Jump to content
uranus

(V) Blonda frumoasa Mosilor 0786756143

Recommended Posts

uranus

Acum 2 luni am dat o tura prin bucuresti pt o recenzie cu un prieten si am vizionat o blonda buna 200 ron ora zicea ea ( numar de telefon 0786756143 ) ; nu am concretizat nimic deoarece era politie peste tot si era destul de tarziu .. zicea ca are un apartament pe la Doamna Ghica .

 

  [attach=1]

Share this post


Link to post
Share on other sites
steroidu

@Uranus: nu prea inteleg cum s-au petrecut lucrurile. Unde ai vizionat-o pe fata asta? Daca era pe strada, de unde ai numarul de telefon, si daca ti-a placut, de ce nu ai mers cu ea la apartamentul ei? Acolo sigur nu era politie... De fapt nu inteleg cum iesise la produs daca erau atatia gabori in zona.

 

Seamana cu fata din pozele de mai jos?

 

 

Vreo idee de preturi si servicii?

Share this post


Link to post
Share on other sites
uranus

Da ea este fata din poze desi arata mai bine in realitate , fata era pe strada pe una din stradutele din spatele Mosilor ( Silvestur sau Spatarului nu mai tin minte sigur ) era undeva dupa 1:30 noaptea si nu eram in dispozitia necesara sa si concretizez ceva .. fata dupa vorba nu era penala vorbea frumos chiar surprinzator

/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" /> avea o atitudine rara pt acest specimen de zuze ; prietenul meu a incercat sa negocieze dar nu scadea din pret /emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" /> cum era tarziu si plin de politie am decis sa vedem si altceva /emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" /> ... dupa prietenul a luat numarul fetei care e si in post.

Share this post


Link to post
Share on other sites
casshern

o cheama Andreea. oral foarte bun (neprotejat daca nu ceri tu un prezervativ). normal cu conditia stai tu deasupra pentru ca ii amorteste piciorul. destul de grabit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
suricatgras

Am agatat-o intr-o seara de la Inna Center de pe Magheru insa sta si mai incolo un pic pe Maria Rosseti. Am dus-o undeva in spate la gradina Icoanei pentru un sex oral in masina. O suge foarte bine, limbi pe oo, CIM. Din cate imi amintesc i-am dat 100 de lei.

Share this post


Link to post
Share on other sites
adaniel

Ma straduiesc sa-mi amintesc cate ceva despre aceasta fata, Andreea, cunoscuta in luna august 2013.

Am intalnit-o intr-o noapte pe str. Popa Petre (continuare Rosetti). In putina lumina se vedea pe trotuar silueta frumoasa a unei fete tinere. M-am oprit si am intrebat-o daca are si o locatie une sa poata primi. Mi-a confirmat si mi-a lasat nr de telefon. Vorbea suficient de frumos cat sa-mi mentina interesul. A doua zi, pe zi, i-am telefonat, mi-a dat adresa. Era pe Colentina, nu prea departe de piata Obor, intr-un bloc din linia a doua, un bloc post-revolutionar, mai aratos, la parter. Apartament mobilat modern de doua camere. Baie corecta. Era singura. I-am cerut ceva 'normal', nu-mi place sa fiu un 'chitibusar' al exigentelor. Nu-mi amintesc cat i-am platit dar era in linie cu 'piata'.

Ne-am dezbracat, are un corp frumos, subtirel. La figura, vazuta pe zi nu mi s-a parut o frumusete dar nici urata. Fotografiile 'par' sa fie ale ei. Imi intelegeti, sper, stilul mai putin precis dar va repet ca au trecut cam 9 luni de zile. Normala la dialog dar fara efuziuni de GFE. Parea genul de 'operatoare' la 'obiect'. Mi-a facut un oral corect (nu-mi amintesc nici daca era sau nu covered). Pesemne ca ii platisem o ora dar dupa prima concludere si dupa putine taclale a incercat un al doilea oral dar nesculandumi-se dupa putin timp a renuntat. N-am insistat sa raman pana la ultima secunda platita si ne-am imbracat. Ea si-a inventat un motiv sa iasa si ea din casa.

Concluzia mea - buna si aparent onesta pt futut un corp tanar si frumos dar fara pretentii de implicatii soft sau de efuziuni care sa te convinga ca fara ea n-ai putea trai.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
bestfriend

Am abordat-o si eu acum 3 seri, putin inainte de 10seara, pe Popa Petre, la intersectia cu Silvestru. Cere 80lei pentru un oral in masina, sau 200lei pentru o ora, la locatia ei.

Mi-am vazut de drum.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Torq

....si cere 300 la domiciliu, cam scump daca te gandesti ca anal nu are in oferta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×