Jump to content

hxxp://www.issismasage.com,0749475273, 0749475275


sexpistols
 Share

Recommended Posts

Plina este piata de mesaje cu Special MASAJ FARAON! apoi SADO-MASO, african, chinezesc, etc. toate la un loc , au si ID mess si site dar nimeni nu a scris de ei inca pe forum. Poate fii un cuib "re-brand"-uit mai vechi sau e chiar ceva nou. Adevarul e ca multi lipsesc inca de pe forumul vechi, care aduceau vorbe pertioase, sper sa ne gaseasca cat de curand, dar poate stie cineva sa spuna ceva, macar cateva vorbe despe acest ciub. Mie sincer nu suna cunsocut nici un nume Deea, Roxana, Elena, Rebeca si nici dupa cur nu le recunosc. Ne fiind umblat prin saloane, mai mult pe la domnisoare "mono-post"(ca la Formula 1) :) , poate nici nu am de unde sa le cunosc. Deci sa pun intrebarea mai pe romaneste : what the FUCK is, ISSIS!?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Americanul

    10

  • kador

    4

  • Jockey

    4

  • kalajnikow

    3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am vb cu ei pe messenger si au zis fara sa mai intreb ca este vorba doar de masaj , fara sex

si atunci nu am mai despicat firul in patru.

Link to comment
Share on other sites

salutare! la fetele astea am vazut un nou tip de masaj... cu jucarii... oare ne lasa sa le manuim noi? ar fi interesant de aflat, daca are careva detalii nu va sfiiti sa le impartasiti!

Link to comment
Share on other sites

suspiciunea mea e ca este vorba despre o versiune light a salonului de pe Arinilor, fost Mester. O perioada buna de timp aveau aceeasi adresa de mail

Link to comment
Share on other sites

Buna.

 

John Doe adevar graieste - desi cred ca a ramas activ si cel de pe Arinilor fost Mester. Am fost si s-ar parea ca daca vrei mai mult esti indrumat pe Arinilor unde totul se poate termina si altfel. Cred ca si fetele pot alege in functie de gradul in care doresc ele sa se implice ori Arinilor ori Isis.

 

Vila lux cu 3 cam. decor Africa, Asia, Egipt parca. Recepetie daca ceri iti arata nu serpi (ca pe Arinilor) ci ceva soparle exotice. Am sarit experienta ca erau la inceput. Fete dragute, frumoase (mai frumoase ca si pe Arinilor dupa propira lor descriere). 150 lei (sau 130 ?) masaj nud fara restrictii altele decat ...

in engleza definita amorului platonic suna bine si este cam asa:  hand on hand, hand on it, it on hand but never it on it. Comparativ cu aceasta definitie  (sper ca ati inteles-o) doar partea cu sarutarile este diferita - ele sunt relativ limitate dar ei (noi) nu prea avem limite.

 

Masaj placut, finalizare placuta, atmosfera placuta, dus placut (si inainte si dupa).

 

Client regulat, s-a mutat domnisoara, am fost nevoit sa ma mut si eu. Asa am ajuns acolo. Deci nu pot trece in revista toate damele de acolo si sa dau detalii - vezi web site.

 

Jucarii nu stiu ca nu am cerut - dar la alte saloane jucarii la alegere, ori pt. barbati (femei artificiale) ori pt. femei (barbati artificiali). Am experimentat asa ceva de vreo 2-3 ori si am platiti in + . F.f. placut si interesat. Recomand cu incredere si caldura, merita incercat. Depinde si de doamna domnisoara ca trebuie sa ii placa si ei. Chestia cu plata a facut sa nu mai abuzez de aceasta practica.

 

Link to comment
Share on other sites

Puiut, pina la urma cu care fata ai fost?

Eu m-as duce la blonda Roxana, poti spune ceva despre ea?

 

Din discutii cu ele (pe mess) se pot face 3 finalizari (la inceput iti spune numai doua) si poti sa le lingi in pizda si sa-ti bagi degetele in ea.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Roxana.

