Jump to content

Karina si Timeea, 0752671795, 0742753086


q23cm
 Share

Recommended Posts

 

Pozele sunt ale Timeei, pe Karina nu am vazut-o:

 

width=75 height=100http://img276.imagevenue.com/loc397/th_522068933_0752671795_0742753086.1_123_397lo.jpg[/img] width=75 height=100http://img23.imagevenue.com/loc198/th_522069137_0752671795_0742753086_123_198lo.jpg[/img]

 

Locatia: Marasti, langa sensul giratoriu cu OMV-ul.

Telefoanele sunt pe cuib, nu pe persoana.

 

Plata: 150 RON o partida combinata oral + normal (cand am intrebat de preturi s-a cam incurcat... a spus cam asa ceva: 80 oral, 120 normal, 150 combinat, 200 o ora...).

 

Apartament curat, camera aproape impecabila, lumanari pentru atmosfera. Asternutul de pe pat avea intr-un colt o urma de scrum dar mirosea a proaspat spalat.

 

Mi-a spus ca mai sta cu "niste" fete si daca vreau sa merg cu alta, le cheama sa mi le prezinte. Am refuzat, pentru ca mi s-a pus pata pe ea  :P . M-a intrebat daca vreau sa fac un dus, i-am spus ca tocmai am iesit din baie inainte sa vin asa ca a fugit ea sa faca un dus scurt (2 minute). Era imbracata cu "haine de casa" si de la dus s-a intors in prosop cu pachetul de Durex in mana, a aruncat prosopul pe scaun langa pat si s-a intins pe pat "gata de actiune".... (daca aveam 20 de ani nu m-ar fi deranjat ci as fi sarit pe ea.... dar asa... nota 2 pentru GFE).

 

Ce nu e voie: sarutari de la gat in sus si penetrare cu degetul. Anal nu am intrebat pentru ca nu ma intereseaza.

 

Ce nu se vede in poze este fata. Nu este o frumusete dar arata OK.

Pozele "mint" un pic... adica fetita este mignona si micuta, ai senzatia ca daca o strangi o rupi. Are in jur de 20 de ani, cam 1.60 si 40-45kg, un mijloc foarte subtire, nu e "slaba", e zvelta si are bine proportionat corpul. Sanii fermi, fundul micut si nitel obraznic, un tatuaj tribal la baza spatelui ("admirand" tatuajul iti fug ochii la fundicul dulce :) ), pasarica mica si frumos tunsa.

 

Intai mi-am facut eu de cap cu pasarica cu gust placut, acompaniat fiind de gemetele ei usoare de placere. A continuat ea cu un oral (protejat de Durex) executat destul de ok (nota 7) si cu implicare. Din pacate, cand sa trecem la normal (eu jos, ea sus) am ajuns la concluzia ca sunt prea mare pentru ea (nu reusea sa ma cuprinda cu totul fara sa o doara) asa ca am lasat-o balta cu normalul (desi, stand in genunchi la oral, am admirat imaginea de sus de spatelui, a mijlocelului subtire si a fundului - a must see - si imi doream sa fiu in partea cealalta) si a continuat cu oralul.

 

Cat timp a prestat nu a dat impresia ca se grabeste, dar de la finalizare pana cand am fost condus pe usa nu au trecut 3 minute.

 

Eu m-am simtit bine, prezenta Timeei e placuta, si chiar daca nu am avut parte si de normal, am fost multumit.

 

Ce nu mi-a placut: se vede ca incearca sa se implice si sa fie senzuala si "prezenta" dar..... mai are de invatat. Este un pic cam rece si mecanica.

 

Door to door a durat 35 de minute.

 

0752.671.795 0742.753.086 0752.671.795 0742.753.086 0752.671.795 0742.753.086 0752.671.795 0742.753.086

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 22
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • cristiborcea

    6

  • birmii38

    5

  • Analyst

    4

  • viky

    1

Nu exista Karina in cuibul care intr-adevar s-a mutat dp Donath cu taietura Turcului pe Fabricii langa bisericutza, sens OMV. In apt sint Timeea, Camy (blonda mica si conlocuitoare zic eu) si o alta fata (unguroaica) mai plinuta si cam stirba.

