalltalk cu zambete

- par blond lung, ondulat

- trasaturi evidente de tiganca, dar fara probleme de igiena si mirosuri

- epialta corect

- oral (protejat - asa am cerut) fara nimic spectaculos, normal la fel. Nici eu nu am insistat (dorit) multe pozitii din moment ce am observat o lipsa totala de umectare. M-am grabit sa finalizez dupa un numar scurt, fara schimbarea pozitiei de pe la spate, stand in picioare

- ce mi s-a parut mai mult decat ciudat e ca nu s-a udat absolut deloc, lucru nemaiintalnit de mine, care m-a dus pe moment cu gandul la diverse boli venerice. Nu am nimic cert in acest sens in afara de pusilica smirghel. Mai mult: a trecut vre-un an de la vizita fara sa am semne care sa ma duca cu gandul la probleme de sanatate, deci probabil a fost "curata" tipa, sau m-a salvat prez-ul.

 

Imi pare rau ca nu mai am datele ei de contact, as mai vizita-o din cauza corpului care chiar mi-a placut.

 

Edit: Acum am observat ca numarul de telefon e trecut in titlu, am incercat sa sun, dar nu mi-a raspuns.

Link to comment
Share on other sites

Va multumesc pentru informatii.Revin cu date proaspete de pe teren.

 

Revin cu id de mess: pamela_201172 si numar de telefon: 0758561904

Locatie - Hogeacul este localizat in singurul bloc din partea superioara a dealului pe strada Lombului, aproape de dezmembrari.

Apartament cu o camera maricica, impartita in doua - obtinandu-se astfel un loc de dormit.

Actiunea se desfasoara pe o saltea care in mod normal sta sprijinita de un perete. Baia mare cu o cada imensa. Curatenie asa si asa - nota 3 din 5.

Prosop curatel.

 

Dameza:

 

 

width=75 height=100http://img106.imagevenue.com/loc113/th_79800_1314037279_241422313_1_Fotografii_de__blonda_27_de_ani_123_113lo.jpg[/img] width=75 height=100http://img215.imagevenue.com/loc1153/th_79801_1314037279_241422313_2_blonda_27_de_ani_Cluj_Napoca_123_1153lo.jpg[/img]

 

 

Arata ca si in poze, cam 165 inaltime si vreo 50 de kg greutate. Blonda cu parul lung (vopsit) si putin incretit. Cateva urme conlocuitoare. Sani mari si suficient de fermi, naturali. Fund bombat, picioare ok. Fara urme de grasime, vergeturi etc. Fata este ok-ish, comuna. Atrage atentie mare strugareata dintre incisivii centrali de sus. Altfel dantura este ok. Pusilica epilata complet - labiile foarte mari. Desi spune ca nu ii place sa faca anal, cred ca o face daca piata o cere, tinand cont de uzura ochiului maro. Vanataie mare in partea superioara a fesei drepte, clar cauzata de o lovitura cu ceva corp contondent (bombeul unui pantof??)

 

Atitudine: ...de cacao... de superioritate nefondata...Ma astepta mancand sarmale inbracata in tinuta de casa - pantaloni scurti si maieu. Mi-a oferit un pahar de suc caruia i-am dat pas. Foarte plictisita, preocupata de alte lucruri. Superpreocupata de siguranta personala si igiena. Curata zonele de conflict inainte cu dezinfectant. Intreaba unde stai cati copii ai de cand esti insruat. I-am spus cateva baliverne. Motiveaza intrebarile cu faptul ca barbatii insurati sunt mai curati si nu cauzeaza probleme. Aiurea - curatenia personala tine de caracter si n-are nicio treaba cu cine te asteapta acasa, cu acte in regula sau fara.

 

Actiunea: a inceput cu un oral protejat ajutat serios de mana si executat mecanic - a la robotii lui Asimov. A continuat cu lady on top fara vlaga timp de cateva secunde dupa care s-a coborat si a cerut pe la spate. Aveam senzatia ca lovesc o scandura. Nici un scancet, nici un zgomot, nici o vorba. Umectatie de la durex. M-am terminat cu greu gandindu-ma la alte experiente mai reusite.

 

Preturi 200 ora (doua finalizari), 150 o finalizare. Negociat la 150 doua finalizari pret de o ora, dar nu am ramas la a doua finalizare. Abia asteptam sa plec.

 

In concluzie, o experienta mai putin decat banala pentru pretul platit. Probabil ca se merita daca o prindeti intr-o pasa mai buna, dar altfel raportul calitate pret sufera subunitar.

Corp ok atitudine nasoala.

 

Eu unul nu mai dau pe acolo.

Multa bafta!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

[Attach1][Attach2][Attach3][Attach4][Attach5][Attach6][Attach7]

 

te primeste doar daca ai peste 37 de ani si verigheta pe deget (pe forumul vechi, tin minte ca avea anunt, acum nu-l mai gasesc)

pret 150 finalizarea, 200 - 2 finalizari. oral neprotejat, normal, sarut, 69.

