Jump to content

Laura zorilor 0745462834


birmii38
 Share

Recommended Posts

Serviciile oferite, aflate in urma convorbirii telefonice, constau in sex oral , sex normal si sex anal. Pretul pentru o sedinta, cu o durata de  o ora este de 150 lei. Nu are tarif pentru o finalizare.

 

Locatia: pe strada Jupiter (cart. Zorilor), la etajul patru al unui bloc ceausist. Este o mini garsoniera, situata la ultimul nivel al blocului, incropita  in spatiul initial dedicat unei uscatorii comune de bloc. Suprafata totala  ar fi undeva la cel mult 18 ~ 20 mp. Trecand peste spatiul foarte restrans ca si dimensiuni, in rest este OK. Curat, placut aranjat (atata cat se poate pe o astfel de suprafata). Baia, dotata cu o mini cabina de dus este curata si ea. Oricum, ca si dotari, este peste ceea ce am gasit in multe alte locatii inchiriate de dameze pentru a oferi doritorilor placeri carnale. Prosopul curat, maricel, si gelurile de dus completeaza accesoriile necesare unei astfel de activitati.

 

Fata: o bruneta, cu parul lung, un pic peste umeri, cu o piele de o culoare maron inchis, aspect dobandit in urma prelungitelor si deselor sedinte la solar .  Are undeva la 175 ~ 178 inaltime si ceva in jur de 70 ~ 73 kilograme in greutate. Nu este grasa. Este masiva. Are o conformatie cu o buna repartizare a carnii pe trup. Picioare puternice, destul de lungi, fund cabrat dar, in acelasi timp, bine dezvoltat. Sanii sunt mari, inspre foarte mari, tari si fermi. Pusilica este generoasa ca si dimensiuni, bine epilata, curata. Tot la dimensiuni generoase se incadreaza si “ochiul maro”  nu foloseste nici un fel de lubrifiant pentru sex anal. . La fatza nu este o frumusete. Are o fatza cu un usor aspect cabalin. Nu este dizgratioasa totusi. Ochii au un aspect interesant.

Ai cu cine discuta, si ce discuta, chiar daca nu este foarte volubila. Are in schimb o inteligenta si un nivel de cultura situate peste medie. Este licentiata (pe bune) a unei facultati cu specific umanist.

 

 

Prestatia: imbratisari, mangaieri, saruturi. Toate intra in preambul. Urmeaza un oral bine executat, cu incursiuni in zona bilutelor. Se incinge usor in timp ce face oralul, si se incinge un pic mai mult daca primeste si ea un oral (cunilingus) din partea clientului. La normal, urmat apoi de anal (fara schimbare preze intre intromisiunile in cele doua gauri) se misca iarasi bine. Nu este ceva deosebit, remarcabil, iesit din comun, dar este OK.

 

Concluzie: pentru amatorii de anal (sau, corect spus, si de anal) cred ca este o optiune fezabila la un pret decent pentru servicii totale (150 lei). In pretul asta intra si doua finalizari pe parcursul unei ore.

Link to comment
Share on other sites

Nu cred ca ne deranjeaza sa obtinem orice informatie care ajuta comunitatea, indiferent de sursa sa.

Totusi ar fi frumos ca posesorul post-ului sa mentioneze ca informatia este din alta sursa si nu din propria experienta.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Eu am fost aseara la ea.

 

 

Este chiar ceea ce am simtit aseara.Nu stiu despre ce site vorbesti colegu....

 

 

Edit by calaretul8: te rog sa nu mai postezi in rafala

Link to comment
Share on other sites

despre asta vorbea colegu: hxxp://www.censored.com/forum/showthread.php?tid=4550

intrebarea mea ar fi: de unde ai numarul de telefon?

al naibii de curios sa simti si tu aseara acelasi lucru cu ce-a simtit colegu mocu de pe siteul mai sus amintit, in urma cu aproape 1 luna :), probabil sunteti gemeni dar nu stiti unul de celalalt :)

 

ai scos partea cu anuntul din piata az pentru simplul motiv ca el nu mai exista.

 

Link to comment
Share on other sites

Informatia in sine nu deranjeaza, daca nu este pus cu scop publicitar. Referitor la asta la birmi au mai fost probleme.... Ce deranjeaza este furtul intelectual. Daca era marcat clar ca si citat nu era nici un fel de problema. Bineinteles cu sursa, si aici (si in alte postinguri) intervine aceasta cenzurare pe care o consider copilaros-infantil-retardata. Cel putin pina nu primesc o explicatie plauzibila.

Link to comment
Share on other sites

 

 

 

Ok inainte sa cadeti in derizoriu:

 

 

@birmii38: data viitoare cand postezi din alte locuri te rog sa specifici acest lucru. Ai un warning.