Am fost si eu cu Timeea acu vreo sapt. Am decartat 100ron pt 15 20min de normal. Nu vb prea mult, un pic mecanica ce-i drept.

Ce mi-a placut ii ca s-a udat bine natural.

In rest nimic spectaculos.

Cam stirba si ea, la cat fumeaza nu ma mir.

Overall ii dau nota 6, personal nu o voi vizita decat in cazuri extreme.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ceva noutati de la acest salon?

 

In Piata AZ apar poze cu 3 tipe, una e Cami Blonda si inca 2 ... dintre care insa nici una nu e Timea.

Preturile, prestitia?

 

Link to comment
Share on other sites

E si Timeea in cuib 100%, mai e una micutza 150cm blonda tiganusha putin - Camy senzual cica.

Si mai e o shatena unguroaica stirba si plinutza. Cam la 160cm.

Pret citez "doar pt tine draga" 100ron finalizarea N sau O, la alegere - protejate.

De unde stiu astea: am fost cu Timeea - n-a fost rau, dar nici bine.

Pe scara mea de valori are nota 5 - 6.

De ex la Maya ii dau 7-8, blonda buze dulci 8-9.

Link to comment
Share on other sites

nu, nu, nu asta ziceam;

si eu am fost cu Timeia pe Donath cu Taietura Porcului; ziceam ca intr-un anunt din Piata AZ, apare Cami si inca 2 ... si din alea "inca 2" sigur una nu e Timeia fiindca din poze lipseste tatuajul si Timeia e f.f. slaba

 

 

Link to comment
Share on other sites

de voie de nevoie Timeia e ok;

Tu ai pus-o la nota 5-6 , foarte corect intr-un sistem de notare de tip absolut, unde BBD (blonda cu buze dulci) a capatat 8-9.

Insa daca astam cele 2 fete cu pretul , ambele ies la un 7 in privinta raportului calitate/pret.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

am fost acum la Timea

 

arata ca in poze. micuta, draguta si slabuta cu sani rotunzi si fund bombat. (are un tatuaj deasupra bucilor)

preturi pt o finalizare 30-40 min: 100 oral, 120 normal, 140 oral si normal; pret 1 ora combinate 180 ron

 

am prestat doar normal

pro: stramta, geme, arata bine

contra: se mai trage ca e stramta, fara fk, oral face doar protejat

 

locatie in marasti in sensul giratoriu

incontinuare mai are 2 colege: karina (e ok si ea, imbracata) si inca una...

 

nota:

  *normal - 7 (nu a intrat de tot, nu a vrut capra pe motiv ca nu intra/o doare....)

  *imagine - 8 (mie-mi place cum arata, slabuta cu fund si tzate, dar gusturile difera)

 

concluzie: o sa mai merg pe la ea, dar tot raman "in cautare"

 

spor

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

As dori sa va comunic o tzeapa, decideti voi cat de tare e ...

- am sunat azi dimineata, chiar inainte sa fi citit sugestia lui bacu, raspunsul a fost afirmativ (ca ea 150 a spus, doar eu am inteles gresit 180 - nu ma interesa cine ce a zis, m-am bucurat de pretul de 150/ ora cu mai multe finalizari)

- am specificat deja la 9 dimineata ca pe la ora X as vrea o rezervare. Ea a spus sa revin cu 30-60 min. inainte

- am revenit cu 90 min. inainte, am stabilit ca in 90 de min. voi fi in zona blocului ei , cand va trebui sa o sun sa imi spuna adresa exacta

- m-am aranjat frumos, ca de multe ori nici pentru prietena nu ma aranjez asa, si am plecat

- am ajuns acolo, si am sunat. Ma asteptam la raspunsul: Str. x, Nr. y, insa raspunsul a fost: "Imi pare rau, acum doar cu colega poti intra ca eu sunt ocupata acum" :o  Era Timeea, cu care am vorbit de mai multe ori inainte de programare, si din toate maseuzele din cluj pe ea am ales-o. Iar repet, ajungand acolo, imi spune ca e ocupata. (Nu ne-am vazut, deci e exclus sa selecteze clientii dupa fizic. Plus ca daca m-ar fi vazut sigur nu ar fi spus "nu".