 

are 27 de ani, 167 cm, 53 kg.

migniona blonda. curata, depilata si blonzata de solar.

fundu si sanii cam marei fata de restul corpului :)

la fata nu e cea mai draguta si are accent.... de pe langa oras...

nu face cel mai bun oral (nu are grija de oo si se ajuta de maini) si nu se uda prea bine natural.

 

poze:

post-1300-150392334514_thumb.jpg

post-1300-150392334516_thumb.jpg

post-1300-150392334517_thumb.jpg

post-1300-150392334519_thumb.jpg

post-1300-150392334523_thumb.jpg

post-1300-150392334573_thumb.jpg

post-1300-150392334623_thumb.jpg

post-1300-150392334673_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

am stabilit cu ea sa o sun cu juma de ora inainte de a merge sa se pregateasca si sa nu ma suprapun...

am sunat pe la 5 ca pe la 9 ajung in cluj si merg la ea. (desi trebuia doar cu juma de ora inainte, am zis sa fiu sigur.)

la 8.20 am trimis mesaj ca ajung doar la 10.

sun la 10 nu raspunde. la 10.30 raspunde si spune ca e la cumparaturi si ca ma suna ea in masim juma de ora.

dupa 45 de minute de asteptat in masina sun eu (ea nu a mai sunat) si-mi spune ca e cam tarziu pentru ea ca nu mai are chef astazi.

 

acuma intrebarea e daca mai presteaza sau presteaza doar farse tampite?

 

Link to comment
Share on other sites

De prestat, presteaza in continuare, tind sa cred totusi ca ora prea tarzie a facut-o sa se razgandeasca. Eu am povestit destul de mult cu ea pe mess si pot confirma cele de mai sus, cu exceptia limitei de varsta, se "negociaza". de fapt limita de varsta este pentru a limita accesul "celor fara bun simt"

Spor!

 

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Exista un proverb romanesc care spune ca "La pomu' laudat sa nu mergi cu sacul".

Corolarul ar fi "La pomu' ne-laudat du-te cu remorca" !

Desi pozele ei nu prea imi plac, desi review-urile nu-i sunt favorabile, am vrut sa vad daca nici farmecul meu personal n-o inmoaie. In plus, am vrut sa-i vad tzatzele si pruna care au fost apreciate de catre unii confutadori. De asemenea, s-a specificat undeva ca are sange gipsy si ma minunam eu cum de nu se excita stiut fiind ca tigancile sunt calde in pizda.

Paranteza: mi-am amintit de concursul castigat de o tiganca care si-a varat un stiulete in gaoaza iar in secunda 3 a inceput sa-si fluture un picior strigand: Ia floricele, neamuleeeee !

Asadar, ne intelegem telefonic la un jacuzzi + un masaj + o finalizare (O neprotejat) pentru 150 leuti si masochistul de mine se infiinteaza la ea.

Ambient: mi-a placut curatenia si faptul ca se fumeaza (si ea e fumatoare).

Dameza:

- are cel putin 50% sange rromales

- fata rotunda, barbie lata, buze bine conturate, subtirica dar cu abdomen umflat (ca africanii subnutriti) picioare scurte si fara nici o forma, sani maricei, moi, un pic lasati dar faini la privit si la pipait, sfarcuri erectile 1/2 cm (desi cineva spunea ca nu), piele fina si frumos mirositoare, pruna misto cu labii bine facute si fara nici un miros, unghii ingrijite;

- narcisista: la fiecare trecere prin fata unei oglinzi, se studia cateva secunde;

- mers de felina, usor, nu cumva sa se sparga; doar zambete vagi, nu cumva sa faca riduri;

Actiunea:

- palavre: la masa, tigara, cafea; am incercat s-o dezghet, am reusit in mica masura sau pur si simplu tipa nu poate mai mult.

- jacuzzi: am trandavit vreo 10-15 min in apa calda si pompata, timp in care am incercat s-o starnesc; n-am reusit, ba mai mult mi-a fost cam greu s-o pipai peste tot, nu si-a dat deloc concursul si n-a avut nici o intentie de a-mi raspunde cu aceeasi moneda.

- masaj: s-a asezat pe pat, alaturi de mine, in pozitia ghemuit astfel incat sa nu-mi pot folosi mana la max; masaj cu ceva ulei, masaj foarte slabut, pret de vreo 5-10 min;

- actiunea: am inceput prin a-i oferi un oral in speranta ca-si va da drumul; eroare, inca n-am intalnit o tipa care sa nu schiteze nici un gest in timp ce-o lingi ca pe-o inghetata  ; mai mult, la inceput statea cu ochii beliti in televizorul din cealalta incapere; ca un gentleman ce sunt, mi-am schimbat pozitia pentru a-i obtura campul vizual si am castigat: tipa si-a inchis ochii !!! Dar am folosit toate stilurile tantrice si netantrice de lins pizda cunoscute, timp de vreo 20 min am fost cel mare lingvist al tuturor timpurilor  . NIMIC, nici un gest, nici o miscare, nici o tentativa de a ma atinge, iar indicele temperatura/ umezeala din pestera era mic mic mic....