 

 

@omu' de peshte atlantic: de acord cu furtul intelectual. Omul a primit warn pentru asta.

Legat de cenzurarea "retardata", copilaroasa etc: avand in vedere ca ea este impusa de administratorii site-ului, rezulta ca ei sunt niste copii retardati? Ai si dumneata un warning pentru acest porumbel.

Motivatia pentru cenzurare e simpla: nu vrem reclama la alte site-uri (indiferent de profil) si in plus nu dorim sa marim valoarea SEO a acestora. Daca sunt probleme in a intelege chestiunea,  folositi cu incredere Goagal cu urmatoarele cuvinte cheie: "SEO", "link exchange", "page ranking,"etc.

 

 

Oare vehementa dumitale atunci cand ceri sa fie acel link postat necenzurat nu se poate interpreta ca si reclama? Era o intrebare retorica...

 

 

@ all va rog sa renuntati la insinuari si atacuri. Daca aveti vreo problema folositi va rog PM la admini. Daca aveti o problema cu ei, intrati pe alte forumuri. Merci.

Posturile irelevante vor disparea din acest thread in scurt timp.

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Multumesc pt. explicatie. Imi sustin parerea ca este infantil. Din simplul motiv ca daca cineva vrea sa gaseasca informatia o va gasi. Aceste incetosari sunt efort depus inutil care ar putea fi mult mai bine folosit de exemplu sub forma unei colaborari. Ar rezulta mai mult folos pt. useri decat cu cocosi care-si protejeaza fiecare gramada de gunoi. Dar fiecare face cum poate si crede. E o constatare, nu un atac.

 

Am avut si eu reticente la celalalt site, motivul insa este altul. Suspectam cenzurare deaorece site-ul traieste pina la urma din contributiile curvelor. (Sub forma de reclama.) Insa pina acum totul este fair.

 

SEO pina la urma urmei se face cu continut. Cine are continutul cel mai bun va iesi "castigator". (Desi eu nu vad sensul unui concurs.) Si sigur nu-l va avea site-ul care impune cele mai multe restrictii, motivate inca pe deasupra si stupid. (Da, este stupid ce mi-ai explicat, chiar daca explicatia era constiincioasa.)

Ma rog, va posta fiecare unde crede de cuvinta. Eu cel putin m-am decis, contrar suspiciunilor de la inceput.

 

Link to comment
Share on other sites

SEO pana la urma se face din continut, dar un rank mai mare se obtine pentru acel continut daca lumea ajunge le el.

 

 

Cu cati ajung mai mult la el, cu atat creste rank-ul paginii, cu atat e mai sus in cautari site-ul respectiv.

 

 

E ciudat ca stii cate ceva despre asta dar nu intelegi de ce nu vrem linkuri pe forumul nostru. Chestia asta nu am inventat-o noi. Alte forumuri cer bani pentru linkuri tocmai din acest motiv.

Atata timp cat nu ai dat niciun sfantz pentru a ajuta aceasta comunitate in vreun fel si nici nu ai investit niciun minut in plus pentru aceasta comunitate dincolo de interesul propriu, nu prea cred ca are rost sa vorbesti despre reguli pe aici.

 

 

Legat de celelalte afirmatii, ai obtinut inca un porumbel - medalie :)

Si la urmatorul va trebui sa iti faci alt utilizator, asta pana rezolvam cu filtrarea dupa IP etc.

 

 

Asa intelegem noi cocosii sa ne protejam gramada de gunoi, astfel incat rahatul altora sa le ramana lor in curte. Asa ca pana iti va creste vreun pinten cumva sau cateva pene in plus, va trebui sa te conformezi regulilor sau vei sta dincolo de gard.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

baieti, lasati discutiile tehnice la o parte.

 

regula casei ii regula si trebuie respectata de toti musafirii. cine comenteaza e nepoliticos.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

@Americanul: la noi in sufragerie ne atarnam ce tablouri vrem noi. nu avem de dat explicatii pentru preferinte.

 

Pentru ca tot veni insa vorba, hai sa povestim:

 

adminul de la nimfomane s-a gandit intr-o zi ca ar fi interesant sa faca un forum special pentru vizitatorii strainezi, care nu puteau sa citeasca romaneste si sa gaseasca usor informatii despre escortele de la noi. dar aveau portofelele pline de cascaval.

 

toate bune si frumoase, doar ca de unde sa ia content pentru expatii generosi?

 

asa ca a inceput sa ia threaduri intregi de pe ddc (adica forumul asta, de aici), sa le treaca prin google translate, sa schimbe numele userilor si sa le publice intr-un forum al lui, sa mai scoata si el un ban dintr-o reclama. cand zic ca lua threaduri intregi, ma refer la cuvant cu cuvant - faza misto e ca translate nu merge chiar ceas pe romana, asa ca avea cateva formulari mega-dubioase prin posturile alea, pe care daca le traduceai inapoi mot-a-mot, regaseai ce voise sa spuna postacul original.