 

Fiind (sa zic) client fidel e greu sa fac recomandari. Nu pot zice ca am fost la toate - toate de la salon sau mai multe - si apoi sa recoamd Roxana. Am fost si mi-a placut si am mai fost si am devenit "fidel". Nu e cea mai frumoasa, nu are cel mai frumos corp, (sunt singur ca sunt altele (chiar la salon Isis probabil) mai "bune" ca ea. Dar e draguta, comunicativa, am ajuns, dupa cam o intalnire pe luna la pielea goala, sa impartasim tot fel de povesti. Cam ca in filme americane la intalnire mananci, bei si povestesti (viata). Sa zic prieteni?

Ca sa fie clar, sa nu va faceti iluzii, fizic am ramas la oil based fun - nu am facut dragoste, sex, amor sau cum vreti a numiti voi sa ii ziceti.

 

Ca mie imi place e sigur. Ca s-ar putea la alticineva sa mearga si sa nu ii placa e de asemenea sigur. Ca e profisionista si va fii cat mai bine posibil sunt de asemenea sigur. La adjectiv? profesionista luati doar conotatiile, sensurile, pozitive - ii place meseria (sau nu o uraste) stie sa o faca bine si incerca sa o faca bine de fiecare. Dar e om intr-o relatie cu alti oameni - exista posibilitatea sa nu iasa bine.

 

Din toate fetele (nu f. multe) care le-am intalnit, daca ar trebuie sa iau cu mine pe o insula pustie doar una singura, ar fi Roxana.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Eu tot vreau sa ma duc la ea. Insa nu le intra tipelor in cap ca oamenii mai sunt in timpul zilei la birou si daca intreaba pe messenger detaliile si drumul nu o fac pt. a se afla in treba ci pt. ca nu pot sa sune de fata cu toti colegii. Chiar mai inainte mi-au spus: "N-am timp sa stau pe messenger. Daca vrei programare suna." Na, sigur imi vor primi banii si in alta  parte  unde au timp de mine.

Link to comment
Share on other sites

curios ca n-au timp! nu prea le inghesuie clientii si mai au si secretara care ar putea sa se ocupe de relatia prin internet. Sa nu mai vorbim ca au si "rezervari online" pe site! Nush cine le citeste!

am fost azi pe acolo. Mi s-a propus varianta cu jucarioare (doar vibratoare din ce spunea colega) unde manuitor este clientul (mentionat telefonic de secretara)

cica a fost reducere, un nud 110 in loc de 130 ron. Succesivul era 180, jucarioare 200. Toate cu 2 finalizari!

 

Ales variante simpla,nud cu Deea! Placuta , vorbareata, corp frumos, bronzat! Masajul e o mangaiere usoara, te poti juca cu mainile pe unde vrei! Locatie curata, intr-o vila noua!

Am fost informat si eu ca prestatoarele de mai mult decat masaj sunt pe Arinilor, aici la Issis fiind prezente doar cele "cuminti" !

 

Link to comment
Share on other sites

Chestie intradevar enervanta ca nu vor sa stea de vorba pe mess mai mult decat dureaza divulgarea detaliilor sumare. Cred ca motivul este ca sunt accesati si de anumiti pusti care se distreaza pe messenger si doar atat.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ups... am facut o greseala. Am confundat Issis cu Zeita Afrodita. (Ambele au o Roxi.) La Issis mi s-a raspuns de fapt satisfacator. La Zeita Afrodita se comporta de parca n-ar vrea cu nici un pret vrea sa le duci bani.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

