Jump to content

(V) Melinda, 27 ani - 0752653197


rastafari
 Share

Recommended Posts

Anuntul din piata, editia tiparia suna cam asa: Tanara, 27 de ani, sani frumosi, forme plinute, ofer masaj la dom meu in Manastur, zona kaufland.........................pret 100 lei sedinta.

 

Atras fiind de caracterizarea facuta precum si de pret am sunat si am aflat ca se practica sex oral, normal, protejat sau ne (ambele :rolleyes:) la 100 lei finalizarea, 150 finalizarea combinata sau 200 lei ora. Din conversatie mi-am dat seama ca tipa vorbeste foarte rau romana si pare ca ar avea ceva deficiente de auz, ceea ce ma duce cu gandul la o faptura din vechiul forum cu aceleasi probleme...cine isi aduce aminte poate ne poate detalia...

 

Am negociat rapid ora la 150 si am purces spre locatie

 

Locatia: calea Manastur 91, apartament cu o camera, batranesc aranjat, mobila veche, baie ok, nu am facut dus fiind pregatit de acasa.

 

Tipa e ok, sani frumosi, marimea 2-3, blonda, insa formele nu sunt deloc plinute, din contra, e chiar slabuta, are ceva cicatrici pe burta, probabil de la ceva interventii. M-a asteptat in chilotei pe juma de buca si un maiou...Curata, epilata, fara mirosuri neplacute, ceva deficiente la nivel dentar. Oferta a fost oral ne, normal ne sau pro, cum preferi, spunandu-mi ca ea nu are nici o problema sa faca normal ne si sa te termini in ea :o...e prima data cand aud de asa ceva pe meleagurile Feleacului. Am platit la inceputul actiunii 150 RON. Un minus este faptul ca actiunea are loc pe o saltea pe jos, dar cu asternut curat si un prosop din acela mare de plaja curat, scos din dulap in fata mea (deh, asta nu inseamna ca nu la pus acolo cu 5 minute inainte de a ajunge eu).

 

Prestatia: Eu am optat pentru o ora cu de toate, am inceput cu un oral executat corect, fara maini, incet, nu se grabeste, cu limbi pe cap, gemete destul de ok. Dupa vreo 5 minute am trecut la un normal protejat, lucru care a dezamagit-o putin, spunandu-mi ca spera sa accept unul neprotejat :rolleyes:...dupa diverse schimbari de pozitii (ea deasupra, misionar, doggy), m-am terminat in cauciuc dupa vreo inca 20 de minute...Neprevazutul a facut sa renunt la al doilea numar, primind inapoi 50 de lei, spunandu-mi ca ma asteapta si altadata pentru o ora completa.

 

Una peste alta, o experienta ok, cu toate ca din cauza deficientelor de auz si de vorbire nu prea ai ce sa conversezi...dar pana la urma nu mergi la povesti...Numa bine.

Link to comment
Share on other sites

cred ca e fost RAMONA de pe vechiul forum. cea cu IQ super-scazut din cate-mi amintesc

am sunat si eu acu vreo 2 luni la ea, am intrebat daca mai e valabil anuntul ; drept raspuns m-a intrebat daca vreau sa merg "acum" , i-am zis ca vreau detalii asa ca mi-a inchis direct fara a-mi mai raspunde!

Link to comment
Share on other sites

Rastafari, pana la urma oare are deficiente de limba si de auz sau de inteligenta? Pe celalt forum se spunea ca are IQ-ul scazut. Oralul a fost protejat sau ne? Din ce ai vazut prin apartament locuieste singura? Merci :)

Link to comment
Share on other sites

Rastafari, pana la urma oare are deficiente de limba si de auz sau de inteligenta? Pe celalt forum se spunea ca are IQ-ul scazut. Oralul a fost protejat sau ne? Din ce ai vazut prin apartament locuieste singura? Merci :)

de auz cu siguranta are...si eu merg pe varianta ca are o problema si de vorbire datorata unei chestii patologice. nu ma pricep prea bine si oricum, am petrecut prea putin timp cu ea sa imi dau seama de IQ-ul ei.

