Jump to content

(V) Blonda frumoasa Mosilor 0786756143


Recommended Posts

Acum 2 luni am dat o tura prin bucuresti pt o recenzie cu un prieten si am vizionat o blonda buna 200 ron ora zicea ea ( numar de telefon 0786756143 ) ; nu am concretizat nimic deoarece era politie peste tot si era destul de tarziu .. zicea ca are un apartament pe la Doamna Ghica .

 

  [attach=1]

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
steroidu

@Uranus: nu prea inteleg cum s-au petrecut lucrurile. Unde ai vizionat-o pe fata asta? Daca era pe strada, de unde ai numarul de telefon, si daca ti-a placut, de ce nu ai mers cu ea la apartamentul ei? Acolo sigur nu era politie... De fapt nu inteleg cum iesise la produs daca erau atatia gabori in zona.

 

Seamana cu fata din pozele de mai jos?

 

 

Vreo idee de preturi si servicii?

Link to post
Share on other sites

Da ea este fata din poze desi arata mai bine in realitate , fata era pe strada pe una din stradutele din spatele Mosilor ( Silvestur sau Spatarului nu mai tin minte sigur ) era undeva dupa 1:30 noaptea si nu eram in dispozitia necesara sa si concretizez ceva .. fata dupa vorba nu era penala vorbea frumos chiar surprinzator

/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> avea o atitudine rara pt acest specimen de zuze ; prietenul meu a incercat sa negocieze dar nu scadea din pret /emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> cum era tarziu si plin de politie am decis sa vedem si altceva /emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> ... dupa prietenul a luat numarul fetei care e si in post.

Link to post
Share on other sites

o cheama Andreea. oral foarte bun (neprotejat daca nu ceri tu un prezervativ). normal cu conditia stai tu deasupra pentru ca ii amorteste piciorul. destul de grabit.

Link to post
Share on other sites
  • 7 months later...
suricatgras

Am agatat-o intr-o seara de la Inna Center de pe Magheru insa sta si mai incolo un pic pe Maria Rosseti. Am dus-o undeva in spate la gradina Icoanei pentru un sex oral in masina. O suge foarte bine, limbi pe oo, CIM. Din cate imi amintesc i-am dat 100 de lei.

Link to post
Share on other sites
  • 2 years later...

Ma straduiesc sa-mi amintesc cate ceva despre aceasta fata, Andreea, cunoscuta in luna august 2013.

Am intalnit-o intr-o noapte pe str. Popa Petre (continuare Rosetti). In putina lumina se vedea pe trotuar silueta frumoasa a unei fete tinere. M-am oprit si am intrebat-o daca are si o locatie une sa poata primi. Mi-a confirmat si mi-a lasat nr de telefon. Vorbea suficient de frumos cat sa-mi mentina interesul. A doua zi, pe zi, i-am telefonat, mi-a dat adresa. Era pe Colentina, nu prea departe de piata Obor, intr-un bloc din linia a doua, un bloc post-revolutionar, mai aratos, la parter. Apartament mobilat modern de doua camere. Baie corecta. Era singura. I-am cerut ceva 'normal', nu-mi place sa fiu un 'chitibusar' al exigentelor. Nu-mi amintesc cat i-am platit dar era in linie cu 'piata'.

Ne-am dezbracat, are un corp frumos, subtirel. La figura, vazuta pe zi nu mi s-a parut o frumusete dar nici urata. Fotografiile 'par' sa fie ale ei. Imi intelegeti, sper, stilul mai putin precis dar va repet ca au trecut cam 9 luni de zile. Normala la dialog dar fara efuziuni de GFE. Parea genul de 'operatoare' la 'obiect'. Mi-a facut un oral corect (nu-mi amintesc nici daca era sau nu covered). Pesemne ca ii platisem o ora dar dupa prima concludere si dupa putine taclale a incercat un al doilea oral dar nesculandumi-se dupa putin timp a renuntat. N-am insistat sa raman pana la ultima secunda platita si ne-am imbracat. Ea si-a inventat un motiv sa iasa si ea din casa.

Concluzia mea - buna si aparent onesta pt futut un corp tanar si frumos dar fara pretentii de implicatii soft sau de efuziuni care sa te convinga ca fara ea n-ai putea trai.

 

 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
bestfriend

Am abordat-o si eu acum 3 seri, putin inainte de 10seara, pe Popa Petre, la intersectia cu Silvestru. Cere 80lei pentru un oral in masina, sau 200lei pentru o ora, la locatia ei.

Mi-am vazut de drum.

Link to post
Share on other sites
  • 3 years later...
  • 2 months later...
  • 2 years later...
bestfriend

A revenit in strada, pe aceiasi Popa Petre, cam toata vara a stat pe acolo, dupa 10 seara. Tariful este 100 finalizarea orala, pentru cine intreaba. Intr-o seara, am oprit sa ma bag in seama cu ea, si i-am oferit 70. A acceptat. Oralul a fost protejat, supt puternic, ajutat si de mana (eu tocmai veneam de la alta escorta, asa ca eram proaspat descarcat).

A fost bine, usor chinuit din cauza franei de mana, care era trasa. Uneori mai iese si din masina, tot pentru oral , actiunea petrecindu-se intr-o parcare destul de luminata, in spatele unui bloc de pe Mosilor (o data am vazut-o cum i-o sugea unuia - nu sunt voyeur, dar stau oarecum in zona :) )

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...