inca nu am calcat pe la issis dar din ce spun unii pe aici s-ar putea sa fac o vizita...am vrut chiar cand au deschis sa le vizitez insa mi-am facut o parere cam proasta din reclama ce si-o fac ei singuri...probabil ca sunt singurul dar mereu m-am intrebat de ce ISSIS si nu ISIS cum e corect? stiu am niste fixuri dar cine nu are?...ma rog am trecut mai departe si intru pe site...acelasi model cu altele nu dau nume sa nu fac reclama dar mi se parea copy/paste....am sarit peste jenantele greseli de exprimare si gramaticale de pe pagina principala si ma duc la fete...pe atunci erau doar 3 fete cu poze sa zicem nu tocmai reusite facute la locatie de o persoana care clar ca nu e tocmai expert in arta fotografiei...dezamagitor, si eu imi pot poza prietena intinsa pe canapea sau pe covor...de la un salon ma astept la mai mult...ambianta....ma rog aceeasi ca si la 99.9% din saloane camera africana si etc, adica un pat si doua trei obiecte de decor...am zis totusi sa trec si peste astea si sa-i acord o sansa si chiar am pornit hotarat sa ma duc pana cand am vazut cum saptamana de saptamana scad pretul ajungand sa fie cel mai ieftin salon daca nu ma insel...ori pentru multi ieftin inseamna bun, ca si la kaufland, pentru mine insa isi pierde farmecul iar faptul ca au atatea oferte si atatea reduceri ma face sa ma gandesc ca nu prea au clienti si sunt disperati sa ii aduca...pana una alta prefer alte locatii dar cine stie poate o sa le fac fetelor o vizita...

Link to comment
Share on other sites

scad pretul ajungand sa fie cel mai ieftin salon daca nu ma insel...

 

Te inseli. Doar pt. ca spun ele ca-i cel mai ieftin inca nu trebuie sa fie adevarat.

Ce este de tot rasul e ca de cateva saptamani incoace pun anunturi cum ca ar avea 6 fete noi. Dar la nume si poze apar tot cele vechi.

 

Pretul scade peste tot, probabil este perioada verii cand majoritatea au alte prioritati decat pula. Aduna banuti sa duca familia in concediu, nu ajunge si de curve.

 

A-ti observat ca mai nou la toate saloanele sunt 2-3 prestatoare "experte" in SM? Ce naiba a devenit SM asa la moda sau e mai simplu acolo sa tragi teapa?

 

Revenind la issis: Is si eu ca tine in dilema. Sa ma duc sau nu? Sunt 2-3 care din poze ma cam excita, dar cumva nu am incredere. Cel mai destept lucru ar fi sa faca un pret de intrare, sa zicem un 40 RON pt. masaj simplu cu finalizare. Atunci m-as risca sa vad si mai tarziu poate mai mult.

 

Link to comment
Share on other sites

chiar sunt surprins ca nimeni nu a testat zona ... deci tre sa fie foarte praf treaba

eu am ajuns la Cuib Arinilor(acelasi patronat ca si Issis) si am zis pas si preturile erau 180/2 fete/altenativ

 

deci tre sa fie tare prost!

Link to comment
Share on other sites

Salutare, am fost la issis acum vreo luna si am regretat.

Locatia : vila noua undeva prin zona str. Campului, 3 camere de lucru, una rosie, una verde si camera faraonului, un kitch cu 2-3 statuete egiptene si inca ceva decoruri. Erau 3 fete, doua erau dragute, am ales una blonda care mi se paruse cea mai rasarita (nu-i mai retin numele). Platit in avans 130 ron pentru o ora 2 finalizari. Masajul foarte slab, fata plictisita rau, avea unghii false, mi-era frica ca merg acasa cu urme pe tot spatele. dupa 10 - 15 min de asa zis masaj, mi-a zis sa ma intorc si a trecut la faza doi fara nimic premergator si l-a luat pe micutul la tranta. Am incercat s-o ating pe la pussy si s-a intors intrigata la mine si m-a intrebat : ce faci??? nu pune mana acolo!! i-am zis ca parca nu se punea problema asta, mi replicat ca pot s-o ating peste tot mai putin pe acolo.. abia am asteptat sa se termine toata treaba si sa fug. nu am mai stat la al doilea nr. replicand ca trebuie sa ajung la o intalnire. nu stiu cum sunt celelalte fete, dar mie nu mi-a placut deloc! am regretat ca nu am dat 70 de ron in plus pentru ceva mai bun. eu nu ma mai dau pe acolo. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...