Jump to content

Regulament - varianta scurta


steroidu
 Share

Recommended Posts

  • Administrators

REGULAMENTUL DDCFORUM.COM, PE SCURT

Daca nu sunteti de acord, va rugam mergeti in alte zari.

 

RULE 1. First give, then ask.

Primul post trebuie sa fie descriptiv, nu o intrebare sau cerere de informatii de la ceilalti membri.

 

RULE 2. No fake info. Ever.

Daca postati fals, primiti ban

 

RULE 3. Don't waste other people's time.

Aveti ceva relevant sau informativ de zis despre vreo ddc, spuneti. Labe gen: ce-as fute-o, ce n-as fute-o, vai ce dihanie, chiar nu intereseaza pe nimeni . Avem toti ochi si gusturi. 

 

RULE 4. All skin is equal. 

Pe unii i-a batut soarele mai mult decat pe altii. Acum 10,000 de ani sau acum 3 zile, la solar. Cum nici noi nu suntem toti din Knightsbridge sau Prinz Albrecht Strasse, orice DDC trebuie evaluata in functie de ce si cum face.

 

RECOMMENDATION #1: Nu spuneti escortelor despre existenta forumului. Ne complicam cu totii viata, si e inutil. Nicio ddc nu va va trata mai bine, respecta, privi ca pe un zeu etc, daca veniti si ii spuneti ca isi poate citi recenziile pe un anumit forum. Sau ca vai, o ponegriti nu-stiu-unde si o sa isi piarda clientii. 

RECOMMENDATION #2 Nu incercati sa puneti link-uri catre nimfoame / nimf - onane. E probabil sa apara o varza. Desi in unele cazuri informatiile culese din mocirla foamei pot fi utile (BTS, schimbari de adresa, japca, etc), formulari gen "dincolo e foarte apreciata fata" sunt cringe. Si vor fi prin urmare sterse. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...