Jump to content

Nicosia


miguel
 Share

Recommended Posts

Mercic, am gasit si eu ceva site-uri printre care si cel mentionat de tine. Problema este ca nu stiu care dintre ele sint tepe, nu ma iau dupa recenziile de acolo. Am gasit un forum similar cu al nostru, bourdela.com care are si sectiune pentru Cipru. Exista si un publi24 sau AT local, bazaraki.com. Pina la urma ramin la vecina, o ucrainianca de vreo 35 de ani:)))

Link to comment
Share on other sites

Blonda cu ochi albastri, arata ok pentru virsta ei, profesoara de engleza la o scoala, deci nu da cu sapa pe cimpiile Ciprului. Din ce-am remarcat cam toate ucrainiencele de pe aici arata bine. Cipriotele in schimb sint urite cu spume, cind mai vezi una beton afli ca e grecoaica. Negresele urite si ele.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Reintors pe meleagurile cipriote si pentru o mai lunga perioada de timp, am zis sa trec si in partea turca. Alta viata din toate punctele de vedere fata de partea de sud. La o cafenea m-am intersectat cu un englez pe la 55-60 de ani care sta aici de citiva ani. Dintr-una intr-alta am ajuns si la subiectul fete. Cluburile de noapte sint in realitate bordeluri unde gasesti fete numai din estul Europei (Rusia, Ucraina, Moldova, Belarus, Kirghizstan, Kazahstan). Pentru simplificarea lucrurilor, mi-a dat un numar de telefon al unui manager al unui astfel de club, Emre +35797634148. Acum intervine partea frumoasa: prostitutia e practic tolerata de autoritati, care si-au dat seama ca pierd lupta cu mafia asa ca au zis ca mai bine tin fenomenul sub control. Concret, fetele care lucreaza in cluburi sint testate saptaminal pentru boli, au contract de munca iar controalele din partea autoritatilor sint foarte dure. Englezul imi spunea ca acum citiva ani un manager de club a intrat in puscarie pentru ca nu toate fetele aveau contracte de munca si implicit nu le ducea nici la doctor. Daca alegi sa mergi in cluburi, platesti numai cu cardul, altfel vor incerca sa te insele la nota de consumatie, cel putin dublu. Sint cluburi care in spate au camere unde te poti duce, n-am fost in ele, nu stiu cum arata, nu stiu cit de curate sint. Fetele lucreaza in cluburi de la la 21.00-01.00, in restul celor 24 de ore presteaza la client sau la hotel. Mai exista si mafia africana, se ocupa cu prostitutia si traficul de droguri, nu m-am bagat si nici nu ma intereseaza negresele. 

Asta-i linkul cu cele mai bune cluburi din Nicosia si Kirenia (Lefkosa si Girme in limba turca) www.kibrisnight.gen.tr

 

Link to comment
Share on other sites

Sunt mai la vest de tine și ceva mai in nord. Dacă dai de ciocolata potrivită, nu te mai întorci la frișcă 😆. Negresele din Senegal sunt belea! Păcat că sunt cam rara-avis prin Europa. Majoritatea vin din Nigeria și într-adevăr sunt cam toate controlate de mafia neagră. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pe partea turcească, când ieşi din Nicosia,  spre Kanliköy / Türkely, găseşti o gălăgie de cluburi de profil. Dacă ajungi seara sunt luminate corespunzător - nu le poți rata.

Povestea nu spune ce se întâmplă acolo.

Link to comment
Share on other sites

Acolo sint asezate, n-am chef sa merg pina acolo mai ales ca nu-mi place sa conduc aici (fara masina cam greu sa ajungi), asa ca am facut rost de numerele de telefon de la toate cluburile:)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 5 months later...
On 03.10.2022 at 19:57, grossu said:

Negresele din Senegal sunt belea! Păcat că sunt cam rara-avis prin Europa. Majoritatea vin din Nigeria și într-adevăr sunt cam toate controlate de mafia neagră. 

...grijă mare la ele. Marea majoritate o ard neprotejat cu ai lor (peşti şi sau conaționali şi nu numai) iar bolile aferente sunt în floare (de pe surse destul de sigure).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...