Oralul a fost NE...eu cred ca locuieste singura. 1311.592.478

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Am fost si eu la ea. Ca si noutati acum cere 150 lei pe ora asa ca n-am mai negociat nimic. In rest, experienta ok, nimic extraordinar, clar are probleme cu auzul. Intr-o pauza a vorbit la telefon in bucatarie si acesta era pus din start pe difuzor. Deficiente de vorbire nu are, cel mai probabil este unguroaica si nu cunoaste la perfectie limba romana.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tipa nu este retardata ,are probleme cu auzul si de acolo si deficientele de vorbire...in rest calitate /pret ok...100 ron /extragere...arata bine ,este curata si ii place sa se futa

Link to comment
Share on other sites

Aceasta doamna practica (la trecut - nu cunosc statusul curent) si street-walkingul in zona capat de Manastur - varianta Manastur - Grigorescu.

Stiu asta pentru ca m-a agatat odata cand imi cumparam tigari si n-am reusit sa ma inteleg cu ea decat prin semne.

Am inteles totusi ce doreste dar am dat pass din cauza deficientelor si a fast-futului.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Imi tot pregatesc eu pula s-o duc la tipa asta. O fi ea surda, insa se aude ca nu arata rau deloc si mie mie imi plac blondele si imi place sa fut fara prezervativ. (Va rog fara comentarii.)  Insa greu mai dai de ea.

 

Jockey: Poti sa-mi spui cat cerea cand o facea pe strada? Daca iti mai amintesti. Ar fi o informatie importanta pt. mine.

Link to comment
Share on other sites

merita vizitata, eu nu am fost la ea de anul trecut nu stiu cum ii acuma,n-am mai fost ca deja insista prea mult(nu prea avea bani,cred) ,ma suna ea si sa nu mai am probleme am evitat-o,daca o prinzi se fute-n draci ii place fara prez.

i-am facut niste poze, anul trecut ,dar nu stiu cum sa le pun

Link to comment
Share on other sites

i-am facut niste poze, anul trecut ,dar nu stiu cum sa le pun

In timp ce scrii un comment, da click pe "Attachments and other options", dupa care alegi poza dorita cu butonul "Choose file", si postezi normal raspunsul

Link to comment
Share on other sites

Vizitat fatuca. Intradevar are probleme cu comunicarea. Prin telefon 100 ron tot tacamul, la fata locului 150 :) .. nui nimic. trecut de asta.

 

oralul neprotejat, tendinte deep. fara maini. finalizat in gurita.

trecut la normal, evident oferit neprotejat insa  hazardez. :D  cine stie...

 

fata e OK din pct de vedere fizic, si ca prestatoare. recomand ca un fastfut in caldura acesta.

Link to comment
Share on other sites

Prin telefon 100 ron tot tacamul, la fata locului 150 :) .. nui nimic. trecut de asta.

 

150 dat benevol sau a schimbat ea pina ai ajuns?

 

Daca varianta a doua, eu n-as fi stat.

Daca varianta unu atunci nu inteleg un ciubuc de 50%.

Sigur, fiecare cum doreste la ambele variante. Ma intereseaza doar ca sa stiu daca ma deplasez sau nu.

 

Link to comment
Share on other sites

nu era problema pentru a plati mai mult cu 50 lei. fata e ok , frumoasă.

părerea mea este că merită (nu am încercat ochiul maro).

ce nu am mai scris este că nu se uită la ceas (am stat cam oră si 15 min).

 

....... încă ceva, la o valoare de 50 lei nu merita să caut o altă fată, + TIME IS MONEY :)

Link to comment
Share on other sites

Problema, neproblema, e o treaba de principiu. Eu as fi facut cale intoarsa.

 

Pai cum ar fi sa-mi comand o masina si cand ma duc s-o iau mi se rade in fata si mi se spune ca e cu 50% mai scumpa, dar ma consoleaza ca merita.

 

Si chiar daca pt. tine a fost ok tot ramane treaba de principiu pt. ca daca o vazut ca o mers odata va incerca si la altii si poate altii nu vad treaba asa usor sau nu isi permit sa faca upgradeuri de 50% dupa ce deja au batut drumul. (Daca iti spune inainte sa te pornesti e altceva.) Iar despre 15 minute.... pai asta e normal.

 

Nu ma intelege gresit, nu caut nod in papura, dar fiti mai atenti si tu si altii la asemenea lucruri, nu va lasati condusi pe moment de capul de jos. Sunt sigur ca inclusiv tu puteai face ceva frumos cu aia 50 de RON. (Iti invitai nevasta la un restaurant sa zicem.)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...