Jump to content

(V) Blonda frumoasa Mosilor 0786756143


uranus
 Share

Recommended Posts

Acum 2 luni am dat o tura prin bucuresti pt o recenzie cu un prieten si am vizionat o blonda buna 200 ron ora zicea ea ( numar de telefon 0786756143 ) ; nu am concretizat nimic deoarece era politie peste tot si era destul de tarziu .. zicea ca are un apartament pe la Doamna Ghica .

 

  [attach=1]

post-467-150392341028_thumb.jpg

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

@Uranus: nu prea inteleg cum s-au petrecut lucrurile. Unde ai vizionat-o pe fata asta? Daca era pe strada, de unde ai numarul de telefon, si daca ti-a placut, de ce nu ai mers cu ea la apartamentul ei? Acolo sigur nu era politie... De fapt nu inteleg cum iesise la produs daca erau atatia gabori in zona.

 

Seamana cu fata din pozele de mai jos?

 

2681211.jpg2681212.jpg

 

Vreo idee de preturi si servicii?

Link to comment
Share on other sites

Da ea este fata din poze desi arata mai bine in realitate , fata era pe strada pe una din stradutele din spatele Mosilor ( Silvestru sau Spatarului nu mai tin minte sigur ) era undeva dupa 1:30 noaptea si nu eram in dispozitia necesara sa si concretizez ceva .. fata dupa vorba nu era penala vorbea frumos chiar surprinzator :) avea o atitudine rara pt acest specimen de zuze ; prietenul meu a incercat sa negocieze dar nu scadea din pret :) cum era tarziu si plin de politie am decis sa vedem si altceva :) ... dupa, prietenul a luat numarul fetei care e si in post.

Link to comment
Share on other sites

o cheama Andreea. oral foarte bun (neprotejat daca nu ceri tu un prezervativ). normal cu conditia stai tu deasupra pentru ca ii amorteste piciorul. destul de grabit.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Am agatat-o intr-o seara de la Inna Center de pe Magheru insa sta si mai incolo un pic pe Maria Rosseti. Am dus-o undeva in spate la gradina Icoanei pentru un sex oral in masina. O suge foarte bine, limbi pe oo, CIM. Din cate imi amintesc i-am dat 100 de lei.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Ma straduiesc sa-mi amintesc cate ceva despre aceasta fata, Andreea, cunoscuta in luna august 2013.

Am intalnit-o intr-o noapte pe str. Popa Petre (continuare Rosetti). In putina lumina se vedea pe trotuar silueta frumoasa a unei fete tinere. M-am oprit si am intrebat-o daca are si o locatie une sa poata primi. Mi-a confirmat si mi-a lasat nr de telefon. Vorbea suficient de frumos cat sa-mi mentina interesul. A doua zi, pe zi, i-am telefonat, mi-a dat adresa. Era pe Colentina, nu prea departe de piata Obor, intr-un bloc din linia a doua, un bloc post-revolutionar, mai aratos, la parter. Apartament mobilat modern de doua camere. Baie corecta. Era singura. I-am cerut ceva 'normal', nu-mi place sa fiu un 'chitibusar' al exigentelor. Nu-mi amintesc cat i-am platit dar era in linie cu 'piata'.

Ne-am dezbracat, are un corp frumos, subtirel. La figura, vazuta pe zi nu mi s-a parut o frumusete dar nici urata. Fotografiile 'par' sa fie ale ei. Imi intelegeti, sper, stilul mai putin precis dar va repet ca au trecut cam 9 luni de zile. Normala la dialog dar fara efuziuni de GFE. Parea genul de 'operatoare' la 'obiect'. Mi-a facut un oral corect (nu-mi amintesc nici daca era sau nu covered). Pesemne ca ii platisem o ora dar dupa prima concludere si dupa putine taclale a incercat un al doilea oral dar nesculandumi-se dupa putin timp a renuntat. N-am insistat sa raman pana la ultima secunda platita si ne-am imbracat. Ea si-a inventat un motiv sa iasa si ea din casa.