 

Cand l-am confruntat pe domnul Cristina in legatura cu problema, mi-a baiguit ceva gen: nu e acelasi content, pt ca e in alta limba (sa moara Vargas Llosa si prelua-i-as carticelele lui in romana, sa iau si io Nobelu sa dau dulciuri la copii).

 

Vezi tu, diferenta e ca aici un user random vine cu un articol preluat fara sa citeze sursa, si isi ia warn pentru asta, iar dincolo asta e modus operandi-ul adminului.

 

In conditiile astea, tu crezi ca noi dam linkuri catre site-urile lui?! Nu pe bune...

 

Daca tu nu intelegi scopul unui club restrans care functioneaza in baza unor reguli, ai intotdeauna alternativa vestului salbatic de dincolo.

 

MFD Aug 30

Link to comment
Share on other sites

Eh, acuma ca informatia si recenzia sunt de pe alt site....asta e. Preluind informatia, am vizitat-o pe Laura zilele trecute.

Intr-adevar e masiva si solarul practicat asiduu se vede pe tot corpul. Dar in momentul in care o infigi in fundulet, are o portiune in acea zona care este alba  si care confirma originile neconlocuitoare. Fata e masiva, inalta si un pic deranjant ca se da pe tot corpul cu o gramada de crema care ti se imbiba pe tine. Ii place sa te ocupi de sanii ei, care sunt in forma de para si fermi.Deoarece n-am mai avut anterior nici o experienta anala, dupa ce m-am excitat rapid (imi plac gagicile mai masive), a executat un oral protejat (n-am cerut neprotejat), cu grija mare pentru oo, dar fara limbi in anus.Dupa vreo 5 min am intors-o capra si i-am infipt-o direct in fundulet. A intrat usor (nu foloseste lubrifiant si se vede ca respectivul orificiu e serios folosit la asemenea activitati) dar....surpriza.......un miros neplacut a izvorat din funduletu-i baban. In consecinta, organul a adormit instantaneu, l-am luat putin la laba si i-am infipt-o din nou cu putina "ciuda". M-am terminat rapid, dus (baie mica si civilizata),prosop, decartat in avans 150 lei si plecat. Pacat de mirosurile neplacute, in rest ar fi fost o experienta placuta.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Am fost si eu la aceasta dameza cu ceva timp in urma.  La telefon era rece si seaca, parca as fi sunat pentru a cumpara un sac de cartofi. Dupa ce mi-a dat coordonatele am plecat spre locatia deja descrisa mai sus.  Cand mi-a deschis usa am avut un mic soc, as fi vrut sa fac cale intoarsa dar am ramas pt ca ma tenta oferta cu analul. 

Singurele ei cuvinte au fost ceva de genul "poti sa-ti lasi hainele acolo" si "poti sa faci un dus daca vrei".  Mi-a cerut banii inainte (150 lei), dupa care am trecut la dus.

Atmosfera era cam in genul cand mergi la vizita la urolog, individa statea in picioare rezemata de un corp de mobila inspre usa si se uita intr-o parte, nici macar o privire catre mine.

Dupa dus, m-am intins pe spate pe pat, ea s-a dezbracat si a veni deasupra.  A inceput cu cu masaj cu sanii pe corp, ea era toata unsa cu o crema, ceea ce era destul de aiurea pt ca ti se imbiba in piele si nici nu poti sa o prinzi bine pt ca aluneca.  Dupa care a trecut la un oral protejat bine executat cu putin deep, pe urma i-am propus un 69 pe care l-a acceptat.  A urmat un lady on top dupa care un doggy, pozitie la care am incercat si analul unde a intrat fara nici o problema si la care am si finalizat in prezervativ.

In pauza am facut un dus, m-a servit cu apa si am incercat sa fac un pic de conversatie, si-a mai dat putin drumul dar tot se vedea o retinere, parca era speriata.

Nu-mi dau seama de ce, nu-s nici de speriat, nici respingator sau urat, oricum atmosfera era catre zero.

Al 2-lea numar a decurs ca si primul, doar ca nereusind sa ma faca sa termin a trecut la sfarsit la un oral, dupa care un hand job iar peste cateva minute se ridica enervata de pe pat si zice "gata am obosit, nu mai pot".  M-am ridicat, am mers la dus, oricum nu mai aveam chef pt ca de la stilul ei de hand job ma dureau ouale, m-am imbracat si la revedere.

In concluzie notele, atitudine=0, GFE=0, normal=6, anal=6, oral=7.  Chiar si asa as fi revenit daca nu facea faza de rahat de la final dar asa nu mai trec pe acolo.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...