M-am plictisit si am renuntat lasand-o sa-si faca numarul: s-a asezat intr-un cot, peste mine, cu spatele la mine ca si cum ar fi fost top secret sa vad ce-mi face ! L-a sculat pe ala micu si a incercat sa traga guma dar i-am amintit ca vorbisem de neprotejat; s-a executat si a inceput sa foloseasca alternativ mana si gura dar a renuntat la mana dupa ce am atentionat-o. a fost comsi-comsa, nu i-am simtit dintii si a incercat sa ia cat mai mult din dick-ul meu dar fara artificii, fara vizite la bile, fara implicare....pariez ca se uita la televizor in acest timp  A urmat montarea preze-ului, cu mentiunea ca a fost primul preze montat rapid si fara probleme (a fost marimea potrivita sau are indemanare, habar n-am). Am inceput si-am terminat cu ea deasupra, partea buna fiind ca s-a lasat pe mine, putand s-o prind fain de buci si simtindu-i fain tzatzele pe piept. A incercat cateva opturi timide, n-am avut chef sa mai schimb pozitii, n-am avut chef sa lungesc drama desi pe cand ma gatam am avut impresia ca s-a incalzit de la 10 la 11 grade Celsius

Ce mi-a placut:

- tzatzele si pruna

- curatenia

- am stat aprox 90 min fara probleme

Ce nu mi-a placut:

- GF si implicare = 0

- narcisimul fara pic de nimfomanie, posibil sa fie vorba de frigiditate

- corpul in ansamblu si fatza de tiganca

La pretul asta nu merita re-vizitata desi pruna + tzatzele sunt pe gustul meu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

E dezastru. Frigida toatala. Nu se excita deloc. E xa o gonflabila. Nu a meritat deloc experienta. Mai bine un pornosag pe computer si o laba. E plictisita de viata.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

buna salut tuturor sant nou pe aici .am vizitato pe blonda de pe lombului 0758561904 ( 0758.561.904 ) de vreo 3 ori si mam decis sa ami spun parerea /o tipa blonda frumoasa  amabila si foarte curata .sa va spun cum a decurs intalnirea .am ajuns la ea in ap ma poftit la masa un suc o cafea foarte amabila locatie de lux cum a spus la telefon o baie spatioasa curata si cu jacuzzi in ap curatenie e ok la ea mia placut .blonda ..subtirica sani mari formr frumoase adica cea din poze din piata .am stabilit 2 fin oral si normal la 200  ron fara ceas si graba /la oral a fost chiar ok fin pe sani .l;a normal mie mia placut foarte mult in concluzie o sa mai merg la ea pt locatie discretie si pt ea e superba ..daca am gresit ceva scuze dar asta e  parerea mea

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Salut, in primul rand sa va felicit pt forum este de folos sa nuti pierzi timpul umbland degeaba. Cat despre "pamela" am fost la ea nu este adevarat ca nu te primeste daca nu ai verigheta sa ai sub 27 ani. Cu asta spuse prima impresie iti da locatia care este curat, la fel si domnisoare care pt o suma modica de doar 100 lei a facut oral neprotejat sub dus si dupa o mica pauza de reculegere si un pahar de suc am inceput actiunea. Sa precizez ca are un corp sau cel putin fund foarte lucrat la sala, sani mari si fermi. Deci pozitii de care vrei, accepta si saruturi, si dupa poti sa fumezi linistit o tigara nu te grabeste de loc, cu siguranta o sa mai trec pe la ea. Pretul l-am negociat de la 200 doua finalizari neconditionate de timp.

Link to comment
Share on other sites

Mie mi se pare utila informatia. Mai mult imi fac griji daca o fi si adevarata. Cam prea multe laude, insa cine stie... nu doresc sa contest din start parerea colegului ukaz.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Salutare de curand am fost la blonda lombului 0758561904 ( 0758.561.904 )...am vorbit inainte cu vreo 2-3 ore la telefon unde ne-am inteles la pret 150 doua finalizari(un oral si normal)...am ajuns in fata blocului unde erau 2 barbati care se uitau foarte urat mai ca vroiau sa ma ia la bataie, cred ca erau niste vecini...in fine dupa care am urcat la ea in apartament unde ea a inceput cu un oralfoarte prost facut si normalul a fost de parca era o papusa gonflabila extrem de rigida per ansamblu nu au meritat banii deloc, nu o recomand nimanui.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...