Concluzia mea - buna si aparent onesta pt futut un corp tanar si frumos dar fara pretentii de implicatii soft sau de efuziuni care sa te convinga ca fara ea n-ai putea trai.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Am abordat-o si eu acum 3 seri, putin inainte de 10seara, pe Popa Petre, la intersectia cu Silvestru. Cere 80lei pentru un oral in masina, sau 200lei pentru o ora, la locatia ei.

Mi-am vazut de drum.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
  • 2 months later...
  • 2 years later...

A revenit in strada, pe aceiasi Popa Petre, cam toata vara a stat pe acolo, dupa 10 seara. Tariful este 100 finalizarea orala, pentru cine intreaba. Intr-o seara, am oprit sa ma bag in seama cu ea, si i-am oferit 70. A acceptat. Oralul a fost protejat, supt puternic, ajutat si de mana (eu tocmai veneam de la alta escorta, asa ca eram proaspat descarcat).

A fost bine, usor chinuit din cauza franei de mana, care era trasa. Uneori mai iese si din masina, tot pentru oral , actiunea petrecindu-se intr-o parcare destul de luminata, in spatele unui bloc de pe Mosilor (o data am vazut-o cum i-o sugea unuia - nu sunt voyeur, dar stau oarecum in zona :) )

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

E filmat si editat (scurtat) cu un Iphone. 

Afara de faptul ca fatza fetei se vede f bine, avem urmatoarele informatii : 100 finalizarea, 300 ora, ea avind o camera in complexul Rose garden (cred ca undeva in zona Colentina - dna Ghica)

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
On 11.10.2017 at 15:34, casshern said:

Da. Si-a pus silicoane si nu prea mai sta pe strada.

Cred ca trebuie sa apelezi la un oftalmolog.

Am refacut lantul amintirilor  si zilele trecute am trecut prin zona, era acolo pe la ora 23, mai precis pe Popa Petre unde am primit un oral regulamentar taxat cu 100. Ptr alte optiuni se poate la ea, are un apartament in Rose Garden si taxeaza 300 ora, anal nu presteaza.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

A revenit pe strada, o gasesti cam in fiecare seara, dupa ce se lasa intunericul. A slabit destul de mult, dar arata bine.

A ridicat tariful la 150, pt sex in masina sau in boscheti.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Cu siguranță că mesajul meu nu aduce nici un plus de valoare pe topicul asta, dar, de curiozitate, sunt singurul care se miră că o astfel de prestatoare a rezistat 10 ani pe stradă? 🤐

  • Haha 1
  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

On 10.07.2021 at 13:03, simplex said:

Cu siguranță că mesajul meu nu aduce nici un plus de valoare pe topicul asta, dar, de curiozitate, sunt singurul care se miră că o astfel de prestatoare a rezistat 10 ani pe stradă? 🤐

Pai e simplu boss, Popa Petre este saitul ei cum ar veni. Foarte multi ii cer numarul de telefon si o suna pe avarie daca nu gasesc altceva pe timpul noptii, gagica prestand si incall si outcall ptr cei cunoscuti. Am vrut sa o iau eu intr-o seara si mi-a zis ca nu poate, ca pleaca la Rin in vitan pe 150 euro.

Treaba sta cam asa, iese, in jurul orei 22, face doi, trei, patru clienti si pe la 12 se retrage la domiciliu daca nu are alte oferte.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Am oprit din nou la ea, acum o saptamina, nici ora 10 seara nu cred ca era. Era imbracata sexy, cu o fusta scurta. Mi-a cerut 100 pentru oral protejat, sau 150 neprotejat.

Am ales varianta low-cost. Locul de desfasurare : aceiasi parcare, in spatele unor blocuri care dau spre Mosilor. 

Bonus, m-a lasat sa ii dau si niste limbi, desi intr-o pozitie destul de chinuita. Fata era super curata, epilata proaspat.

Si cam atat.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...