 

Mi-a mai spus ca daca vreau, pot astepta inca 20 min. sa termine cu clientul (ea stie ce invartea, ca de fata cu clientul ar fi fost culmea sa poata vorbi la tel.) Chiar asa sa facem coada la ea? ... sa o lingem si sa o tragem unul dupa altul?

 

Sincer ma bucur pentru aceasta experienta:

1. m-am trezit la realitate - din parte mea e dispret total fata de ele

2. sigur nu am luat nicio boala, ca nu am facut sex

 

Inca un lucru suspicios: cum am vb. de mai multe ori cu ele la tel., am observat ca se tot aude ceva ecou ori de la inceputul convorbirii (cu 5 sec liniste la inceput, cand spun alo-alo, e cineva acolo ...?) sau cateodata ecoul aparea dupa cam 1 minut de convorbire.

Posibile cauze:

- orange defect sau problema telefon

- muta pe difuzor, sa poata si ceilalti auzi din camera si cumva se face ecoul acela

- dupa parerea mea cel mai probabil e ca: se inregistreaza convorbirea. Din experienta proprie mie mi se intampla faza asta cand inregistram convorbirea - partenerul de convorbire pierdea din calitatea sunetului si cateodata auzea si un ecou.

 

Eu cu asta am iesit din cautarea de maseuze (c****) Raman la ideea: daca sunt foarte disperat merg la Zeitele Afrodita, unde pentru 45 lei (masaj top less timp de 1 ora, 2 finalizari) ma maseaza si mi-o maseaza frumos, finut ... Masaj nud sincer nu prea recomand ca nu ai voie sa le atingi, deci nu prea are rost sa dai 30 lei doar sa se dezbrace. Pozitiv: la masaj se pricep si scapi de energia acumulata fara sa iti faci laba singur, si poti si povesti cu ele, daca vii tu cu idei.

 

Alta oricat de bine ar face O sau N, ca pana la urma tot esti constient ca doar pentru bani face. Si mie personal daca mi-ar facea faza ca dupa finalizare cu 3 minute sa mi se si arate iesirea sau sa vina deja urmatorul client, mi se si duce cheful de tot.

 

Peroanele puternice financiar care isi permit fete de 100 Euro / ora probabil au mai mult succes, dar eu nu exclud varianta ca si fetele de 100 Euro sunt la fel ca si astea cu 150, doar ca cer mai mult, stiu sa se vanda.

V-am lasat cu lungile povesti. In ultimele 2-3 zile chiar am vb. aproape cu toate maseuzele. Cu cine nu am vb., inseamna ca doar nu a raspuns la telefon. Si dupa atat cautare aleg pe una, care imi trage tzeapa. Astea sunt lucruri minore, nevasta mea sa fie lozul castigator cand va veni vremea si ma va durea in basca de celelalte.

 

Concluzie: daca nu va deranjeaza ca foarte probabil veti intra dupa altcineva care chiar si-a terminat treaba cu ea, eu sincer va recomand sa mergeti la Timeea, daca va place fizicul ei (pt. mine e sexy). Si pretul e ok. Daca nu mai e o optiune 200 lei/ 2 fete/ 90 min, care de fapt sunt tot 60, gasiti in piata - o+n totul protejat. Mai e varianta Diana, la pret ok (cand am fost eu ultima data la ea in MN), dar acum nu mi-a raspuns la tel, deci nu stiu nimic de ea.

 

Hai Romania!

Link to comment
Share on other sites

Ai facut o greseala enorma cu programarea.

 

Programarea aia cu 90 de minute inainte , e o utopie! Mai ales ca ea ti-a zis ca te programezi cu 30-60 min. In general faza asta cu programari ca la dentist functioneaza doar la curvele de lux (nu la toate) sau la cele unde esti client fidel. In continuare functioneaza foarte clar principiul primul sosit - primul servit. Mai ales la variantele mai ieftine.

 

Cat despre serviciile de ce nu ai beneficiat,  Timeia e o escorta "discutabila". Parerile despre ea sunt impartite, pe o scara de la bune spre proaste, trecand prin mediu. Evident, fara "foarte bune" si "foarte proaste".

