Jump to content

Alina 25 Dristor 2 0731596641


papuasul
 Share

Recommended Posts

Ajuns saptamana trecuta prin ricoseu la ea. La un team building din vara asta un coleg s-a laudat cu Alexandra 28, Dristor 2, 0726345542: https://www.infoescorte.com/topic/18045-bucuresti-alexandra-0726345542-dristor/

Intrucat de la colegul entuziat mi-am mai luat "bucle" (se pare ca avem gusturi total diferite) am zis sa mai stabilesc si o alta intalnire in caz de nefericire la duduia. Bine am facut intrucat nu's ce servicii ofera pe anunt dar nu tu FK (detesta) si cand am intrebat-o de CIM am crezut ca ma plezneste.

Sa revin la titulara toicului: bruneta dragutzica, mignona si slabutza (fix pe gustul meu, cu sani medii si frumosi, corp bine intretinut - de mult nu am  mai intalnit in bransa pe cineva care sa arate asa bine), zice 25 insa are un pic mai multi anisori, poate chiar spre 30, locatie curata dar nedotata (fara papuci, pasta de dinti, sapun, un singur gel de dus, cabina de dus care curge ca la balamuc pe langa). 100/200, la ora cica face si anal. Este tot din categoria mamicilor cu familie grea care se descurca cum pot. Nu a fost pierdere de vreme insa nici wow. Alegand o finalizare a fost destul de retinuta si preocupata sa ma faca sa termin. A prestat un pic caprita (evident pozitia preferata) si apoi un FK retinut urmat de CIM cu decartare rapida la baie. Vad ca acum nu mai apar anunturi insa am gasit-o pe publi cu poze reale. Ramane pe lista datorita fizicului pe gustul meu si data viitoare imi iau bani si pentru anal :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

S-a mutat in zona mall Vitan la ultimul etaj (am lesinat pe scari, din doua lifturi nu a vrut niciunul sa vina la P, asa ca pana la 5 am urcat pe scari, bloc de mosi si babe care nu au forta sa inchida usa desi e anunt in lifturi cu "va rugam inchideti bine usa" :)). De data asta am avut parte de tot tacamul (cu exceptia FK pentru care nu am insistat), fara CIM pentru ca m-a terminat caprita. Fara probleme la alternarea pasa - fundut - pasa, curate, fara mirosuri. Locatia mai curata insa tot slab dotata, desi de data asta avea si un Listerine.

Distractia a fost 200 standard + 50 ca sa nu ne grabim. Avea tel dat pe un semi-silent si se vedea ca o roade curiozitatea sa raspunda (minim 5-7 apeluri in timp ce ne desfasuram). O revizitez. Spor!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...