Jump to content
AdorMassage

Salon Ador No Limit To Happy Ending

Recommended Posts

AdorMassage

Salon Ador Erotic Massage

La Ador Erotic Massage am creat o atmosfera calda si relaxanta, plina de senzualitate si erotism, in care un grup de tinere frumoase si talentate sunt gata sa va ofere cea mai buna experienta de masaj erotic. Proiectat cu multa atentie pentru orice detaliu, cu bun gust si rafinament, Salonul nostru isi asteapta clientii intr-o oaza de liniste si senzualitate din centrul Bucurestiului, oferindu-le cele mai bune servicii de masaj erotic. Puteti petrece aici cateva ore in una dintre cele 5 camere de lux si in compania unor femei frumoase, bine calificate si talentate in arta masajului.

Fara numar limita de HappyEnds cu sanii fesele coapsele atingeri permisive dusuri impreuna masaj relaxare .Salon Ador Erotic Massage Cel mai curat salon si cele mai frumoase maseuze.  Fara graba mult respect si profesionalism ambient prietenos si mult mult bun simt.

Garantam satisfactia dumneavostra in salonul nostru si suntem siguri ca odata veniti, veti reveni cu placere !!

Te asteptam intr-o locatie discreta si selecta din Bucuresti zona Calea Calarasilor Str Vasile Lucaciu Nr: 114
Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0724.771.571- 07

37.492.822

OPEN 20-06

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Futuloiu

@AdorMassage, te rog sa-ti editezi postul, in sensul adaugarii mercurialului pentru serviciile oferite. Deasemenea, te rog sa nu postezi "in rafala", am inteles ca trebuie sa-ti promovezi afacerea, insa aici lucrurile se intampla altfel.

Share this post


Link to post
Share on other sites
AdorMassage

Servicii Salon Ador Masaj

Ce iti oferim

MASAJ DE RELAXARE

Tehnica vechiului masaj general care cuprinde turul intregului corp de catre maseuza prezenta, efectuat intr-un ambient relaxant, cu muzica si uleiuri atent alese, avand ca scop alungarea stresului si relaxarea musculara…

BODY MASAJ

Unul dintre parteneri (clientul) este pasiv si primeste mangaieri, atingeri iar celalalt (maseuza) este activ si ofera placerea prin atingeri tandre si delicate de catre corpul fetei infierbantat ajungandu-se in doi la o extrema a placerii.

MASAJUL NUD

Este un limbaj fara cuvinte, un dans al energiilor si al dragostei, un termen foarte folosit atunci cand este vorba de senzatii profunde si emotii deosebite si este cu adevarat ceva nou. Datorita muzicii care va rasuna usor si iti va gadila auzul cu melodii lente, in surdina simturile se vor acutiza si vor fi invaluite in aromele lumanarilor aprinse. Corpul va simti mangaieri datorita picaturilor de ulei care vor avea rolul unui joc al senzualitatii, toate aceste tehnici facand parte din jocul erotic si duce la cunoasterea culmilor supreme.

MASAJ DOBLE

Acest tip de masaj este destinat tuturor doritorilor de cunoastere a uneia din extremele placerii. Atingerea din doua parti diferite te induce in placere si extaz, intrand intr-un joc care este condus de tine acolo unde regulile le faci chiar tu…

MASAJ DESTINAT CUPLURILOR

Acest masaj este dorinta de a experimenta inalta arta a dorintei supreme si inlaturarea inhibitiilor din viata de cuplu. Amandoi aveti parte de masaj de relaxare fizic pentru inlaturarea tuturor temerilor si pregatirea pentru un pas extrem de placut urmat de cel mai important pas, intrarea in jocul pasiunii depline de catre ambii parteneri impreuna cu maseuza. Veti dezvolta dorintele ascunse fara barierele ascunsului, va veti lasat purtati de val in abisul suprem.

Masajul Erotic poate fi adaptat in functie de nevoile si de cerintele tale. In plus, poti chiar tu sa alegi tipul de masaj care ti se potriveste cel mai mult si te asiguram ca nu vei da gres in alegerea facuta.

Oferim servicii de masaj erotic de cea mai inalta calitate, discretia si intimitatea fiind doua dintre argumentele pentru care ar trebui sa alegeti locatia Ador Masaj din Bucuresti.

Fete sexi si dragutze te asteapta in fiecare seara sa iti ofere 60 minute de pasiune

Stilul eleganta si rafinamentul ne caracterizeaza Oferim si pretindem discretie si seriozitate. Curaj si nu vei regreta! Te asteptam intr-o locatie discreta si selecta din Bucuresti zona Calea Calarasilor Str Vasile Lucaciu Nr: 114 : Mai multe detalii la Tel: 0737.534.950 - 0737.491.573 OPEN 20-06

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...