 

Vad ca o arzi intr-un cu Afroditele tale. N-am fost la ele, da din ce am citit pe forumuri (pe asta, pe ddc-ul vechi si pe forumul concurent) , esti primul care are o impresie decenta.

 

Cat despre preturi si servicii. Preturile acestui salon, sunt cam in media pietei. Sunt destule individe care au tarife asemanatoare si ofera mai putin ca ele (eu am fost la Timeia, recentia e pe forumul disparut si nu pot sa zic ca am fost tratat chiar naspa, insa departe de a fi pe deplin multumit). E valabila si reciproca.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Am sunat azi si mi-a raspuns o voce destul de frumoasa ,pe nume Jasmine o stie cineva,Timeea cica momentan nu este de gasit .

Cine a fost recent in acest cuib sa ma lamureasca ,cica stau acum in Zorilor.Daca aceasta jasmine e grasa atunci nu merita deranju pana acolo.Astept raspuns.

Link to comment
Share on other sites

Da, cred ca Iasmin e plinuta, iar pe Timeea sincer nu o recomand. E foarte lenesa, nu stie sa faca deloc, dar deloc masaj sau orice preludiu. T are corp frumos, dar pare obosita la fata fata, mai ales ochii. Colega a intrat in timp ce era cu mine (a certat-o pe colega, dar oricum ...) + a vorbit si la telefon.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Buna,fetele au acum locatia undeva in zorilor pe str.observator a aparut acolo un personaj nou, Adelina o fata din zalau(spune ea) este o zimbareata chiar daca ii lipseste un dinte, dar are o atitudine faina ,nimic spectaculos dar cu siguranta este noua pe piata clujeananu stiu daca sa o recomand sau nu dar mie mi-a placu,vroiam sa va informez doar ca este o noutate pe piata noatra.Bafta

Link to comment
Share on other sites

Buuun.

 

Deci scanez azi piata ... si imi sare in ochi adelina.

Am cerut o adresa (Hotel Olimp in Zorilor), sa vad daca pot sa localizez cuibul.

Aflu ca sunt 3 fete, si anume Camy Senzual(blonda) si Iazmin. A disparut Timeea, cica undeva in Baciu si sta cu iubi&pestele.

 

Alte detalii:

- pret 100/fin,150/ora

- totul protejat

- no FK (vorba lor "doar de la gat in jos"

 

Eu nu am incercat, cuibul e rau famat, desi Adelina imi suradea.

Link to comment
Share on other sites

Eu am negociat,130 ora,da in cuib sunt 3 fete este destul de curetel sau cel putin nu mai rau decit in multe saloane din cj.Eu cred ca merita sa o incerci pe Adelina este mai valabila decit Timeea(parerea mea personala) bafta

Link to comment
Share on other sites

@birmii38, daca te rog, poti descrie totusi cam ce ai facut cu Adelina, cum a decurs intrevederea, scrie ceva care sa ne convinga ca merita vizitata, cum anume se misca, cat de mult se implica, etc. etc. Merci mult.

Link to comment
Share on other sites

Sa stabilim de la inceput,nu doresc sa conving pe nimeni sa o incerce..Eu la fete am mai fost de cind erau in grigorescu linga taietura turcului.Am intrat cu toate,experiente de nivel mediu,nimic spectaculos.In ceea ce o priveste pe Adelina am scris despre ea pentru ca este noua pe piata in cluj, am zis sa informez daca tot am ajuns la ea si nu a scris nimeni.Arata mai bine decit timeea,are sanii micuti dar fermi, aceeapa sarutul, se implica dupa ce reusesti sa o pornesti, am schimbat citeva pozitii cu ea dar nu a comentat,Tipa nu se uita la ceas eu am stat peste o ora la 2 nr si am platit 130 lei pret negociat de la 150. daca te intereseaza lucruri punctuale te rog sa ma intrebi ca iti spun ceea ce stiu.Daca cineva a mai intilnit aceesta persoana la alt salon sa ma corecteze.Bafta la toata lumea

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...